Kènia, el safari d'Àfrica
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Kènia, el safari d'Àfrica
 • 9 dies, avió i autocar, tot inclòs i guia acompanyant.
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base per persona en habitació doble
3620 €
Kènia, el safari d'Àfrica

Sol·licita el teu pressupost

 • Kènia, el safari d'Àfrica

  Preu base per persona en habitació doble 3620 €

 • Itinerari

  14 d'agost. Divendres.

  Barcelona – Nairobi

  Presentació als taulells de facturació de la companyia Lufthansa la T1 de l'aeroport de Barcelona a les 04.30 hores per sortir en el vol LH 1139 de les 06.50 en direcció a Nairobi via Frankfurt. Arribada prevista a Nairobi a les 20.10 hores, tràmits de visat i trasllat a l'Hotel InterContinental Nairobi 4* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  15 d'agost. Dissabte.

  Nairobi – Aberdare

  Esmorzar a l’hotel. Iniciarem la ruta amb Land Cruisers fins a Aberdare, una bella serralada a les terres altes centrals de Kènia. En arribar  farem un recorregut a peu per tal de conèixer la flora i fauna del lloc. Dinar a l'Aberdare Country Club, una elegant residència dels temps de la colonització anglesa. A la tarda ens traslladarem a l’Hotel The Ark / Hotel Treetops / Serena Mountain Lodge 4* o similar. Aquests hotels estan construïts al costat d’un petit estany. Des del mateix edifici de l’hotel podrem contemplar els diferents animals salvatges que s’acosten a beure aigua. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  16 d'agost. Diumenge.

  Aberdare – Nakuru

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap al Parc Nacional Llac Nakuru, famós per ser la llar dels flamencs migratoris nans i comuns. Aquest parc també proporciona refugi per a la girafa de Rothschild, el rinoceront i el lleopard. Arribada al Lake Nakuru Lodge 4* o similar. Dinar. Després d'un descans, emprendrem un safari fotogràfic amb els nostres Land Cruisers. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  17 d'agost. Dilluns.

  Nakuru – Naivasha

  Esmorzar a l’hotel. Ruta fins al llac Naivasha amb l’imponent escenari a peus del penya-segat de la vall del Rift. El llac és una important àrea hortícola de Kènia i habitat d'antílops aquàtics i hipopòtams. Dinar i allotjament al Lake Naivasha Country Club 4* / Lake Naivasha Sopa Lodge 3* o similar. A la tarda farem un petit creuer per aquest llac. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  18 d'agost. Dimarts.

  Naivasha – Maasai Mara

  Esmorzar a l’hotel. En acabar, ens desplaçarem a la Reserva Nacional de Maasai Mara, que ofereix meravellosos paisatges, és potser l'única regió que queda a Kènia on el visitant pot veure animals en la mateixa abundància que existia fa un segle. De camí al nostre hotel gaudirem d’un safari fotogràfic. Dinar i allotjament al Mara Leisure Camp 3* / Masai Mara Sopa Lodge 4* / Keekorok Lodge 4* o similar. Temps lliure per descansar. A la tarda sortida en safari i en acabar retornarem a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  19 d'agost. Dimecres.

  Maasai Mara

  Dia d'observació i safari a Maasai Mara. Pensió completa a l’hotel.

   

  20 d'agost. Dijous.

  Maasai Mara – Nairobi

  Esmorzar a l’hotel. Iniciarem el matí amb un safari i visita a un poblat massai. Aquesta tribu de pastors seminòmades viuen en comunitat i conserven rituals ancestrals. La seva alimentació és a base de mantega, carn de cabra, antílop, llet i beuen la sang dels seus animals com a medicina. Les seves cabanes, fetes de branques, estan encerclades per una gran tanca on conviuen amb els ramats. En acabar, dinar a l’hotel i a la tarda emprendrem el camí cap a Nairobi. Arribada a la capital keniana. Sopar i allotjament a l’Hotel InterContinental Nairobi 4* o similar.

   

  21 d'agost. Divendres.

  Nairobi – Barcelona

  Esmorzar a l’hotel. Al matí farem una visita panoràmica dels diferents barris de la ciutat i continuarem fins a l'orfenat d'elefants Daphne Sheldrick i el Centre de Girafes. Aquestes entitats van ser creades per protegir aquests animals salvatges. En acabar ens dirigirem a la Casa Museu de Karen Blixen, escriptora danesa coneguda arreu per la seva obra literària Memòries d’ÀfricaDinar. A la tarda visitarem el centre artesanal de Kazuri, centre social que dona treball a persones amb pocs recursos econòmics. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per sortir en el vol LH 591 de les 22.25 hores en direcció Frankfurt. Nit a l’avió.

   

  22 d’agost. Dissabte.

  Barcelona

  Sortida en el vol LH 1124 en direcció Barcelona a les 07.35 hores. Arribada prevista a les 09.35 hores. Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis.

   

   

  T’agradaria viatjar a Kènia, el safari d'Àfrica però prefereixes fer-ho al teu ritme o en altres dates? Tenim un departament de viatges a mida capaç de tot i més. Explica’ns la teva idea de viatge i junts la convertirem en realitat. Posa’t en contacte amb nosaltres al 93 748 43 30 (Sabadell) o al 93 131 70 94 (Barcelona). Si ho prefereixes, pots enviar-nos la teva proposta a info@promoviatges.cat i ens posarem en contacte amb tu!

   

   

  Nota important: És obligatori el carnet de vacunació per entrar al país. Dirigiu-vos als diferents centres d’atenció al viatger http://ics.gencat.cat/ca/assistencia/programes-assistencials/salut-internacional/unitats-de-salut-internacional/

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllet d’avió en classe turista de la companyia Lufthansa. Barcelona – Frankfurt – Nairobi (Horaris definitius a la documentació de viatge).
  • Pensió completa durant tot el viatge (alguns àpats per horari podran ser a l’avió)
  • Allotjament als hotels definits a l’itinerari.
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses.
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Guia local en destí durant tot el viatge.
  • Assegurança ampliada d’assistència en viatge.


  Serveis no inclosos:

  • Begudes en els àpats.
  • Propines serveis locals.
  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no esmentat com a inclòs.

     Requisits:

  Passaport amb vigència (mínim 6 mesos). El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport. Fer arribar una còpia del passaport a la nostra oficina.
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu client Compra anticipada
  Preu base per persona en habitació doble 3.620,00 € 3.520,00 €

  Suplement individual 565.00€
  Visat d'entrada 50.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida, per persona 155.00€
  Compra Anticipada -100.00€

  Opcional:
  Descompte pagament total -100.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 75.00€

  ondicions garantides amb una participació mínima de 14 persones. És necessari fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial

  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

   

  Articles prohibits a les aeronaus (+info)

  Assegurança assistència en viatge; INCLÒS, AMPLIADA (+ info)

  Servei despeses de cancel·lació (+info)

  Equipatge de mà (avió) (+info)


  Reserves forma de pagament: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. El pagament de la resta caldrà fer-lo 30 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte de pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 30 dies abans de la sortida.

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: www.promoviatges.cat

                                                                                  

  Sabadell, Gener 2019.