Londres: Mercats de Nadal
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Londres: Mercats de Nadal
 • 4 dies, avió i autocar, tot inclòs, guia acompanyant
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base per persona en habitació doble
935 €
Londres: Mercats de Nadal

Sol·licita el teu pressupost

 • Londres: Mercats de Nadal

  Preu base per persona en habitació doble 935 €

 • Itinerari

  5 de desembre.

  Dissabte. Barcelona - Londres.

  Presentació a l’aeroport de Barcelona, Termi­nal 1, Mostradors de facturació de la companyia British Airways a les 09.50. h. Sortida en el vol BA479 a les 11.50 h amb destinació a Londres. Arribada a les 13.15 h, hora local. (Dinar no inclòs). Trasllat al centre de la ciutat i inici de la visita panoràmica guiada de Londres. Comença­rem per la zona que es considera el centre del poder polític i religiós d’Anglaterra, els districtes de Whitehall i Westminster. Podrem gaudir de l’exterior del Big Ben, les cases del Parlament i l’abadia de Westminster. Acabarem el nostre recorregut al South Bank, la zona que s’estén al sud del riu Tàmesi. Concretament al voltant de la Waterloo Station podrem visitar el mercat de Nadal Southbank Centre, d’estil alemany, en el que trobarem un apartat dedicat a especiali­tats gastronòmiques. A l’hora convinguda, trasllat a l’hotel Queen's Gate 4* (cèntric) o similar. Distribució d’habitacions. Sopar i allotjament.

   

  6 de desembre.

  Diumenge. Londres.

  Esmorzar a l’hotel. Avui continuarem la nostra visi­ta de Londres. La nostra ruta començarà pel barri de Bloomsbury, conegut com el “Londres Intelectual”. A continuació ens desplaçarem fins a Marylebone i seguirem cap a Regents Park, Kensington, fins arribar a l’artèria principal del West End: Picadilly Circus, plaça que marca el començament del barri del Soho. La nostra passejada també ens portarà per Trafalgar Square. Dinar. A la tarda, anirem fins a Hyde Park per gaudir del magnífic mercat de Nadal conegut com Winterwonderland, amb paradetes de tot tipus de productes nadalencs. Visitarem el Magical Ice Kingdom, el singular recinte de les escultures de gel. A l’hora convinguda, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  7 de desembre.

  Dilluns. Londres.

  Esmorzar a l’hotel. Durant aquest tercer dia ens endinsarem a la “City de Londres”, districte on es troba una de les parts més rellevants del Londres històric: La Catedral de Saint Paul i la Torre de Londres. El nostre recorregut continuarà cap a un dels districtes més animats de Londres, Covent Garden. Dinar. A la tarda, acompanyats pel nostre guia, anirem cap a la zona d’Oxford Street i Regent Street per gaudir de la decoració nadalenca que engalana els carrers, aparadors i façanes de les botigues. A l’hora convinguda, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  8 de desembre.

  Dimarts. Londres - Barcelona.

  Esmorzar a l’hotel. Avui visitarem Nothing Hill, un dels barris més singulars de la ciutat, del qual destaquem les seves cases victorianes amb façanes lluents i nombrosos parcs i jardins. Durant la nostra ruta ens trobarem amb multitud de botigues d’antiquaris i l’emblemàtic mercat de Portobello Road. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport. Sortida en el vol BA470 de les 15.00 hrs en direcció Barcelona. Arribada prevista a les 18.05 hrs.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllet d’avió classe turista de la companyia British Airways (horaris definitius a la documentació de viatge). Guia acompanyant en tot el viat­ge. Allotjament en hotel de 4* al centre de la ciutat. Pensió completa. Visites segons l’itinerari. Assegurança bàsica d’assistència en viatge.  Serveis no inclosos:

  Dinar del primer i últim dia. Extres personals. Begudes als àpats. Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.  Requisits:

  DNI o passaport, amb vigència, el nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport o DNI
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base per persona en habitació doble 1.125,00 € 935,00 €

  Suplement individual 300.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 145.00€
  Compra Anticipada -30.00€

  Opcional:
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€
  Descompte pagament total -30.00€

  Suplements opcionals per trasllats a l’aeroport

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Places limitades.

   Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a menys preu

  • Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial
  • Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.
  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.
  1. Revisió de preus: aquest preus han estat calculats segons els canvi de moneda, tarifes de transport, combustible i taxes amb data desembre 2013 i a un canvi de 1€ = 1,35$. Qualsevol canvi en la cotització esmentada podrà repercutir en el client fins a 20 dies abans de la sortida
  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

      Sabadell,  octubre 2014