Málaga en AVE. Setmana Santa
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Málaga en AVE. Setmana Santa
 • 5 dies, AVE i autocar, tot inclòs i guia acompanyant
Preu base per persona en habitació doble
775 €
Málaga en AVE. Setmana Santa

Sol·licita el teu pressupost

 • Málaga en AVE. Setmana Santa

  Preu base per persona en habitació doble 775 €

 • Itinerari

  13 d’abril. Dijous.

  Estació de Sants - Málaga

  Presentació a l’Estació de Sants de Barcelona per agafar el tren AVE en direcció a Málaga a les 8:30 hores. En aquest cas, els viatgers portaran les seves respectives maletes. Arribada prevista a Málaga a les 14.25 hores (dinar no inclòs). Trasllat a l’hotel Las Vegas 3* o similar, situat a la platja de la Malagueta. Aquesta tarda tindrem temps lliure per poder gaudir de les processons. La Setmana Santa a Málaga va ser declarada d’Interès Turístic Internacional al 1980, un espectacular esdeveniment de caràcter religiós, social i cultural que atrau molts visitants cada any. A l’hora convinguda, sopar en un restaurant. Allotjament a l’hotel.

   

  14 d’abril. Divendres.

  Málaga – Coves de Nerja – Málaga

  Esmorzar a l’hotel. Aquest matí realitzarem la visita guiada de la ciutat de Málaga, capital de la Costa del Sol. Podrem veure l'exterior del nou Centre Pompidou i realitzarem un recorregut pel centre de la ciutat, on es troba la Casa Natal de Picasso. Continuarem la nostra visita pel casc antic del qual destaquem la visita de la Catedral, coneguda popularment com “La Manquita”, un dels monuments més importants de la ciutat i un dels millors temples del renaixement andalús. Trasllat a Nerja. Dinar. A l’hora convinguda, realitzarem la visita de la Cova de Nerja, jaciment arqueològic natural on s’alça la columna més ampla del món formada per la fusió d’una estalactita i una  estalagmita. Després, podrem passejar pel casc antic de Nerja, d’estrets carrerons i blanques façanes i admirar les vistes del Balcó d’Europa, mirador sobre el mar amb impressionants panoràmiques de la costa. Retorn a Málaga i temps per continuar gaudint de les processons. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  15 d’abril. Dissabte.

  Málaga – Ronda – Mijas – Málaga

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Ronda, coneguda pel seu famós “Tajo” i el ric patrimoni cultural del seu centre històric. Realitzarem una visita guiada de la ciutat, de la que destaquem la Casa Bosco, exemple de casa senyorial del segle XIX amb belles vistes en ple cor del Conjunt Històric i l’Església de Santa Maria la Major. Dinar. Continuarem cap a Mijas, poble que conserva el ritme pausat i l’encant d’antany, protegit per la serra i estenent la mirada al camp i al mar. Temps per passejar pels seus estrets carrers empedrats i delimitats per terrasses blanques, terrats de teules vermelles i algun cant d’un canari engabiat. A l’hora convinguda, retorn a Málaga. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  16 d’abril. Diumenge.

  Málaga – Antequera – El Torcal – Málaga          

  Esmorzar a l’hotel. Avui, acompanyats d’un guia local i les seves explicacions ens dirigirem a Antequera, una de les ciutats més importants d’Andalusia. Coneixerem el conjunt arqueològic dels Dolmens de Menga i Viera, joia de la prehistòria, y el centre històric de la ciutat. Destaquem la Col·legiata de Santa Maria, el primer edifici que es va concebre dins l’estil renaixentista a Andalusia, sent una obra excepcional per les seves proporcions i qualitat del seu disseny. Dinar. Continuarem el nostre recorregut cap al parc natural del Torcal, paratge rocós de composició càrstica de 15 milions d’anys d’antiguitat (era Juràssica). Visitarem el centre d’interpretació i el “mirador de las ventanillas”, des d’on gaudirem d’unes vistes inigualables de la zona. Retorn a Málaga. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  17 d’abril. Dilluns.

  Málaga - Estació de Sants

  Esmorzar a l’hotel. Aquest mati realitzarem la visita d’un celler tradicional de Málaga per conèixer l’art que suposa l’elaboració del seu vi. Finalitzada la visita realitzarem una degustació de quatre dels seus millors vins acompanyat d’un dinar de tapes. A l’hora convinguda, ens traslladarem a la Estació per agafar l’AVE de les 14.35 hores en direcció a Barcelona. Arribada prevista a les 20.25 hores. En aquest cas, els viatgers portaran les seves respectives maletes.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllet de tren AVE en classe turista de Barcelona a Málaga, d'anada i tornada.
  • Autocar pels trasllats durant les visites detallades al programa.
  • Pensió completa durant tot el viatge amb la beguda inclosa als àpats.
  • Allotjament a l'hotel descrit a l'itinerari.
  • Totes les visites definides a l'itinerari incloses.
  • Guia acompanyant en tot el viatge.
  • Assegurança bàsica d'assistència en viatge.


  Serveis no inclosos:

  • Esmorzar i dinar del primer dia.
  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no mencionat com inclòs.


  Requisits:

  DNI o passaport, amb vigència, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport o DNI.
 • Punts de recollida

  Barcelona. Estació de Sants

 • Preus
  Preus bàsics CLIENTS MAJORS DE 60 ANYS
  Preu base per persona en habitació doble 775,00 € 755,00 €

  Suplement individual 110.00€

  Opcional:
  60 o + anys -20.00€
  Porta'ns amics -20.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 20.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Places limitades.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a menys preu

  Majors de 60 anys. Si ja teniu 60 anys o els feu abans de l’inici del viatge, gaudireu del nostre preu especial.

  Porta’ns amics. Si veniu acompanyats d’amics que no hagin viatjat mai amb nosaltres, gaudireu del nostre preu especial. Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.


  Els informem que, durant el trajecte amb AVE, els viatgers s'hauran de fer càrrec del trasllat de les  seves maletes.

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1.       Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. 30 dies abans  de la sortida s’abonarà el 75% restant.

  2.       Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  ·         Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.

  ·         Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.

  ·         Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.

  ·         En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

  3.       Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

      Sabadell,  Octubre 2016