Marroc: Setmana Santa desert i muntanya
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Marroc: Setmana Santa desert i muntanya
 • 6 dies, vol directe
Preu per persona base habitació doble
1415 €
Marroc: Setmana Santa desert i muntanya

Sol·licita el teu pressupost

 • Marroc: Setmana Santa desert i muntanya

  Preu per persona base habitació doble 1415 €

 • Itinerari

  DIMECRES 16 ABRIL

  Barcelona / Errachidia / Erg Chebbi

  Sortida de Barcelona a les 20.30 h amb vol privat directe destí Errachidia. Arribada i benvinguda a l’aeroport amb folklore, te i pastes marroquines mentre passem el control de passaports. Trasllat en vehicle 4x4 amb xofer a Merzouga. Allotjament i sopar a so dels tam tam al Kasbah Tombouctou.

   

  DIJOUS 17 ABRIL

  Erg Chebbi / Erg Chebbi

  Esmorzar. Aquest matí sortirem per l’asfalt cap a la població de Rissani per visitar el seu mercat únic en aquestes latituds. Un lloc d’abastiment per tribus i nòmades del desert. És molt curiós veure el seu “parking” d’ases. Seguirem la nostra ruta per viure un dia de Desert Total. Recorrerem una de les pistes que utilitzaven en el Rally Dakar, visitant poblats i nòmades del desert. Pararem a les Canteres de Fòssils Marins amb una antiguitat de 360 milions d’anys.

  Menjarem un “pic-nic” a l’Oasis de Tisserdimine, lloc on es van rodar part dels exteriors de la pel·lícula “Sahara”. Continuarem al Gran Erg Chebbi “desert de dunes de sorra fina” on canviarem els vehicles 4x4 per uns altres vehicles de tracció animal “dromedaris” per entrar al cor de les dunes i gaudir d’una meravellosa posta de sol. Arribarem amb els dromedaris al Bivouac de la Belle Etoile on ens allotjarem en Haimes “botigues confeccionades amb pèl de dromedari” com les que utilitzen els nòmades del desert. Sopar especial amb folklores locals. Espectacular dormir “sota les estrelles”.

   

  DIVENDRES 18 ABRIL

  Erg Chebbi / Arfoud

  Avui “Cita amb la sortida del sol”. És molt recomanable llevar-se aviat per veure l’albada des de les dunes. Podrem admirar les diferents tonalitats que va adquirint la sorra a mesura que el sol va pujant. Esmorzar. Sortida amb els 4x4 per rodejar el Gran Erg Chebbi fins al poble abandonat de Merdani. Visitarem el Poblat de Khamlia, gent originaria de Mali on serem obsequiats amb el tradicional te a la menta i les danses folkloriques del seu país. Dinar a “Des Dunes de Arfoud”, la pizzeria més autèntica de la ciutat. Arribada a Kasbah Xaluca, catalogada com única a Marroc per les seves peculiars característiques. Resta de la jornada de relax. Podrem gaudir de la piscina, jacuzzi i la resta de serveis de l’hotel. Opcionalment es podran reservar els serveis de Hammam “Bany Turc” i de Massatges. Els més intrèpids podran fer sortides en Quads per les dunes dels voltants de l’hotel. “Excursió opcional”. Allotjament i sopar al Kasbah Xaluca.

   

  Aquesta tarda hi haurà cotxes llançadora per a qui vulgui apropar-se a Arfoud, a visitar una botiga de productes artesanals o donar una volta pel poble.

   

  DISSAPTE 19 ABRIL

  Arfoud / Boumalne de Dades

  Esmorzar. Sortida per asfalt direcció Tinerhir, una petita i pròspera població que ofereix una bonica panoràmica de contrastos amb les seves cases roses i les seves palmeres, punt de vista ideal per endinsar-nos a les famoses Gorges del Todram, on podrem caminar una mica seguint el curs del riu. Més tard continuarem cap a Boumalne Dades, una població ubicada a la Vall dels ocells a 1612 m d’alçada a la Serralada de l’Alta Atles. Arribada a l’Hotel Xaluca Dades 4* per dinar. A la tarda recorrerem la Vall de Dades, fins a les seves gorges i arribarem al mirador on prendre un te. De baixada pararem a “les potes del mico”. Allotjament i sopar a l’Hotel Xaluca Dades 4*.

   

  DIUMENGE 20 ABRIL

  Boumalne Dades / Arfoud

  Esmorzar. Avui ens endinsarem per les pistes als paratges més profunds de l’Alt Atles Central, descobrint paisatges espectaculars. Visitarem poblats berbers com Boutaghrar i Amskar on sembla que s’ha parat el temps. Veurem muntanyes, canyons i valls així com les grutes on encara habiten els nòmades a les muntanyes. Recorrerem les Gorges del M’Goun per gaudir d’un passeig irrepetible. Dinar pic-nic a la muntanya. Seguirem la nostra ruta d’asfalt per retornar a Arfoud. Allotjament i sopar al Kasbah Xaluca.

   

  DILLUNS 21 ABRIL

  Arfoud / Barcelona

  Esmorzar. Aquest matí pujarem a un Mirador Natural, que fa molts anys va servir a la colònia portuguesa de presó. Des d’aquí podrem acomiadar-nos del Desert amb una bella panoràmica. Arribarem a Arfoud per dinar a la Kasbah Xaluca i des d’aquí sortirem cap a l’Aeroport de Errachidia per agafar el vol de tornada. Pel camí pararem a la Vall de Ziz, amb més de 10 milions de palmeres al seu interior. Sortida amb el vol de les 17:00h i arribada a Barcelona al voltant de les 20:00h.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Una nit al kasbah tombouctou en règim de mitja pensió; dos nit al kasbah xaluca en règim de mitja pensió; una nit al bivouac de la belle etoile a el erg chebbi en règim de mitja pensió; una nit a l’hotel xaluca dades 4* en règim de mitja pensió; dinar pic-nic a l’oasi de tisserdimine dia 17 d’abril; dinar a un restaurant des dunes de Arfoud dia 18 d’abril; dinar a l’hotel xaluca dades 4* dia 19 d’abril; dinar pic-nic a la muntanya dia 20 d’abril; dinar al kasbah xaluca dia 21 d’abril; excursió en dromedari; excursions pel desert i la muntanya; 4x4 amb xofer tots els dies en ocupació de 4 o 5 persones per vehicle; tots els vehicles estan equipats amb neveres amb aigua i emissores; combustible dels vehicles; trànsferts d’aeroports; vols directes Barcelona / Er-rachidia / Barcelona; asistencia de l’equip de xaluca en els dos aeroports; guia acompanyant del equip de grup xaluca; assegurança d’assistència en viatge bàsica  Serveis no inclosos:

  Altres extres personals com massatges, quads…; ampliació de l’assegurança de viatge amb opció de cancel·lació* (consultar condicions); taxes d’aeroport  Requisits:

  Passaport electrònic, amb vigència de 3 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu client
  Preu per persona base habitació doble 1.415,00 €

  .Suplement habitació individual 280.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 80.00€

  Opcional:
  Descompte menor fins a 11 anys -420.00€
  Assegurança de cancel·lació 37.00€

  NOTES IMPORTANTS

   

  • L’organització es reserva el dret de modificar l’itinerari mantenint totes les activitats i excursions.
  • Els horaris dels vols poden ser modificats. Es re confirmaran 48 hores abans de la sortida.
  • Per viatjar a Marroc és necessari tenir el passaport amb una vigència mínima de 3 mesos des de la data de tornada.
  • PLACES LIMITADES.
  • Descompte menors fins a 11 anys compartint habitació triple amb dos adults

 • Condicions generals

  Organització tècnica Xalucatours  G.C.M.D.184