Marrakech setmana santa
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Marrakech setmana santa
 • Avió 3 nits
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base des de
755 €
Marrakech setmana santa

Sol·licita el teu pressupost

 • Marrakech setmana santa

  Preu base des de 755 €

 • Itinerari

   

  28 MARÇ, DIJOUS

  Barcelona - Marrakech 

  Presentació a l’aeroport de Barcelona a les 15:30hores. On es trobaran amb el guia acompanyant de Promoviatges. Tràmits de facturació. Sortida amb el vol directe a Marrakech. Arribada a les 18:50. Tràmits de visat, i recollida de l’equipatge. Trasllat a l’ DELLAROSA Hotel Suite Spa 4****,  sopar i allotjament.

  Vol: Vueling Barcelona / Marrakech  17:30 / 18:50h

   

  29 MARÇ DIVENDRES

  MARRAKECH

  Esmorzar  a l’hotel, -Visita mig dia monumental de Marrakech “la ciutat roja”. Situada en el centro del país, es la més important de les quatre Ciutats Imperials. Va nèxia de la mà del conqueridor dels almoràvits, guerrers berbers del desert, que desprès de conquerir Fez, fundà Marrakech en el 1070. Es una ciutat de amples avingudes flanquejades de tarongers, palmeres, emmurallada, i es també, un lloc de zocos, de ombrejats carrerons, de té amb menta i homes de mirada intensa que poden ser narradors de histories, músics, ballarins, escriptors públics, venedors d'il·lusions, de pocions, remeiers, farmacèutics  o simplement habitants d’aquesta meravellosa ciutat.

  Començarem per El minaret de la Koutobia, (S: XIII)  germana de la Giralda de Sevilla, de esplèndida harmonia es en l’actualitat el far i centro espiritual de Marrakech. Continuació a les Tombes Sadies (S: XVI) on  destaca la seva volta  central de marbre de Carrara. Posteriorment visitarem  El Palau Al-Bahía, (S: XVI) exemple de la vida aristocràtica de l'edat mitjana musulmana, i on destaca la sala dels ambaixadors, el sostre de fusta de cedra.

  Visita als “Zocos” i a la famosa Plaça de  Jemáa el F’naa, declarada Patrimoni Immaterial de la Humanitat. Tota la ciutat de Marrakech gira en torn a la plaça, punt de trobada de milers de persones omplin-lo de color, cultura i negoci.  Conta contes, mestres, encantadors de serps, dansaires, dentistes, venedors de sucs de fruita, acròbates,  escriptors de cartes, aiguaders... un infinit número de activitats i persones abarrotant  la plaça i els seus carrerons adjacents segons va avançant la nit. També  trobarem molta oferta de menjars especialitzats, una plaça inundada de llum i olors. 

  Visita a Farmàcia berber, on trobarem tota mena de remeis naturals i medicinals, i productes de bellesa.

  Incloses les entrades a : Tombes Sadies i Palau Al-Bahía. Visita a la Menara i la koutoubia, dinar al finalitzar la visita. Tarda lliure. Sopar a la plaça  Jemáa el F’naa  i allotjament.

   

  30 MARÇ DISSABTE 

  MARRAKECH / ESSAOUIRA / MARRAKECH

  Esmorzar  a l’hotel, Sortida de Marrrakech 08:00 hores. Essaouira es una ciutat fortificada i “La Meca” dels poetes i pintors. Vestigis arqueològics i ceràmics, certifiquen la presencia fenícia, cretenca i púnica. El seu nom significa lloc fortificat, la ciutat es va reformar completament al 1764.

  Ciutat residencia de pintors, escultors, ebenistes, escriptors i vidriers, es també un centre de vacances amb amplies platges.

  Declarada al 2002 “Patrimoni Universal de la Humanitat” per la UNESCO. De ella es van enamorar personatges universals com Orson Welles, Jimi Hendrix, Cat Stevens, Frank Zappa, Leonard Cohen,…

  En les seves amplíssimes platges es poden practicar tota mena d’esports aquàtics com surf, skysurf,… també passejar a cavall o dromedari.

  En el camí ens detindrem per observar la forma peculiar de recollir els fruits de la Argán  d'on s'extreu el seu medicinal oli i és transformat en producte per la Cooperativa de Dones que s'encarreguen de la seva elaboració.

  Essaouira, es la bressol dels ebenistes de la fusta de “Tuya”. Dinar a Essaouira, retorn a l’hotel sopar i allotjament

  Sopar espectacle  a la Fantasia Chez Alí (opcional) Situat al centre del famós Palmera de Marrakech en un ambient acollidor, sota les Haimes decorades d’ estores...

  Sopar a l’hotel, allotjament

   

   

  31 MARÇ DIUMENGE 

  Marrakech

  Esmorzar, dia lliure. Dinar al mateix hotel

  Opcional la Excursió Vall de Ourika : excursió amb 4x4. Sortida a les 8h.

  Recorregut del curs del riu Ourika, des d'on s'admira el paisatge de l'Alt Atles, completament diferent al vist en Marrakech. Durant l'excursió es visiten: Setti-Fatma: Petit poble berber des del qual es parteix per visitar les cascades del riu Ourika. on es pot contemplar la immensitat de la naturalesa, fins i tot poden banyar-se.
  -Menjar en una casa típica Berber, on preparen un te a la menta. Retorn a Marrakech

  A l’ hora indicada trasllat a l’aeroport, assistència, sortida a les 22:40 hores amb vol directe a Barcelona,

   

  01 ABRIL DILLUNS

  BARCELONA

  Arribada a les 02:50 a l’aeroport de Barcelona, fi dels nostres serveis  

 • Serveis

  Serveis inclosos:

   

  Vols directes línia regular Barcelona / Marrakech / Barcelona. Estada a l’hotel definit. Àpats indicats al programa. Visita de mig dia de Marrakech, excursió a Essaouira. Assegurança de viatge. Guia acompanyant de Promoviatges   Serveis no inclosos:

   

   

  Extres de caràcter personal. Begudes als àpats. Qualsevol servei no mencionat com inclòs.  Requisits:

  Passaport, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base des de 840,00 € 755,00 €

  Assegurança assistència en viatge
  Suplement individual 100.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 85.00€
  Compra Anticipada -20.00€

  Opcional:
  Descompte 3a persona en habitació triple -50.00€
  Descompte pagament total -20.00€
  Vall de Ourika excursió amb 4x4, dinar inclòs 60.00€
  Sopar espectacle Fantasia Chez Alí 52.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 20.00€

   

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Te que fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina  

  Articles prohibits a les aeronaus

 • Condicions generals

   

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1.       Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  2.       Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  ·         Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.

  ·         Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.

  ·         Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.

  ·         En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  3.       Revisió de preus: aquest preus han estat calculats segons els canvi de moneda, tarifes de transport, combustible i taxes amb data 3 de gener. Qualsevol canvi en la cotització esmentada podrà repercutir en el client fins a 20 dies abans de la sortida

   

  4.       Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  gener 2013