Londres
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Londres
 • 4 dies, avió i autocar, tot inclòs, guia acompanyant
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base per persona en habitació doble
950 €
Londres

Sol·licita el teu pressupost

 • Londres

  Preu base per persona en habitació doble 950 €

 • Itinerari

  8 de desembre. Dijous.

  Barcelona – Londres

  Presentació als mostradors de facturació de la companyia British Airways de la Terminal T1 de l’aeroport de Barcelona a les 09.45 h per sortir en el vol directe BA479 a les 11.45 h amb destinació a Londres. Arribada a les 13.15h, hora local (dinar no inclòs). Trasllat al centre de la ciutat i inici de la visita panoràmica guiada de Londres. Comença­rem per la zona considerada el centre del poder polític i religiós d’Anglaterra, els districtes de Whitehall i Westminster. Podrem gaudir de l’exterior del Big Ben, les cases del Parlament i l’abadia de Westminster. El nostre recorregut continuarà cap a un dels districtes més animats de Londres, Covent Garden, on gaudirem de temps lliure. A l’hora convinguda, trasllat a l’Hotel Queen’s Gate 4* o similar. Distribució d’habitacions. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  9 de desembre. Divendres.

  Londres

  Esmorzar a l’hotel. Avui continuarem la nostra visi­ta de Londres. La nostra ruta començarà pel barri de Bloomsbury, conegut com el “Londres Intel·lectual”. Parcs i hotels de l’època victoriana contribueixen a la bellesa del veïnat, amb un aspecte distintiu d’aldea en mig del centre de Londres. A continuació ens desplaçarem fins a Marylebone i seguirem cap a Regents Park i Kensington, fins arribar a l’artèria principal del West End: Picadilly Circus, plaça que marca el començament del barri del Soho. La nostra passejada també ens portarà per Trafalgar Square, una de les més importants i animades del centre de la ciutat. Dinar. A la tarda, anirem fins a Hyde Park per gaudir de la magnífica Fira de Nadal coneguda com Winterwonderland, plena de diversió i activitats nadalenques. També visitarem el Magical Ice Kingdom, el singular recinte de les escultures de gel. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  10 de desembre. Dissabte.

  Londres

  Esmorzar a l’hotel. Durant aquest tercer dia ens endinsarem a la “City de Londres”, districte on es troba una de les parts més rellevants del Londres històric: La Catedral de Saint Paul, la segona catedral més gran del món, la Torre de Londres i el Pont de la Torre, un dels símbols més emblemàtics de la ciutat. Finalitzarem el nostre recorregut a la zona d’Oxford. Dinar. A la tarda, acompanyats pel nostre guia, passejarem per Oxford Street i Regent Street per gaudir de la decoració nadalenca que engalana els carrers, aparadors i façanes de les botigues. A l’hora convinguda, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

   

  11 de desembre. Diumenge.

  Londres – Barcelona

  Esmorzar a l’hotel. Aquest matí disposarem de temps lliure per poder visitar el Museu d’Història Natural, edifici del 1880 que destaca pel seu impactant hall amb una cuidada decoració en el qual s’exposen alguns animals de gran mida, o bé anar a Harrods. A l’hora convinguda ens traslladarem a Nothing Hill, un dels barris més singulars de la ciutat, del qual destaquem les seves cases victorianes amb façanes lluents i nombrosos parcs i jardins. Dinar. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per sortir en el vol BA482 de les 18.15 hrs amb direcció Barcelona. Arribada prevista a les 21.20 h.

   

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllet d’avió classe turista de la companyia British Airways (horaris definitius a la documentació de viatge), amb el vol directe a Londres. Guia acompanyant en tot el viatge. Allotjament en hotel 4* al centre de la ciutat. Pensió completa. Visites segons itinerari. Assegurança bàsica d’assistència en viatge.  Serveis no inclosos:

  Dinar del primer dia. Begudes als àpats. Extres personals. Altres no mencionats expressament com a inclosos.  Requisits:

  DNI o passaport, amb vigència, el nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport o DNI
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base per persona en habitació doble 1.125,00 € 950,00 €

  Suplement individual 335.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 145.00€
  Compra Anticipada -30.00€

  Opcional:
  Descompte pagament total -30.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Places limitades.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a menys preu

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial.
  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.
   

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1.       Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. 40 dies abans  de la sortida s’abonarà el 75% restant.

  2.       Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  ·         Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.

  ·         Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.

  ·         Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.

  ·         En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

  3.       Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

      Sabadell,  Abril 2016