Montpellier i el Nadal a la Provença
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Montpellier i el Nadal a la Provença
 • 4 dies, autocar, tot inclòs amb guia acompanyant. Data de sortida: 5 de desembre.
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base per persona en habitació doble
610 €
Montpellier i el Nadal a la Provença

Sol·licita el teu pressupost

 • Montpellier i el Nadal a la Provença

  Preu base per persona en habitació doble 610 €

 • Itinerari

   

  05 de desembre. Dissabte.

  Punts d’origen – Montpellier

  Sortida a primera hora des dels punts de recollida assignats en direcció a la frontera amb França. Arribada a Montpellier i dinar. A la tarda, farem una visita del centre de la ciutat. Montpellier posseeix un gran nombre de carrerons medievals, símbol del seu orgullós passat. Els carrers de Valfere, Bras de Fer i l’Argenterie ens traslladaran a una altra època. Com a contrast, ens sorprendran les petites obres d’art urbà que han deixat a la vista alguns artistes locals. Caminant pocs metres arribarem a la plaça de la Comedie, un dels espais per a vianants més grans de tota Europa. Actualment, la plaça és el punt més emblemàtic de la ciutat i és on troba l’edifici de l’Opera Comedie. A pocs metres de la plaça, es troba el parc Charles de Gaulle, on s’instal·len els mercats de Nadal de la ciutat. Disposarem de temps lliure per passejar i contemplar les parades amb tot tipus d’artesania i productes gastronòmics. A l’hora convinguda, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel Oceania Metropole 4*.

   

  06 de desembre. Diumenge.

  Montpellier – Pont du Gard – Nimes – Montpellier

  Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora del matí fins al Pont de Gard, un aqüeducte construït durant l’època romana sota l’imperi de Claudi i Nero. La imponent estructura del pont és espectacular per les seves dimensions: 49 metres d’alçada i tres nivells d’arcades el converteixen en el pont antic més alt del món. En èpoques passades, l’aqüeducte tenia una llargada de 50 quilòmetres i va alimentar d’aigua la ciutat de Nimes durant cinc segles. Un cop finalitzada la visita, ens dirigirem a Nimes. Dinar. A la tarda, visitarem aquesta antiga ciutat amb més de dos mil anys d’història. Fundada pels celtes, la ciutat va aconseguir el seu màxim esplendor durant l’Imperi Romà, quan es van construir els edificis més importants com la Maison Carrée, la Torre Magna, la porta Augusta i l’imponent amfiteatre, avui dia convertit en símbol de la ciutat. A l’hora convinguda, retorn a Montpellier. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  07 de desembre. Dilluns.

  Montpellier – Arles – Montpellier

  Esmorzar a l’hotel. Aquest matí ens dirigirem a Arles. La ciutat compta amb una gran quantitat de patrimoni reconegut per la UNESCO, com ara l’amfiteatre, el temple antic, els Alycamps, les termes de Constantí, el portal i el claustre. L’església de Saint Triomphe constitueix també una etapa molt important del camí de Santiago. Per acabar, visitarem la Place du Forum, un indret que fins i tot va arribar a enamorar el pintor Neerlandès Van Gogh, qui va pintar més de 300 quadres de la ciutat durant la seva estança. Dinar. A la tarda, descobrirem el Conservatori del Santon Provençal, una casa del segle XVIII que alberga una gran exposició de figures que representen la nativitat i també personatges emblemàtics d’Arles i la Camarga. En finalitzar, temps lliure per acabar de passejar per la ciutat. A l’hora convinguda, retorn a Montpellier. Sopar i allotjament a l’hotel

   

  08 de desembre. Dimarts.

  Montpellier – Bezier – Port Bacares – Punts d’origen

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí, ens dirigirem a la petita localitat occitana de Bezier. L’estampa més famosa d’aquest poble està formada pel pont medieval sobre el riu Orb amb la catedral de Saint Nazarie al fons. Durant la nostra visita, també coneixerem la importància que va tenir el canal de Midi sobre aquesta localitat, actualment encara es pot veure el funcionament de les encluses. A continuació, ens dirigirem a Port Bacares. Dinar. Aquesta ciutat costanera acull cada any la Ville du Noel, un recinte on la màgia del Nadal es fa realitat: pistes de gel, atraccions, animació, mercats i, fins i tot, un poblat. A l’hora convinguda, començarem el nostre camí de tornada. Travessarem la frontera i retorn als nostres punts d’origen. Fi dels nostres serveis.

   

  Vols rebre informació al teu email sobre noves destinacions, concursos, esdeveniments i molt més? Subscriu-te al nostre newsletter.

   

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Autocar de llarg recorregut.
  • Recollida des de diferents poblacions (consultar punts de recollida).
  • Pensió completa durant tot el viatge amb beguda inclosa als àpats 
  • Allotjament a l'hotel definit a l’itinerari.
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses.
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.


  Serveis no inclosos:

  • Esmorzar en ruta del primer dia.
  • Propines.
  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.
 • Punts de recollida

  Barcelona, Girona, Granollers, Manresa, Mataró Tereses, Sabadell, Tarragona, Vic

 • Preus
  Preus bàsics Preu client Compra anticipada
  Preu base per persona en habitació doble 610,00 € 595,00 €

  Suplement individual 175.00€

  Opcional:
  60 o + anys -15.00€
  Porta'ns amics -15.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 15.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

  Majors de 60 anys. Si ja teniu 60 anys o els feu abans de l’inici del viatge, gaudireu del nostre preu especial.

  Porta’ns amics. Si veniu acompanyats d’amics que no hagin viatjat mai amb nosaltres, gaudireu del nostre preu especial. Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.

  Assegurança assistència en viatge; inclosa (+info)

  Servei despeses de cancel·lació (+info)


  Reserves forma de pagament: Pagament total 30 dies abans de la sortida del viatge.

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 30 dies abans de la sortida.

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: www.promoviatges.cat

                                                                                  

  Sabadell, juliol 2020.