Marrakech
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Marrakech
 • 4 dies, avió i autocar, tot inclòs i guia acompanyant
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base per persona en habitació doble
700 €
Marrakech

Sol·licita el teu pressupost

 • Marrakech

  Preu base per persona en habitació doble 700 €

 • Itinerari

  Prepara’t per gaudir d’una experiència que sacsejarà els teus sentits, a la ciutat més enèrgica del Marroc. T’espera un món d’olors, sabors i estímuls que desprenen un irresistible exotisme. Descobreix el Marràqueix més autèntic visitant la plaça Djamaa el Fna, declarada patrimoni immaterial per la UNESCO. En caure el sol sembla un gran teatre on tenen cabuda malabaristes, conta-contes, encantadors de serps i paradetes de menjar. Una experiència que no et pots perdre!

   

   

  08 de març. Divendres.

  Barcelona – Marràqueix

  Presentació als taulells de Vueling de la Terminal 1 de l’aeroport de Barcelona a les 18.30 hores. Sortida en el vol VY 7332 en direcció Marràqueix a les 20.45 hores. Arribada prevista a les 23.10 hores. Trasllat i allotjament a l’Hotel Kech Boutique 4* o similar.

   

  09 de març. Dissabte.

  Marràqueix

  Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el mati a visitar els Jardins Majorell. Es tracta d’un jardí públic situat en una zona residencial, construïda per l'artista Jaccques Majorelle, després adquirit pel dissenyador Yves Saint Laurent. Aquí podrem trobar plantes dels cinc continents amb exuberant vegetació i elements arquitectònics combinats amb l'estètica tradicional marroquina, on predomina un intens color blau. A continuació visitarem la “Mesquita la Kutubia”, coneguda com la més important de la ciutat. Passejarem pels carrers de la Medina, la plaça “Jamaa el Fna”, coneguda per ser un punt de trobada de músics, ballarins, encantadors de serps... Dinar en un restaurant. Tarda lliure per gaudir de la ciutat. A l’hora convinguda trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

  Opcional: Sopar folklòric en típiques Jaimes. 50€

   

  10 de març. Diumenge.

  Marràqueix – Essaouira – Marràqueix

  Esmorzar a l’hotel. Al mati ens dirigirem a l’antiga Mogador, ciutat fortificada que compta amb una àmplia influència de diverses cultures: fenicis, romans, berbers (autòctons del país), portuguesos i àrabs. Durant el camí,  es visiten els boscos de l'arbre de l’Argán del qual s’obtenen fruits amb propietats cosmètiques i alimentaries. Dinar en un restaurant. A la tarda visitarem la Medina que destaca per l'artesania de fusta i joieria berber. A continuació visitarem la seva àmplia platja. A l’hora convinguda trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  11 de març. Dilluns.

  Marràqueix – Vall Ourika – Barcelona

  Esmorzar a l’hotel. Durant el mati visitarem la Vall Ourika, una de les més fèrtils de l'Alt Atles. Podrem gaudir i conèixer de primera mà als habitants dels diferents poblets de la vall. Visitarem una Casa Bereber, on descobrirem la senzilla manera de vida dels primers habitants del Marroc i passejarem pel riu Ourika. Trasllat a Marràqueix. Dinar en un restaurant. Temps lliure per acabar de fer les últimes compres o passejar pels seus carrers. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per sortir en el vol VY 7337 en direcció Barcelona de les 21.55. Arribada prevista a la terminal 1 de l’aeroport de Barcelona a les 00.20 hores. Fi dels nostres serveis.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllet d’avió en classe turista de la companyia Vueling Barcelona - Marrakech - Barcelona (Horaris definitius a la documentació de viatge).
  • Pensió completa durant tot el viatge 
  • Allotjament a l'hotel definit a l’itinerari.
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses.
  • Guia local en destí.
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.


  Serveis no inclosos:

  • Sopar primer dia.
  • Begudes en els apats
  • Propines serveis locals.
  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.


  Requisits:

  Passaport amb vigència (mínim 6 mesos). El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport. Fer arribar una còpia del passaport a la nostra oficina.
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu client Compra anticipada
  Preu base per persona en habitació doble 700,00 € 675,00 €

  Suplement individual 95.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 45.00€
  Compra Anticipada -25.00€

  Opcional:
  Sopar folklòric en típica Jaima 50.00€
  Descompte pagament total -25.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. És necessari fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina 

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial.

  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

   

  Articles prohibits a les aeronaus (+info)

  Assegurança assistència en viatge; inclosa (+info)

  Servei despeses de cancel·lació (+info)


  Reserves forma de pagament: Pagament total 40 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte del pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 40 dies abans de la sortida.

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: www.promoviatges.cat

                                                                                  

  Sabadell,  Novembre 2018.