Marroc fotogràfic. GRUP REDUÏT
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Marroc fotogràfic. GRUP REDUÏT
 • 8 dies, avió i 4x4TT, tot inclòs, guia acompanyant i la fotògrafa Raquel Romero.
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu per persona base habitació doble
1425 €
Marroc fotogràfic. GRUP REDUÏT

Sol·licita el teu pressupost

 • Marroc fotogràfic. GRUP REDUÏT

  Preu per persona base habitació doble 1425 €

 • Itinerari

   

                      Reunió informativa: 23 de Juliol - 17:30h- Hotel Catalonia Ramblas (BCN).

   

   

  Descobreix un país com el Marroc des d’una altra mirada, aquella que ens permet captar instants irrepetibles a través d’una càmera de fotos, sense límits, descobrirem que podem realitzar grans treballs des de la càmera que incorpora el nostre mòbil fins a una rèflex, passant per una compacta. Acompanyats per una fotògra­fa professional, compartirem la passió per la fotografia, impregnant-nos de cada moment com a únic i immortalitzable. Us convidem a aquesta bonica aventura on practicarem el què ja deia el fotògraf francès Henry Cartier-Bresson “Fotografiar és col·locar el cap, l’ull i el cor en el mateix punt de mira”.

   

  6 de desembre. Diumenge.

  Barcelona - Marrakech.

  Presentació a l’aeroport de Barcelona terminal 1 mostrador Royal Air Maroc a les 16:10 hores, assistència i tràmits de facturació. Sortida a les 18:10 hores amb el vol de la companya Royal Air Maroc amb destí Marrakech via Casablanca. Arribada a les 22:15 hores a Marrakech. Assistència a l’arribada a l’aeroport de Marrakech i trasllat a l’hotel Kech & Spa 4* o similar per començar l’aventura. Durant el viatge crearem un vincle fotogràfic amb la càmera, hem d’aconseguir que les càmeres siguin un annex, que passin desapercebudes. Un cop instal·lats farem una sessió taller: coneixerem amb quins equips treballem i quina és l’experiència que tenim amb la fotografia. Explicació de quins són els objec­tius i el recorregut que realitzarem. Sopar i allotjament.

   

  7 de desembre. Dilluns.

  Marrakech.

  Esmorzar. Realitzarem un taller teòric per explicar on anirem, què ens trobarem i què treballarem fotogràfi­cament. Un cop in situ es donaran explicacions teòriques determinades per cada zona, situacions de llum... Primer taller pràctic de fotografia en zones límit de llum, treball amb altes sensibilitats, fotografia interior, paisatge urbà (street photography) i retrat. Dinar. Taller al vespre per posar en comú les primeres impressions de l’activitat i experiència. Tria d’imatges del dia per comentar-les. Sopar i allotjament.

   

  8 de desembre. Dimarts.

  Marrakech - Gorges du Todra.

  Esmorzar. Taller teòric de l’espai a fotografiar, en aquest cas fotografia de paisatge i mercats (retrat, tradició i gastronomia). Es treballaran les dominants de la llum (balanç de blancs). Sortida amb els nostres 4x4TT per dirigir-nos al Tizi’n Tichka, coll situat a 2260 metres, per continuar fins a Ouarzazate. Dinar en ruta. Con­tinuació per la Vall de les Roses fins a Tinerhir i les Gorges du Todra, amb les parades necessàries per posar en pràctica el taller del dia. Durant les estones de pràctica fotogràfica treballarem diferents conceptes com la profunditat de camp, els picats i contrapicats i els efectes que provoquen en la lectura de la imatge. Arribada al Riad Dar Ayour. Sessió de visionat de les imatges del dia i lectura constructiva del treball realitzat, presentació de la sortida del dia següent. Sopar i allotjament.

   

  9 de desembre. Dimecres.

  Gorges du Todra - Zagora, pel Jbel Sarhro.

   Esmorzar. Taller teòric sobre fotografia de paisatge, grans espais, gastronomia. Sortida amb els 4x4TT per creuar el Jbel Sarhro d’origen volcànic i el Tizi-n Tazazert per un paisatge espectacular. Para­da per gaudir d’un te a la menta i dolços del país. Continuació fins a Nekob per pistes, descobrint petits oasis i explotacions mineres a cel obert. Dinar en ruta. Al capvespre arribarem a Zagora, una ciutat important de la regió, a l’hotel Palais Asmaa 4* o similar. Sessió de visionat d’imatges i lectura constructiva del treball realitzat, presentació de la sortida del dia següent. Sopar i allotjament.

   

  10 de desembre. Dijous.

  Zagora-Llac fòssil Iriki.

  Esmorzar. Taller teòric de fotografia nocturna, foto­grafia del desert, treball de contrallum, com aconseguir il·luminar per potenciar el cel sense tenir un contrallum, i potenciar la protecció dels equips. Sortida amb els nostres 4x4TT direcció Tamegroute, interessant població construïda a dos nivells, visita del centre de ceràmica. Continuarem fins a Mhamid “final del asfalt”. Dinar en ruta. Continuació per descobrir el mític llac fòssil Iriki i part del curs del Oued Draa un dels grans Oueds (riu) del Marroc. Amb els 4x4TT seguirem les traces del “Dakar”, per pistes i rius de sorra arribarem al cor del llac fòssil Iriki i les dunes del Erg Chegaga, gaudint dels grans espais. El silenci, el contrast de colors i paisatges, ens permetran conèixer els diferents tipus de dunes que formen un Erg. Sessió fotogràfica nocturna, cal dur trípode, treballarem un dels temes del dia, la fotografia nocturna, ja que la zona és ideal al ser una zona lliure de contaminació lumínica. Sopar i allotja­ment en campament de Jaimes.

   

  11 de desembre. Divendres.

  Llac fósil Iriki - Ouarzazate.

  Sessió fotogràfica de la sortida del sol. Ens llevarem d’hora i donarem la benvinguda al dia fotogra­fiant aquest instant tan màgic. Esmorzar. Avui el taller teòric es realitzarà sobre el terreny. Sortida, continuarem creuant el Llac fòssil Iriki seguin les traces del “Dakar” per pistes i paisatges espectaculars fins a la població de Foum-Zguid. Dinar en ruta i continuació per carreteres de muntanya creuant palmerars i ports de muntanya fins a Ouarzazate, amb les parades oportunes per posar en pràctica tota la teòrica dels tallers dels dies anteriors. Arribada a l’hotel Oscar 4* o similar. Sessió de visionat de les imatges del dia i lectura cons­tructiva del treball realitzat. Sopar i allotjament.

   

  12 de desembre. Dissabte.

  Ouarzazate - Marrakech.

  Esmorzar. Taller teòric de fotografia en creació d’escenes. La importància de l’attrezzo i de la creació d’ambients. Exemples de direccions en fotografia de pel·lícules ambientades en l’espai que visitarem. Visita dels estudis cinematogràfics per descobrir escenaris de pel·lícules, i posar en pràctica el taller del dia. Con­tinuació fins a Âït-Benhaddou kasbah, declarada patrimoni de la humanitat, visita de la Kasbah. Dinar en ruta i continuació fins a Marrakech, arribada a l’hotel Kech & Spa 4*, taller resumen de las activitats de la setmana, visio­nat de les imatges escollides. Sopar a la plaça Fna, al restaurant nº1 de la Sra. Ahisa, trasllat a l’hotel i allotjament.

   

  13 de desembre. Diumenge.

  Marrakech - Barcelona.

  Esmorzar. Dia lliure per acabar de posar en pràctica tot el que hem après. A l’hora indicada trasllat a l’aeroport, tràmits de facturació i sortida en vol a les 12:35 hores amb destí a Barcelona via Casablanca. Arribada a les 17:15 hores a l’aeroport de Barcelona i fi dels nostres serveis.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Vols línea regular Barcelona - Marrakech via Casablanca. Vehicles 4x4TT amb conductor pel circuit, estada en els allotjaments indicats, i pensió completa durant tot el viatge, l’assegurança d’assistència en viatge, guia acompanyant de Promoviatges i la Fotògrafa professional Raquel Romero.  Serveis no inclosos:

  Extres personals. Qualsevol servei no mencionat com inclòs. Taxes aèries.  Requisits:

  Passaport, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu per persona base habitació doble 1.675,00 € 1.425,00 €

  Compra Anticipada -40.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 196.00€
  Assegurança assistència en viatge

  Opcional:
  Descompte pagament total -40.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 35.00€

  Nou servei de trasllat a l’aeroport

   

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina 

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

  • Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb l’anticipació indicada al catàleg, podreu gaudir del nostre Preu Especial

   

  • Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

  Articles prohibits a les aeronaus

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  març 2015