Lyon i Beaujolais en TGV
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Lyon i Beaujolais en TGV
 • 4 dies, TGV i autocar, tot inclòs, guia acompanyant
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base per persona en habitació doble
755 €
Lyon i Beaujolais en TGV

Sol·licita el teu pressupost

 • Lyon i Beaujolais en TGV

  Preu base per persona en habitació doble 755 €

 • Itinerari

  Primer dia. Dijous.

  Punts d’origen – Estació Sants Barcelona – Lyon.

  Sortida des dels nostres punts de recollida assignats en direcció a l’Estació de Sants de Barcelona, on agafarem el tren TGV a les 7.20 hores en direcció a Lyon. En aquest cas, els viatgers portaran les seves respectives maletes. Arribada prevista a les 12.26 hores. Dinar. A la tarda realitzarem la visita guiada de Lyon, gran ciutat bimil·lenària i capital de la seda, situada a la confluència del Roine i del Saona. La visita de la ciutat ens oferirà un viatge pel temps i les cultures, amb gran part del seu centre històric declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Destaquem les vistes que podrem admirar des del turó Fourvière. Continuarem el nostre recorregut a peu amb el Vieux Lyon, barri medieval i del renaixement de Lyon, amb la seva catedral i els seus patis interiors, antics carrers, entre d’altres. A l’hora convinguda, trasllat a l’hotel Novotel Lyon La Part Dieu 4* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Segon dia. Divendres.

  Lyon – Regió del Beaujolais – Castell de Corcelles – Lyon.

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia ens dirigirem cap a la regió del Beaujolais, famosa pel Beaujolais nouveau. Gaudirem dels seus magnífics paisatges, extenses vinyes i bells pobles de pedres daurades, comparats moltes vegades amb la Toscana. Visitarem Oing, poble medieval totalment construït per pedres daurades i categoritzat com un dels pobles més bells de França. Continuarem el nostre recorregut cap al nord entre colines i pobles medievals. Dinar. A la tarda completarem la nostra visita de la zona amb el Castell de Corcelles, antiga fortalesa d’aires feudals, amb un impressionant pati del Renaixement i jardins típics francesos. Durant la visita del castell gaudirem d’una vista panoràmica excepcional sobre les colines del Beaujolais i al finalitzar podrem fer una degustació dels seus vins. Retorn a Lyon. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Tercer dia. Dissabte.

  Lyon.

  Esmorzar a l’hotel. Avui continuarem amb la visita guiada de Lyon. Ens traslladarem al barri de la Croix-Rousse, un veritable poble dins de la ciutat anomenat així per la creu que els cristians van col·locar aquí mateix el segle XVI. La història d’aquest barri està profundament lligada a la indústria de la seda. Lyon va ser, gràcies a ella, la ciutat industrial més important de França durant el segle XIX. Visitarem la Maison des Canuts, com s’anomenaven als treballadors dels telers. Durant la visita descobrirem el resplendor de la Sederia Lionesa des de fa cinc segles. Dinar. A la tarda realitzarem un passeig en vaixell pel Saona i el Roine per conèixer Lyon i la varietat dels seus ambients des d’un altre punt de vista. A l’hora convinguda retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Quart dia. Diumenge.

  Lyon – Estació Sants Barcelona – Punts d’origen.

  Esmorzar a l’hotel. Aquest matí visitarem amb el nostre guia acompanyant el Mercat Paul Bocuse. Segurament haurem sentit parlar de Lyon com ciutat gourmet o capital gastronòmica de França, i lligada a ella està el nom de Paul Bocuse, el creador del concepte nouvelle cuisine i qui va iniciar el projecte de crear aquest espai culinari. Passejarem pels seus passadissos on trobarem productes regionals d’excel·lent qualitat. A l’hora convinguda, ens dirigirem a  l’estació de TGV (dinar no inclòs). Sortida prevista amb el tren de les 14.21 hores en direcció a Barcelona. En aquest cas, els viatgers portaran les seves respectives maletes. Arribada a l’Estació de Sants de Barcelona prevista a les 19.31 hores. Trasllat als nostres punts d’origen.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllets de tren TGV en classe turista de Barcelona a Lyon, anada i tornada. En aquest cas, els viatgers portaran les seves respectives maletes.
  • Trasllat des de les poblacions de recollida a l’estació de Sants (consultar punts de recollida de cada data).
  • Autocar pels trasllats durant les visites detallades al programa.
  • Pensió completa durant tot el viatge amb beguda inclosa als àpats.
  • Allotjament a l'hotel definit a l’itinerari.
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses.
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Assegurança bàsica d'assistència en viatge.


  Serveis no inclosos:

  • Esmorzar en ruta del primer dia i dinar de l'últim.
  • Propines.
  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.


  Requisits:

  DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.
 • Punts de recollida

  Barcelona. Estació de Sants, Granollers, Manresa, Mataró Tereses, Sabadell, Tarragona, Vic

 • Preus
  Preus bàsics Preu client Compra anticipada
  Preu base per persona en habitació doble 755,00 € 735,00 €

  Descompte 3a persona en habitació triple -27.00€
  Suplement individual 120.00€
  Compra Anticipada -20.00€

  Opcional:
  Servei de despeses d'anul·lació 20.00€
  Descompte pagament total -20.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial

  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.


  Reserves forma de pagament: Pagament total 40 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte del pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

   Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. La resta del pagament es realitzarà 40 dies abans de la sortida.

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes al següent link: Condicions Generals                                                              

  Sabadell,  gener 2017