Marroc: circuit total
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Marroc: circuit total
 • 8 dies, avió, sortides garantides tots els diumenges
Preu base per persona en habitació doble, avió no inclòs
480 €
Marroc: circuit total

Sol·licita el teu pressupost

 • Marroc: circuit total

  Preu base per persona en habitació doble, avió no inclòs 480 €

 • Itinerari

  DIA 1, diumenge:

  MARRAKECH

  Assistència al aeroport i trasllat aeroport/hotel Meryem  (o similar). Sopar i allotjament a Marrakech

   

  DIA 2, dilluns:

  MARRAKECH

  Esmorzar a l'hotel, visita monumental de Marrakech, incloent els Jardins de la Menara, la Mesquita de la Koutoubia, les tombes de la Dinastia Saadiana i el Palau del Badia. La visita es completa per un passeig a la Medina i els seus mercats, finalitzant en la coneguda plaça Jama el Fnaa, patrimoni de la humanitat per la UNESCO. Resta del dia lliure. Sopar i allotjament a Marrakech segons categoria d'hotel Meryem  (o similar).

   

  DIA 3, dimarts:

  MARRAKECH / CASABLANCA / RABAT / MEKNES / FEZ

  Esmorzar a l'hotel i sortida d'hora cap a Casablanca. A l'arribada, realitzarem una panoràmica de Casablanca incloent la plaça Mohamed V, la plaça de les Nacions Unides, la Catedral Notre-Dame de Lourdes, La Corniche o passeig marítim i els exteriors de la famosa mesquita Hassan II. Seguim cap a Rabat i, a la tarda, visita de la ciutat incloent l'exterior del Palau Reial, la Torre Hassan, el Mausoleu Mohamed V i les ruïnes de les Oudaya. Posterior sortida cap Meknes, ciutat imperial. Visita del Mausoleu Moulay Ismaïl i les portes monumentals de Bab Khemis i Bab al Mansour. Continuació cap a Fes on tindrà lloc el sopar i allotjament segons categoria d'hotel Menzah Zalegh I (o similar).

   

  DIA 4, dimecres:

  FEZ

  Esmorzar a l'hotel. Visita històrica de la ciutat, incloent les portes monumentals de Bab al Boujloud i del Palau Reial, el barri jueu o "Mellah", la Medersa Bouanania, el Mausoleu de Moulay Idriss, el mercat de les espècies, els blanquers, el soc i la font Nejarin. Resta del dia lliure. Sopar i allotjament segons categoria d'hotel Menzah Zalegh I (o similiar).

   

  DIA 5,dijous:

  FEZ / MIDELT / ERFOUD

  Esmorzar a l'hotel i sortida en direcció a l'Atles Mitjà, cap a Ifrane, petit poble muntanyenc conegut per la seva estació d'esquí. Breu parada panoràmica per gaudir del paisatge i continuació cap a Midelt, capital de l'Atles Mitjà. A la tarda, ruta cap Errachidia gaudint de paisatges semi desèrtics i els primers grans palmerars, fins arribar a Erfoud, capital de la regió de Tafilalet i bressol de la dinastia Alaouita, regnant al Marroc en l'actualitat. Sopar i allotjament a l’'hotel Belere (o similar). Possibilitat de realitzar una interessant excursió opcional en vehicles 4x4 a les dunes de Merzouga per gaudir d'una magnífic capvespre / vespre (depenent de l'horari de sortida d'aquesta excursió) al desert.

   

  DIA 6, divendres:

  ERFOUD / TINERHIR / OUARZAZATE

  Esmorzar a l'hotel i sortida cap a Tinerhir per visitar aquest gran oasi i els seus espectaculars gorges naturals del Todra. Continuem l'etapa cap a Ouarzazate on ens allotjarem. Sopar i allotjament segons categoria d'hotel Le Fint (o similar)

   

  DIA 7, dissabte:

  OUARZAZATE / AIT BENHADDOU / MARRAKECH

  Esmorzar a l'hotel i sortida cap a la Kasbah de Taourirt, en el passat propietat del famós Pacha Glaoui. Continuació de la ruta cap a la ciutat fortificada d'Ait Benhaddou per la visita del seu cèlebre kasbah, declarat Patrimoni de la humanitat per la UNESCO. Posterior sortida en direcció a Marrakech creuant el coll Tizi'n Tichka port de muntanya situat a 2.260 metres d'altitud. Arribada a Marrakech per al sopar i allotjament a l’hotelMeryem (o similar).

   

  DIA 8, diumenge:

  MARRAKECH / AEROPUERTO

  Esmorzar a l'hotel. Trasllat a l'aeroport i fi dels serveis.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  L’estada en mitja pensió en la categoria d’hotels escollits; Transport necessari pel circuit; Xofer-Guia de parla hispana; 7 nits d'hotel en règim de MP; 7 dinars del migdia (opcional); visites esmentades en el programa amb els guies locals; L’assegurança d’assistència en viatge; Asistencia a l’aeroport de Marrakech  Serveis no inclosos:

  Els bitllets d’avió, qualsevol cosa no esmentada com inclosa  Requisits:

  Passaport, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

  Aeroport de Marrakech

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base per persona en habitació doble, avió no inclòs 555,00 € 480,00 €

  Suplement habitació individual 184.00€
  Compra Anticipada -15.00€

  Opcional:
  Descompte menor fins a 11 anys -120.00€
  Suplement pensió completa (7 menjars) 105.00€
  Descompte pagament total -15.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 15.00€
  .Assegurança d´assistència en viatge 10.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 2 persones. Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina 

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

   • Compra anticipada. Descompte per la contractació d`un viatge amb més de 60 dies abans de la sortida.

  • Pagament total.  Si en el moment de contractar el viatge feu el pagament total, també tindreu un descompte addicional.

  • Si compliu les condicions d`una de les nostres promocions, gaudireu del Preu Especial i si en compliu dues, us duplicarem el descompte.       

  Articles prohibits a les aeronaus

   

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 2 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  agost 2014