Lapònia: Pont de desembre
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Lapònia: Pont de desembre
 • 5 dies, avió, tot inclòs i guia acompanyant
Preu per persona base habitació doble
2790 €
Lapònia: Pont de desembre

Sol·licita el teu pressupost

 • Lapònia: Pont de desembre

  Preu per persona base habitació doble 2790 €

 • Itinerari

  4 de desembre. Diumenge.

  Barcelona - Hèlsinki - Ivalo - Saariselkä

  Sortida en vol regular de la Companyia Finnair, AI-3270 a les 10.15 hrs a Hèlsinki. Arribada a les 15.10 hrs i connexió amb el vol AI-559 a les 16.35 destinació Ivalo. Arribada a les 18.10 hrs. Trasllat privat en autocar a Saariselkä (25 Km/aprox). Sopar buffet. Allotjament a l'Hotel Riekonlinna (4 std).

   

  5 de desembre. Dilluns

  Saariselkä

  Esmorzar buffet a l'hotel. Sortida de l'hotel per recollir l'equip tèrmic a l'oficina de safaris. Safari en trineus conduïts per gossos huskies (3 hores). Trasllat a peu de 10 minuts fins a trobar-nos amb el nostre guia de huskies. Ens explicaran el fascinant món d'aquests simpàtics animals i ens mostraran com portar el trineu. Una vegada haguem après aquests bàsics coneixements sobre l'art del musher, començarem el nostre safari de huskies. Cadascun conduirà un trineu tirat per un equip de 4-5 gossos. Durant el safari gaudirem d'una tassa de cafè o suc calent i un snack al costat d'un foc a l'aire lliure. Retorn i dinar en el Restaurant Rakka. Tarda lliure (opció per als nens de visitar el parc d'activitats de Angry Birds, situat just al costat del restaurant). Sopar buffet i allotjament a l'hotel.

   

  6 de desembre. Dimarts

  Saariselkä

  Esmorzar buffet a l'hotel. Safari motos de neu i pesca al gel (4/5 hores). Un professional ens donarà lliçons per conduir una moto de neu: Dues persones per moto i els nens asseguts en un trineu. Conduirem les motos de neu i gaudirem del paisatge de Lapònia i la seva naturalesa coberta de neu. Ens pararem en un llac gelat per provar si tenim sort en la pesca al gel. Al voltant del foc cadascun podrà cuinar la seva pròpia pesca, o si no hi ha hagut tanta sort, cuinarem salsitxes. Beguda: Suc calent. Dinar en una kotta (cabana típica de Lapònia). Tornarem en motos de neu pel turó Kaunispaa des d'on podrem gaudir de belles vistes. Tarda lliure. Sopar buffet. Passeig en raquetes de neu a la recerca de l'aurora boreal (2 hores). Recollida de les raquetes en l'oficina de safari i petita excursió per endinsar-nos pels boscos que voregen el poble. Arribada a una petita cabana on prendrem una xocolata calenta o te acompanyat d'unes delicioses galetes per recuperar forces. Retorn i allotjament a l'hotel.

   

  7 de desembre. Dimecres

  Saariselkä

  Esmorzar buffet a l'hotel. Safari en trineu conduït per rens i visita a la cabana del pare noel (3 hores). Trobada amb el nostre guia Sami i trasllat en autocar fins a on es troben els rens. Sortida en trineu tirat per rens. Gaudirem de la naturalesa blanca dels boscos de la Lapònia, fins arribar a la cabana amagada on el Pare Noel descansa per preparar-se pel Nadal. Dinar a l’estil lapó, on ens explicaran històries sobre la cultura i la cria tradicional de Rens. Tarda lliure. Retorn a l'hotel i resta del dia lliure. Sopar buffet i allotjament a l'hotel.

   

  8 de desembre. Dijous

  Saariselkä - Ivalo - Hèlsinki - Barcelona

  Esmorzar buffet a l'hotel. Trasllat en autocar a l'aeroport de Ivalo per agafar el vol AI-557 a les 13.05 hrs a Hèlsinki. Arribada a les 14.50 hrs. i connexió amb el vol AI-3269 a les 17.25 hrs destino Barcelona. Arribada a les 20.20 hrs i fi del viatge.

 • Punts de recollida

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu per persona base habitació doble 2.790,00 € 2.790,00 €  Suplement individual: 380€

  Menor (entre 4 i 11 anys) en habitación doble amb dos adults: 1980€

  Menor (entre 4 i 11 anys) en habitació doble amb un adult: 2.350€

  Descompte compra anticipada: -85€

 • Condicions generals