Mèxic. GRUP REDUÏT
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Mèxic. GRUP REDUÏT
 • 12 dies, avió i autocar, tot inclòs i guia acompanyant
Preu per persona base habitació doble
2950 €
Mèxic. GRUP REDUÏT

Sol·licita el teu pressupost

 • Mèxic. GRUP REDUÏT

  Preu per persona base habitació doble 2950 €

 • Itinerari

  Mèxic ho té tot: des de restes arqueològiques de l’antiga civilització Maia, les platges cristal·lines de Rivera Maia fins a l’enorme metròpoli de Mèxic D.F. Tot i el pas del temps, el país ha sabut mantenir una de les seves grans riqueses: la cultura i les seves tradicions, gràcies, en part, als pobles indígenes i les seves llengües.

   

   

  4 d’agost. Dimarts.

  Barcelona - Madrid - Ciutat de Mèxic.

  Pre­sentació a l’aeroport de Barcelona. Terminal 1 a les 9:15 h. Tràmits de facturació directes a Mèxic. Sortida en el vol IB2755 a les 11:10 h. Arribada a Madrid i enllaç en el vol IB6403 a les 13:35 h. Arribada a l’aeroport de Mèxic a les 18:40 h. Assistència i trasllat a l’Hotel Krystal Grand Reforma 5* o similar. Sopar i allotjament.

   

  5 d’agost. Dimecres.

  Ciutat de Mèxic.

  Esmorzar i visita de la ciutat de Mèxic. La nostra ruta serà pel centre històric de la ciutat, durant la qual visitarem la Plaza de la Constitució, també anomenada El Zócalo, la Catedral, el Palau Nacional, el Palau de Belles Arts i la Basílica de Guadalupe, el segon centre Marià més visitat del món. Dinar. A la tarda, ens desplaçarem fins a Teotihuacan, on podrem gaudir d’una visita a la seva zona arqueològica. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

   

  6 d’agost. Dijous.

  Ciutat de Mèxic - Tuxtla Gutié­rrez - San Cristóbal de las Casas.

  Esmorzar i trasllat a l’aeroport per sortir en un vol a Tuxtla Gutiérrez, aero­port més proper a San Cristóbal de las Casas. Recollida d’equipatges i a continuació ens desplaçarem fins al Canó del Sumidero, on realitzarem una excursió amb llanxa. Dinar. Seguidament, ens traslladarem fins a Cristóbal de las Casas. Trasllat a l’hotel VM Villa Mercedes 4* o similar. Sopar i allotjament.

   

  7 d’agost. Divendres.

  San Cristóbal de las Casas.

  Esmor­zar. Visitarem aquesta preciosa ciutat colonial, on resideixen els habitants indígenes de Chiapas, els quals parlen el seu propi idioma, segueixen les seves pròpies costums i vesteixen amb la vestimenta tradicional. Durant la visita, podrem veure com viuen les dues principals comunitats indígenes de San Juan Chamula, de religió pagana i Zinacantan, de fe catòlica. Dinar en un restaurant local. Tarda lliure. Sopar i allotjament.

   

  8 d’agost. Dissabte.

  San Cristóbal de las Casas - Agua Azul - Palenque.

  Esmorzar. Sortida a primera hora del matí cap a Palenque, a través d’una imponent carretera de muntanya chipaneca. Durant el trasllat, ens aturarem per visitar el salt de l’Aigua Blava, el qual fascina per les seves aigües blanc-i-blaves. Dinar. Més tard, arribarem fins a Palenque i ens trasllada­rem a l’hotel VM Villa Mercedes Palenque 4*o similar. Sopar i allotjament.

   

  9 d’agost. Diumenge.

  Palenque - Campeche.

  Esmorzar. Visita de la zona arqueològica de Palenque situada en plena selva Chiapaneca. Aquesta antiga ciutat arqueològica maia és una de les més boniques del país i d’on destaquem el temple de les Ins­cripcions, lloc on es va trobar la tomba de Pakal amb la màscara de Jade. Dinar. A la tarda arribarem a Campeche i passejarem per la ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel Plaza Campeche 4* o similar.

   

  10 d’agost. Dilluns.

  Campeche - Uxmal - Mérida.

  Esmorzar i sortida a primera hora cap a la zona arqueològica maia d’Uxmal, antiga ciutat maia rodejada de llegendes i mites. D’aquesta zona en destaquem la Piràmide de l’Endevinador, el Palau dels Governadors i el Quadrat de les Monges. Dinar en un restaurant típic de la zona. Més tard ens dirigirem a la ciutat colonial de Mérida, on visitarem el Zócalo de la ciutat, espai on es troben els seus principals monuments: la Catedral, el Palau del Govern i la Casa de Montejo, entre d’altres. Seguirem fins a l’hotel VM Merida Presidente 5* o similar. Sopar i allotjament.

   

  11 d’agost. Dimarts.

  Mérida - Ribera Maia.

  Esmorzar. Sortida a primera hora del matí cap a la zona arqueològica més imponent del país: Chichen Itzà. Aquesta ciutat prehispànica va ser la capital més imponent de l’àrea Maia entre els segles V i X, de la que desta­quem el temple Kukulcan, el Joc de Pilota i l’Observatori. A l’arribada dels espanyols, es constituïa com el centre de culte i de peregrinació més important de la península de Yucatán. Dinar. Continuarem fins a l’hotel Barceló Maia Resort 5* o similar. L’estada en aquest hotel serà en règim de “tot inclòs”.

   

  12 d’agost. Dimecres.

  Ribera Maia.

  Esmorzar. Estada en tot inclòs en aquest espectacular hotel de 5*, d’on podreu gaudir de la bonica platja de sorra blanca i de les facilitats de l’hotel. Opcional: Excursió a Tulum i Coba. Ens traslladarem fins al centre arqueològic de Coba, situat a la selva del Yucatán. Aquí trobem les piràmides més altes de la zona, explorades per primera vegada a l’any 1926. Dinar. A continuació ens traslladarem a Tulum, zona arqueològica coneguda per estar situada a sobre d’una espectacular platja de sorra blanca. Hi destaquem el Castell i el temple de les Pintures. Retorn a l’hotel.

   

  13 d’agost. Dijous.

  Rivera Maia.

  Esmorzar. Estada en tot inclòs en aquest espectacular hotel de 5*. Podreu gaudir de la bonica pla­tja de sorra blanca i de les facilitats de l’hotel. Opcional: Excursió a Xcaret. El Parc ecoarqueològic que es troba a la sortida de Platja del Carmen, Xcaret, va ser durant més d’un mil·lenni un dels centres cerimonials i ports maies més important de la regió. El motiu era que des d’aquest punt partien les peregrinacions cap a l’illa de Cozumel per adorar a la deessa de la fertilitat, Ixchel, on actualment es pot visitar el jardí botànic, el jardí dels ocells i l’aquari. També es pot nedar amb dofins. Xcaret es troba a uns 60 quilòmetres de Tulum, a una hora aproximadament.

   

  14 d’agost. Divendres.

  Ribera Maia - Cancún - Nit a l’avió.

  Esmorzar. Aquest matí encara podrem gaudir de la platja. Farem les maletes per deixar l’habitació a les 12 h. Dinarem al bufet i sortirem cap a l’aeroport de Cancún. Tràmits de facturació directes a Barcelo­na. Sortida en el vol AA1190 a les 16:20 h. Arribada a l’aeroport de Miami a les 19:05 h. Connexió amb el vol IB6118 a les 22:10 h. Nit a l’avió.

   

  15 d’agost. Dissabte.

  Madrid - Barcelona.

  Arribada a l’aeroport de Madrid i connexió del vol IB2734 a les a 16:45 h. arribada a l’aeroport de Barcelona a les 18:05 h.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllets d’avió d’Iberia en classe turista definits en l’itinerari. Vols interns. Allotjament en els hotels definits. Pensió com­pleta. Totes les visites incloses. Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança de viatge.  Serveis no inclosos:

  Extres de caràcter personal. Begudes en els àpats. Altres no mencionats expressament com inclosos.  Requisits:

  Passaport, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu per persona base habitació doble 3.470,00 € 2.950,00 €

  Suplement habitació individual 580.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 455.00€
  Compra Anticipada -90.00€
  Assegurança assistència en viatge

  Opcional:
  Descompte pagament total -90.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 35.00€
  Excursió opcional a Tulum i Coba 70.00€
  Excursió opcional a Xcaret 130.00€

  Aquest viatge ha sigut calculat seguint la següent relació de canvi 1 Euro = 1.17 Dolar USA, revisable fins a 20 dies abans de la sortida


  Suplements opcionals per trasllats a l’aeroport

   

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones (màxim 25 persones). Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina 

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

  • Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb l’anticipació indicada al catàleg, podreu gaudir del nostre Preu Especial

   

  • Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

  Articles prohibits a les aeronaus

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  1. Revisió de preus: aquest preus han estat calculats segons els canvi de moneda, tarifes de transport, combustible i taxes amb data gener 2015 i a un canvi de 1€ = 1,15$. Qualsevol canvi en la cotització esmentada podrà repercutir en el client fins a 20 dies abans de la sortida

   

  1. Mínim de persones: La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  febrer 2015