La Toscana, monumental i paisatgística
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • La Toscana, monumental i paisatgística
 • Ferri i Autocar. 8 dies.
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base des de 1.095€
1095 €
La Toscana, monumental i paisatgística

Sol·licita el teu pressupost

 • La Toscana, monumental i paisatgística

  Preu base des de 1.095€ 1095 €

 • Itinerari

   

  Divendres. 
  Ciutat d’origen - Barcelona (Nit al Ferri). 

  Trasllat del punt de recollida al port de Barcelona. Sortida amb el Ferri de Grimaldi a les 24 hores en direcció a Livorno. Nit al vaixell.

   

  Dissabte.
  Barcelona - Livorno.

  Esmorzar. Dia de navegació. Dinar al vaixell i arribada al port de Livorno a les 19:30 hores. Sopar a un restaurant de la ciutat i allotjament a l'hotel Gran Duca 3*** o similar.

   

  Diumenge.
  Livorno - Pisa - Volterra - San Gimignano.

  Esmorzar. Sortida amb el nostre autocar direcció a Pisa, ciutat que deu la seva riquesa al comerç marítim i a la important flota comparable durant alguns moments de la història a la veneciana o genovesa. Temps al Camp dels Miracles, on es troben les construccions més conegudes, com el Duomo, el Baptisteri, el Cementiri i el mundialment famós Campanile o Torre inclinada. Seguidament continuarem cap el territori dels Balze, amb el seu paisatge de roques disgregades per la erosió a prop de Volterra. Dinar a Volterra ciutat etrusca situada a un cim, una posició espectacular des d’on domina el paisatge. Seguirem el nostre viatge entre vinyers i oliveres cap a San Gimignano delle belle torri, anomenada així per les característiques construccions que li donen el sobrenom de la Manhattan medieval, en les que es preparava el tint de safrà per les teles. Passeig pels seus carrers estrets, destacant la Piazza della Cisterna, la Piazza del Duomo, la Collegiata, El Palazzo del Popolo, la església de Sant Agustí i el seu castell a on es pot gaudir d’una espectacular vista. Realitzarem una degustació de vins típics de la toscana. Sopar i allotjament a l’hotel Villa San Paolo 4**** o similar.

   

  Dilluns.  
  San Gimignano - Arezzo - Cortona - San Gimignano.

  Esmorzar. Al matí sortirem, vorejant la regió del Chianti, cap Arezzo, ciutat també d’origen etrusc on es va rodar “La vida es bella”, guanyadora de tres premis Oscar. Visita de la ciutat, on destaquem l’església de Sant Francesc, els frescos de Piero della Francesca, amb la història de la Vera Cruz. Important és la piazza Gran, envoltada de palaus medievals i renaixentistes, amb les Logge de Vassari, i de no menys interès el Duomo. Sortida cap a Cortona, en el vessant d’un turó dominant el Vall del Chiana, fundada pels Etruscs i escenari natural on es va rodar la pel·lícula “Bajo el sol de la Toscana”. Dinar. Després de gaudir d’una increïble vista panoràmica travessarem la transitada Via Nazionale fins arribar a la Piazza Reppublica. Passejarem pels seus carrers fins arribar a la Piazza del Duomo, on trobarem al seu claustre, sota cada arc, un fresc que representa diferents episodis de la vida de Sant Agustí. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

   

  Dimarts.
  San Gimignano - Monte Oliveto - Pienza - Montalcino - Siena - San Gimignano.

  Esmorzar a l’hotel. Avui gaudirem de les poblacions situades al Parc Artístic Natural de la Vall de Orcia. Aquesta vall Patrimoni de la Humanitat destaca per la successió de turons on sempre veurem els xiprers com element principal, amb els vinyers i les oliveres. Visitarem l’abadia de Monte Oliveto Maggiore, casa dels monjos olivetans. Posteriorment Pienza, una petita població que forma part del Patrimoni de la Humanitat i on per ordre del Papa Pío II es va realitzar el que seria el primer pla urbanístic de l’història, convertint-la en la ciutat ideal de l’home renaixentista. Continuació cap a Montalcino i dinar en un restaurant. Seguirem cap a Siena i visita d’aquesta població, enfrontada contínuament a Florència, i que va donar lloc a la escola pictòrica que porta el nom de la ciutat, inspirada al model grec i bizantí en contraposició a la corrent del Renaixement. Durant la nostra visita de la ciutat, coneixerem l’església de Sant Domenico, el conjunt monumental de la Catedral, amb el Duomo i el Baptisteri, la famosa Piazza del Camp amb el Palazzo Pubblico i passejarem pels seus tortuosos carrerons.  Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

   

  Dimecres.
  San Gimignano - Florència.

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Florència, la ciutat dels Medicis i del Renaixement, de la que va sortir un nou concepte cultural a partir del segle XIII, conjugant la genialitat dels seus artistes amb el mecenatge dels Medici. Visitarem la ciutat, amb el seu immens conjunt monumental de la Plaça del Duomo, amb el Baptisteri, el Campanile, la Galeria dels Uffizi. Durant la nostra visita entrarem a la Galeria della Accademia on admirarem el David de Miguel Angel. Dinar. A la tarda, passejarem pel Ponte Vecchio, el barri de San Marco i veurem el Palazzo Pitti, admirarem les sales d’aquesta majestuosa residència de la família Medici, patrons de la Toscana durant dos segles. Trasllat a l’hotel Residence Palazzo Ricasoli 4**** o similar. Sopar i allotjament.
  Opcional: Els oferim gaudir d’un sopar renaixentista en un palau amb música de l’època. 45.00 €.

   

  Dijous.
  Florència - Lucca - Livorno.
   
  Esmorzar i temps lliure per realitzar les compres o gaudir de la ciutat. Trasllat a Lucca i dinar. Farem un recorregut per la ciutat emmurallada al llarg de 4 Km amb 4 portes i 11 baluards. En la ciutat vella, els innumerables palaus gòtics i renaixentistes donen un particular sabor a aquesta ciutat, en la que destaquem la piazza de San Michele, amb la església del mateix nom la Piazza dell’Angfiteatre, la Piazza San Pietro, el Plau Ducal, el Duomo... A l'hora convinguda, trasllat al port de Livorno. Sopar i sortida amb el Ferri de Grimaldi a les 23:30 hores.

   

  Divendres. 
  Livorno – Barcelona.
  Esmorzar. Dia en navegació i dinar al vaixell. Arribada al port de Barcelona a les 20 hores i trasllat a les poblacions d’origen. Final dels nostres serveis. 

 • Serveis

  Serveis inclosos:

   

  Trasllat de les poblacions d’origen al port de Barcelona. 
  Trasllat d’anada i tornada amb Ferry en cabina quàdruple interior (possibilitat de contractar una cabina doble) en el trajecte de Barcelona – Livorno – Barcelona (2 nits). Autocar de llarg recorregut.
  Pensió completa en tot el recorregut amb la beguda inclosa als àpats.
  Allotjament i esmorzar als hotels definits.
  Totes les visites definides  a l’itinerari incloses.
  Acompanyant de Promoviatges.
  Assegurança bàsica d'assitència en viatge.   Serveis no inclosos:

   

  Extres de caràcter personal.
  Sopar del primer dia.
  Propines als guies i conductors.
  Qualsevol servei no mencionat  com  a inclòs.

 • Punts de recollida

  Area del Penedès, Barcelona, Figueres, Girona, Granollers, Lleida, Manlleu, Manresa, Mataró Tereses, Port de Barcelona, Rubí, Sabadell, Tarragona, Terrassa, Vic

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base des de 1.095€ 1.290,00 € 1.095,00 €

  Suplement hab. individual i cabina individual 501.00€
  Suplement total cabina doble 300.00€
  Suplement total cabina triple 150.00€

  Opcional:
  Sopar renaixentista a Florència 45.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 20.00€

   

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

  L'Itinerari final pot tenir alguna variació.

 • Condicions generals

   

  1. Organització tèncica per part d' Itinerari 2002, s.l. que actua sota la marca registrada d'Itinerari Viatges, agència minorista amb llicència GC-1.021. CIFB-62806997, amb domicili social al carrer del Pont, 16, 08560 Manlleu.

  2. Les condicions generals completes del viatge estan a la seva disposició a la nostra web.

   

  Si algun passatger té problemes de mobilitat o discapacitat sensorial, si us plau, contactin amb nosaltres abans de fer la reserva.