Kènia, safari en familia. Setmana Santa_
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Kènia, safari en familia. Setmana Santa_
 • 8 dies, 5 nits, avió i guia acompanyant de Travelkids
GUIA EN DESTÍ
Kènia, safari en familia. Setmana Santa_

Sol·licita el teu pressupost

 • Kènia, safari en familia. Setmana Santa_
 • Itinerari

  13 d'abril. Dissabte

  Barcelona – Nairobi

  Presentació als mostradors de Qatar Airways de la Terminal 1 de l'Aeroport de Barcelona, mínim 2 hores abans de la sortida. Sortida en vol regular amb destinació Nairobi, via Doha. Nit a bord.

   

  14 d'abril. Diumenge

  Nairobi

  Arribada a l'aeroport de Jomo Kenyatta, tràmits de duana i visat. Es pot portar prèviament realitzat en manera visada online, o bé fer-se en destinació en la duana previ pagament de 50 usd. Trasllat a l'hotel Azure Nairobi. Sopar i allotjament.

   

  15 d’abril. Dilluns

  Nairobi – Llac Naivasha

  Esmorzar. Sortida cap al Llac Naivasha. Dinar al Lodge. A la tarda, sortida amb barca pel Llac, passeig molt agradable, en el qual tindrem oportunitat de veure abundants hipopòtams que se submergeixen i apareixen prop del nostre vaixell a l'aigua. A més, gaudirem d'un passeig a peu en Crescent Island. Sopar i allotjament en el Lake Naivasha Sopa Lodge.

   

  16 d'abril. Dimarts

  Llac Naivasha – Llac Nakuru – Llac Naivasha

  Esmorzar. Sortida cap al Parc Nacional de Lago Nakuru per realitzar un safari pel parc. Dinar en el Sarova Lion Hill Lodge. A la tarda, safari pel parc. Nakuru en llengua Maasai significa “pols” o “lloc polsós”. El Parc Nacional del Llac Nakuru va ser establert en 1961 i inicialment comprenia solament el famós llac i les muntanyes dels voltants. El parc ha estat estès i ara inclou una gran porció de la sabana.

  El Parc Nacional del Llac Nakuru és famós mundialment per l'emplaçament del més gran espectacle d'ocells en la Terra. Miríades de flamencs roses, els membres dels quals excedeixen moltes vegades el milió d'individus, que s'alimenten de les algues que creixen abundantment en les seves càlides aigües. Científics estimen que la població de flamencs del Llac Nakuru consumeix sobre els 250.000 quilos d'algues per hectàrea de superfície per any.

  Hi ha dos tipus de flamencs al Llac: el flamenc Lesser, al qual es pot distingir pel seu pic color vermell carmí profund i el seu plomatge rosa, a diferència del flamenc Greater que té el pic amb la punta negra.

  Retorn a l’allotjament al Llac Naivasha. Sopar i allotjament

   

  17 d'abril. Dimecres

  Llac Naivasha – Reserva Nacional Masai Mara

  Esmorzar. Sortida cap a la Reserva Nacional Masai Mara. Dinar al Lodge. A la tarda, safari per la meca del món animal africà: el Masai Mara. Aquí tindrem oportunitat de veure escenes que difícilment podrem oblidar, incloent si la sort ens acompanya dels cinc grans: l'elefant, el búfal, el rhino, el lleó i el lleopard. En fosquejar, retorn al lodge. Sopar i allotjament en el Mara Sopa Lodge.

   

  18 d’abril. Dijous

  Reserva Nacional Masai Mara

  Pensió completa. Dia complet de safaris per l’àrea.

  Si tractes d'imaginar Kenya sense haver viatjat mai allí, el que estàs imaginant és Masai Mara. Aquest és el lloc de safaris per excel·lència.

  Els seus suaus pujols ondulants entapissades d'herba, les aigües xocolatades del riu Mara que bullen amb el saltironar dels hipopòtams, i la fauna curulla, tot això satisfà les expectatives de qualsevol visitant que anheli contemplar els paisatges africans retratats en pel·lícules com a 'Memòries d'Àfrica'.

  La reserva, inaugurada en 1961, es localitza a l'oest de la vall del Rift i és la continuació natural de les planes del Serengeti, a Tanzània. El riu Mara, la columna vertebral de la reserva, el travessa de nord a sud per a continuar el seu camí cap a l'oest fins al llac Victoria, a través del parc tanzà. Aquest llit és la barrera natural que han de travessar cada any els grans ramats migratoris de nyus i zebres que es desplacen entre tots dos parcs. Més d'un milió de nyus i 200.000 zebres es desplacen cíclicament a la recerca de les millors pastures, trobant en el seu camí les riberes plenes de gom a gom de cocodrils. Quan els ramats superen el corrent del Mara o els seus afluents, molts animals moren aixafats o ofegats i deixen en les ribes un festí incomparable als immensos esbarts de voltors.

  La ubicació de Masai Mara i la seva altitud, per sobre dels 1.500 m, determinen un clima suau i més humit que el d'altres regions del país. El paisatge de prades herbàcies i la riquesa de nutrients per als grans ramats es mantenen gràcies a les seves abundants pluges, que aquí duren des de novembre fins a juny, fusionant les dues estacions de pluges llargues i tales tan característiques en altres llocs de Kenya. Fins i tot fora de temporada et pot sorprendre un aiguat sobtat, i les tempestes nocturnes són freqüents.

  En els pujols i les planícies, les prades alternen amb boscos d'acàcies i matoll. Les ribes del Mara i dels múltiples corrents tributaris estan flanquejades per densos boscos riberencs que acullen una bona part de l'avifauna de la reserva.

  La llunyania de Masai Mara respecte als grans nuclis urbans la diferència d'altres parcs i li permet conservar alguna cosa que cada vegada és més estrany a Àfrica: els animals són completament lliures, sense reixats ni altres obstacles, i ignoren per complet les fronteres dibuixades sobre el paper, no solament la que separa els dos països sinó també la que delimita l'àrea protegida.

  La reserva està envoltada al nord i est per l'anomenada àrea de dispersió, formada per ranxos comunitaris habitats pels maasais i en els quals existeixen les mateixes i fins i tot majors oportunitats d'observar animals que en la pròpia reserva, sovint excessivament massificada.

  Allotjament en el Mara Sopa Lodge.

   

  19 d’abril. Divendres

  Reserva Masai Mara – Nairobi

  Esmorzar i sortida de retorn cap a Nairobi (possibilitat de contractar aquest trajecte en avioneta regular – a consultar). Arribada al mig dia. Dinar en el restaurant The Carnivore. A la tarda, visitaran el Giraffe Center, que serà un perfecte final a aquest recorregut! A l'hora acordada, trasllat a l'aeroport per a embarcar en vol de Qatar Airways. Nit a bord.

   

  20 d’abril. Dissabte

  Barcelona

  Arribada i Fi dels nostres serveis.

   

   

  Preu adult: 2.125€

  Preu nen fins a 11 anys: 1.495€ 

  Taxes aèries no incloses: 379€ per persona

  (Preu basat en 2 adults + 2 nens)

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Vols internacionals amb la companyia Qatar airways en classe turista. Barcelona – Nairobi – Barcelona
  • Trasllats en privat en mini bus basat en 2 adults + 2 nens
  • 1 nit d’hotel en Nairobi en règim de mitja Pensió
  • 4 nits en els hotels/ Lodges especificats durant el safari en règim de Pensió completa
  • Dinar al restaurant Carnivore
  • Transport en mini bus privat per a 2 adults + 2 nens amb conductor-guia de parla castellana
  • Entrades als parcs
  • Activitats descrites al itinerari
  • Aigua mineral en vehicles durant el dafari
  • Set de viatge
  • Assegurança d’assistència en viatge


  Serveis no inclosos:

  • Visat d'entrada al país (50US$ per persona)
  • Animador Travelkids
  • Dinar del dia d’arribada
  • Avioneta regular
  • Begudes durant tot el viatge
  • Activitats opcionals
  • Propines
  • Taxes aèries a revisar 21 dies abans de la sortida
  • Qualsevol servei no mencionat com a inclòs
  • Assegurança de cancel·lació per força major

     Requisits:

  Passaport amb vigència (mínim 6 mesos). El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport. Fer arribar una còpia del passaport a la nostra oficina.
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics
  Preu per familia 2 adults + 2 menors de 3 a 11 anys
 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: TRAVELKIDS

                                                                                  

  Sabadell, març 2019