Marroc: trekking & 4x4tt
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Marroc: trekking & 4x4tt
 • 8 dies, avió i 4x4TT, tot inclòs, guia acompanyant
Preu base per persona en habitació doble
1205 €
Marroc: trekking & 4x4tt

Sol·licita el teu pressupost

 • Marroc: trekking & 4x4tt

  Preu base per persona en habitació doble 1205 €

 • Itinerari

   

  Descobreix el Marroc combinant el senderisme i el 4X4TT. Descobriràs els racons i paisatges més ben guardats, compartiràs “taula” amb la família nòmada Brahim Al-la, sense oblidar el gran espectacle del cicle nocturn del desert. Deixa volar la teva imaginació!  

   

   

  19 de maig. Disssabte. 

  Barcelona – Marrakech  Gorges de Todra  

  Presentació als mostradors especials de Vueling Grups a la Terminal 1 de l’Aeroport de Barcelona a les 04.05 hores. Sortida en el vol directe de Vueling de les 06.05 hores direcció Marrakech. Arribada prevista Marrakech a les 07.30 hores. Realització de tràmits, assistència a l’aeroport, esmorzar. Sortida amb els 4x4TT direcció Tizi Tichka. Continuarem fins Aït-Ben Haddou Kasba, declarada Patrimoni de la Humanitat, i realitzarem una visita a Kasbah Aït Ben Haddou amb guia local. Dinar en ruta. Seguirem per la vall de les Roses fins Tinerhir i les gorges del Todra, a on realitzarem una petita excursió per la zona a última hora de la tarda. Sopar i allotjament a l’hotel Riad Dar Ayour.  

   

  20 de maig. Diumenge. 

  Gorges de Todra  Nekob  

  Esmorzar a l’hotel Riad. Sortida amb els 4x4TT direcció Tinerhir i el Jbel Sarho(muntanya), una zona volcànica espectacular. Realitzarem una parada a un alberg situat a les immediacions del Tizi-n Tazazert, a 2200 metres. Iniciarem l’excursió a peu que ens portarà fins a la vall, acompanyats sempre pels 4x4tt. Dinar en ruta. Continuarem amb els 4x4tt fins Nekob. Sopar i allotjament a l’Hotel Kasbah Ennakhile

   

  21 de maig. Diilluns.  

  Nekob  paso Jbel Mrakib-Mahaech  Riad Nomad  

  Esmorzar a l’hotel. Sortida amb els 4x4TT direcció Tazzarine fins arribar a Alnif, a on podrem gaudir del mercat local i les seves especialitats. Arribada a Mecissi per entrar de ple a la jamada del Oued Chouriet, que ens portarà fins al pas de Betlem entre el Jebel Mrakib i el Jbel Maharch. Dinar en ruta. Arribada a l’hotel Riad NomadSopar i allotjament. Per la seva situació, el Riad Nomad és un lloc ideal per a la fotografia nocturna.  

   

  22 de maig. Dimarts.  

  Riad Nomad – Merzouga 

  Esmorzar en el Riad. Seguirem la nostra ruta amb els 4x4tt fins Ba-Hallaou, coneguda com la “Ciutat perduda”, un antic punt d’aprovisionament de les caravanes de dromedaris. Després continuarem fins a Hassi-Remlia, a on descobrirem les pistes, oues i hamades que ens portaran fins al primer Erg (dunes), el de Ouzina. A continuació seguirem fins a l’extrem del jbel Tadaout, a on farem una excursió per descobrir els gravats rupestres de la zona. Els 4x4tt ens esperaran al final de l’excursió. Dinar en ruta. Seguirem fins Merzouga, situada al Gran Erg Chebbi, format per grans dunes de sorra daurada. Arribada a l’Hotel Du SudSopar i allotjament. Farem una petita excursió a les dunes per gaudir d’un moment especial contemplant la posta de Sol en el desert.  

   

  23 de maig. Dimecres.  

  Merzouga  Boumalne de Dades

  Esmorzar a l’hotel. Sortida amb els 4x4TT fins al Jbel Kes-kes, una important zona de fòssils marins a on realitzarem una excursió per descobrir la zona. Després continuarem fins a l’Oasi Saf-Saf, a on podrem gaudir d’un bany si les condicions són favorables. Després seguirem fins a Chez Brahim, a on tindrem l’oportunitat de compartir “taula” amb una família nòmada i gaudir d’un dinar típic. Continuarem fins a la carretera que ens portarà a Boumalne de Dades. Arribada a l’Hotel BabylonSopar i allotjament.  

   

  24 de maig. Dijous.  

  Boumalne Dades  Marrekech 

  Esmorzar a l’hotel. Amb els 4x4TT entrarem a la vall de Dades per visitar “Les Gorges”. Tornarem a Bumalne de Dades, a on visitarem el mercat local. Continuarem fins a Ouarzazate visita dels Estudis Atlas, un dels estudis cinematogràfics més importants del Marroc, continuació fins a Marrakech, creuant de nou el Tizi-n Tichka. Dinar en ruta. Arribada a l’Hotel Meriem (o similar) de Marrakech i distribució de les habitacions. Sopar i allotjament.

   

  25 de maig. Divendres. 

  Marrakech

  Esmorzar a l’hotel. Visita guiada de la ciutat amb el nostre guia local, a on descobrirem els secrets millors guardats de Marrakech. Terminarem el recorregut a la plaça Fna. Sopar al restaurant de la Sra. Aicha (el millor restaurant de la plaça). Trasllat a l’hotel i allotjament

   

  26 de maig. Dissabte. 

  Marrakech  Barcelona

  Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport, tràmits de facturació, sortida a les 08.10 hores en el vols de Vueling directe a Barcelona.

  Arribada a Barcelona a les 11.25 hores.

  Fi dels nostres serveis.  

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllet d’avió de la companyia Vueling. Barcelona – Marrakech – Barcelona.  
  • Allotjaments descrits al itinerari en mitja pensió
  • Transport en vehicles 4x4 amb xofer de parla hispana durant el circuit.  
  • 5 dinars en ruta + 1 esmorzar amb la família Brahim + 1 dinar al Restaurant en la Medina Marrakech (Al Baraka o Dar Essalam).
  • Sopar a Aicha i trasllat a l’hotel sobre les 23h.
  • Assistència 24h.  
  • Activitats i visites detallades al programa. 
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge. 
  • Guia acompanyant de Promoviatges amb un mínim de 10 participants.   
  • Maleters als hotels.  


  Serveis no inclosos:

  • Begudes durant els àpats. 
  • Propines.  
  • Extres de caràcter personal.  
  • Altres no esmentats expressament com a inclosos.


  Requisits:

  Passaport amb vigència (mínim 6 mesos). El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport. Fer arribar una còpia del passaport a la nostra oficina.
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu client
  Preu base per persona en habitació doble 1.205,00 €

  Preu Base 1205.00€
  Suplement habitació individual 145.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 80.00€
  Compra Anticipada -30.00€
  Assegurança assistència en viatge

  Opcional:
  Descompte pagament total -30.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de   20 persones. Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina 

   

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

   

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial

  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

   

  Articles prohibits a les aeronaus (+info)

   

  Assegurança assistència en viatge; inclosa (+info)

   

  Servei despeses de cancel·lació (+info)

   

  Equipatge de mà (avió) (+info)

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: www.promoviatges.cat

                                                                                  

  Sabadell,  desembre 2017