León i la Ribera del Duero
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • León i la Ribera del Duero
 • 7 dies, autocar, tot inclòs, guia acompanyant.
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base per persona en habitació doble
665 €
León i la Ribera del Duero

Sol·licita el teu pressupost

 • León i la Ribera del Duero

  Preu base per persona en habitació doble 665 €

 • Itinerari

  La contundent gastronomia lleonesa i la gran cultura vinícola de la Ribera del Duero són els grans atractius de la zona. Però no només de menjar viu aquesta preciosa zona, també són els seus monuments històrics els que sorprenen als viatgers s’hi acosten per primera vegada. 

   

  SORTIDA 11 D'OCTUBRE, GRUP REDUÏT: MÀXIM 20 PERSONES.

   

  Primer dia. Diumenge.

  Punts d’origen - Zaragoza - Burgos.  

  Sortida dels nostres punts d’origen en direcció a Zaragoza. Dinar. Breu passeig pel seu centre històric. A l’hora convinguda, sortida cap a Burgos, ciutat que conserva importants vestigis del seu esplendor medieval. Arribada a l’hotel Almirante Bonifaz 4* o similar. Sopar i allotjament.

   

  Segon dia. Dilluns.

   

  Burgos - León.

  Esmorzar a l’hotel.  Visita guiada de l’emblemàtica ciutat de Burgos. Coneixerem la seva majestuosa catedral  gòtica, el monument més representatiu de la ciutat que destaca per la seva elegància i harmonia de les seves línies, i la “Cartuja de Miraflores”, situada sobre un antic palau - alcàsser reial on trobarem al seu interior el gran retaule, una de les joies de l’art europeu tardo gòtic. Dinar. Sortida cap a León. Arribada a l’hotel Conde Luna 4* o similar. Sopar i allotjament.

   

  Tercer dia. Dimarts.

  León.

  Esmorzar. Aquest matí visitarem la ciutat de León. A través d’un guia i les seves explicacions, podrem conèixer aquesta ciutat parcialment emmurallada en la que destaca la Catedral gòtica, amb les vidrieres més belles d’Europa. A prop de la Catedral, trobarem la Col·legiata de Sant Isidor amb els frescos que mostren la vida quotidiana del segle XIII, escenes de la vida de Jesús i el famós Calendari agrícola. Pels carrerons del casc antic trobarem la Plaça de San Marcelo, els exteriors de Casa Botines de Gaudí i del Palau dels Guzmanes. Dinar. Tarda lliure per acabar de gaudir d’aquesta monumental ciutat castellana. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Quart dia. Dimecres.

   

  León:  Llac de Sanabria – Astorga.

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap al llac de Sanabria, el sistema lacustre natural més gran de la Península Ibèrica i un dels més grans de tota Europa. Dinar. A la tarda, realitzarem la visita guiada d’Astorga, punt destacat del Camí de Sant Jaume i un dels llocs més coneguts i emblemàtics de tot León. Destaquem la seva Catedral i el singular Palau Episcopal, obra d’Antoni Gaudí que té un aspecte que recorda més a un castell, amb els seus miradors i fins a un fossat que actualment envolta tot el monument.  A l’hora convinguda, retorn a León. Sopar i allotjament.

   

  Cinquè dia. Dijous.

   

  León – Miranda do Douro – Valladolid.

  Esmorzar . Sortida a primera hora del matí cap a Miranda do Douro (Portugal), des d’on farem un recorregut pel riu Douro en una moderna embarcació i envoltats d’un impressionant paisatge de penya-segats. Finalitzat el nostre recorregut, podrem gaudir d’una exhibició d’aus rapinyaires i una degustació de vins d’Oporto. Dinar.  Continuació del nostre recorregut cap a Valladolid. Passejada pel centre històric. Sopar i allotjament a l’hotel Olid 4* o similar.

   

  Sisè dia. Divendres.

   

  Valladolid – Peñafiel – Monestir de la Vid – Soria.

  Esmorzar a l’hotel. Sortida a Peñafiel, terra de grans vins i poble medieval i cavalleresc que tancava la Extremadura castellana amb les seves muralles en una situació estratègica privilegiada. Realitzarem un complet recorregut amb la Plaça del Coso (Plaça de Toros), declarada Bé d’Interès Cultural i l’Església i Convent de San Pau, amb el seu claustre i la Capella Plateresca del segle XVI. Finalitzada, realitzarem la visita de les Bodegues Protos. Farem un recorregut per les galeries subterrànies i visitarem el nou celler dissenyat per l’arquitecte Richard Rogers, amb una cata comentada d’un dels seus vins inclosa. Dinar. Continuació del nostre viatge cap al Monestir de la Vid, situat a un paratge tranquil, d’on destaquem els seus claustres, l’església, els museus i una excepcional escala, sorpresa i admiració d’arquitectes contemporanis. Continuació a Soria. Arribada a l’hotel Ciudad de Soria 4* o similar. Sopar i allotjament.

   

  Setè dia. Dissabte.

   

  Soria - Punts d’Origen.

  Esmorzar. Aquest matí realitzarem la visita guiada de Soria, la ciutat que va inspirar a poetes i escriptors per la seva llum, espiritualitat i equilibri. Gaudirem del centre històric de la ciutat amb les esglésies romàniques de “Santo Domingo” i “San Juan de Rabanera” i els carres nobiliaris i completarem la visita amb la part de la Ribera del Duero amb l’ermita de San Saturio. Dinar. A l’hora convinguda, retorn cap els nostres punts d’origen.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Autocar de llarg recorregut. Pensió completa durant tot el viatge amb la beguda inclosa als àpats. Allotjament als hotels descrits a l’itinerari. Totes les visites definides a l’itinerari incloses. Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança bàsica d’assistència en viatge.  Serveis no inclosos:

  Esmorzar en ruta del primer dia. Extres de caràcter personal. Qualsevol servei no mencionat com inclòs.  Requisits:

  DNI o passaport, amb vigència, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

  , Barcelona, Figueres, Girona, Granollers, Lleida, Manlleu, Manresa, Martorell, Mataró Tereses, Olot, Reus, Ripoll, Sabadell, Tarragona, Terrassa, Vic, Vilafranca del Penedès

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base per persona en habitació doble 775,00 € 665,00 €

  Suplement individual 155.00€
  Descompte 3a persona en habitació triple -30.00€

  Opcional:
  Servei de despeses d'anul·lació 15.00€
  60 o + anys -20.00€
  Porta'ns amics -20.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Places limitades.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

  • Majors de 60 anys. Si ja teniu 60 anys o els feu abans de l’inici del viatge, gaudireu del nostre preu especial.
  • Porta’ns amics. Si veniu acompanyats d’amics que no ha­gin viatjat mai amb nosaltres. gaudireu del nostre preu espe­cial. Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.
  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.
  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

      Sabadell,  octubre 2014