Líban, Setmana Santa
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Líban, Setmana Santa
 • 7 dies, avió i autocar, tot inclòs i guia acompanyant. GRUP REDUIT
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base per persona en habitació doble
2030 €
Líban, Setmana Santa

Sol·licita el teu pressupost

 • Líban, Setmana Santa

  Preu base per persona en habitació doble 2030 €

 • Itinerari

  L'Anna Castilla t'explica els atractius principals del viatge en aquest video.

   

   

  LLEGEIX L’ENTREVISTA: “Anna Castilla: A Occident, el Líban és vist com un país en conflicte, però quan hi arribes, veus que realment és multicultural i divers”

   

   

  07 d’abril. Dimarts.

  Barcelona – Beirut

  Presentació als taulells de facturació de Turkish Airlines a la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 09.30 hores per sortir en el vol TK 1854 de les 11.30 hores en direcció a Beirut (via Istanbul). Arribada prevista a les 20.40 hores i trasllat a l’Hotel Crowne Plaza Beirut 4* sup o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  08 d’abril. Dimecres.

  Beirut – Deir el Qamar – Beiteddin – Beirut

  Esmorzar a l’hotel. Al matí ens desplaçarem a les muntanyes i visitarem Deir el Qamar, poblet de carrers empedrats i cases aristocràtiques de l’època otomana. Continuarem a Beiteddin per visitar els palau dels Emirs, anomenat l’”Alhambra del Líban“ per la bellesa dels seus patis interiors i jardins amb mosaics romans. Retorn a Beirut. Dinar en un restaurant. A la tarda visita de Beirut. Amb autocar veurem el seu passeig marítim i la Roca dels Coloms, l’avinguda Al–Hamra, el centre històric i la part moderna coneguda com “Solidere”. També visitarem el Museu Nacional de Beirut on podrem admirar les joies arqueològiques de l’antiguitat trobades al país.  Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  09 d’abril. Dijous.

  Beirut – Coves de Jeita – Cedres de Bcherri - Wadi Qadisha – Beirut

  Esmorzar a l’hotel. Visitarem les Coves de Jeita i farem un passeig a peu i en barca per poder veure totes les seves formacions i galeries. Seguirem cap a les muntanyes i arribarem a 2.000 metres d’alçada, a la reserva dels Cedres del Senor. En aquest bosc podrem passejar entre cedres mil·lenaris. En acabar baixarem a la vall de Qadisha, sagrada i plena de monestirs cristians maronites. Dinar en un restaurant. Visitarem un d’aquests monestirs amagats a les parets de la vall. Retorn a Beirut. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  10 d’abril. Divendres.

  Beirut – Anjar – Baalbek – Beirut

  Esmorzar a l’hotel. Avui ens dirigirem a la històrica vall de la Bekaa. La primera visita serà a la ciutat Omeia d’Anjar, del segle VIII. En acabar visitarem la bodega de Ksara, la més antiga del país on farem un tast dels seus vins. Continuarem a la ciutat de Baalbek, a la zona més alta de la vall. Envoltada d’altes muntanyes, els romans van veure que era el lloc ideal per construir el més gran  conjunt de temples dedicats a Júpiter, Venus i Mercuri. Visitarem aquests majestuosos temples únics al món, en bon estat de conservació i declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Dinar en un restaurant. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  11 d’abril. Dissabte.

  Beirut – Sidon – Tiro – Beirut

  Esmorzar a l’hotel. Al matí seguirem el mar Mediterrani fins arribar a l’antiga ciutat bíblica de Sidon (Saída). Important port pesquer, visitarem el Castell del Mar, el Khan El-Franj o hostatgeria de caravanes i comerciants, el Palau Debaas i el Museu del Sabó. Continuarem cap al sud del país fins a Tiro, important ciutat fenícia i grecoromana per la seva posició oberta al mar. Les restes arqueològiques ens permetran veure la seva necròpolis, l’Arc de Triomf, l’avinguda de les columnes, l’hipòdrom i el barri marítim. Dinar en un restaurant. A la tarda, retorn a Beirut. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  12 d’abril. Diumenge.

  Beirut – Tripoli – Byblos – Beirut

  Esmorzar a l’hotel. La primera visita serà conèixer les esteles de Nhar Kalb, gravades per faraons i reis assiris abans de la nostra era. Continuarem a Trípoli, la segona ciutat del país. La característica més important són els seus vius mercats coberts plens de productes de la terra, d’artesania, joieria i espècies. També visitarem el castell de Sant Gilles de l’època de les creuades. En acabar arribarem a Byblos, la ciutat més antiga de la humanitat segons la Bíblia. Dinar en un restaurant. A la tarda passejarem per la part medieval amb els seus mercats tradicionals, veurem el port pesquer i el seu recinte arqueològic. Abans d’arribar a Beirut pararem al mirador de la Verge de Harissa per admirar les vistes de la Badia de Jounieh i de tota la ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  13 d’abril. Dilluns.

  Beirut – Barcelona

  Esmorzar a l’hotel. Matí per poder passejar pels diferents racons de la ciutat. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport de Beirut per sortir en el vol TK 825 a les 16.00 hores en direcció Barcelona (via Istanbul). Arribada prevista a la T1 de l’aeroport de Barcelona a les 23.05 hores. Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllet d’avió en classe turista de la companyia Turkish Airlines. Barcelona – Istanbul – Beirut – Istanbul – Barcelona. (Horaris definitius a la documentació de viatge).
  • Pensió completa durant tot el viatge (alguns àpats per horari podran ser a l’avió)
  • Allotjament als hotels definits a l’itinerari.
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses.
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Guia local en destí durant tot el viatge.
  • Assegurança ampliada d’assistència en viatge.


  Serveis no inclosos:

  • Dinar primer i últim dia.
  • Begudes en els àpats.
  • Propines serveis locals.
  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no esmentat com a inclòs.


  Requisits:

  Passaport amb vigència (mínim 6 mesos). El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport. Fer arribar una còpia del passaport a la nostra oficina.
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu client Compra anticipada
  Preu base per persona en habitació doble 2.030,00 € 1.975,00 €

  Suplement individual 260.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida, per persona 290.00€
  Compra Anticipada -55.00€

  Opcional:
  Descompte pagament total -55.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 75.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. És necessari fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial

  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

   

  Articles prohibits a les aeronaus (+info)

  Assegurança assistència en viatge; INCLÒS, AMPLIADA (+ info)

  Servei despeses de cancel·lació (+info)

  Equipatge de mà (avió) (+info)


  Reserves forma de pagament: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. El pagament de la resta caldrà fer-lo 30 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte de pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 30 dies abans de la sortida.

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: www.promoviatges.cat

                                                                                  

  Sabadell, octubre 2019.