Myanmar Autèntica i Bangkok
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Myanmar Autèntica i Bangkok
 • 14 dies, avió i hotel
Preu base per persona en habitació doble
2190 €
GUIA EN DESTÍ
Myanmar Autèntica i Bangkok

Sol·licita el teu pressupost

 • Myanmar Autèntica i Bangkok

  Preu base per persona en habitació doble 2190 €

 • Itinerari

  SORTIDES: 30 de juliol. 6, 13 i 20 d'agost

   

  Primer dia

  Barcelona – Yangon

  Presentació a la terminal 1 de l'aeroport a les 08.15 hores. Sortida en el vol AY1654 de les 10.15 hores direcció Yangon. Connexió amb el vol AY141 de les 17.30 hores d'Hèlsinki i amb el vol PG701 de les 08.55 hores de Bangkok. Nit a bord.


  Segon dia

  Yangon

  Arribada prevista a les 09.40 hores a Yangon en el vol internacional.

  Mingalabar i benvinguts a Myanmar! A l’arribada a l'aeroport de Yangon, rebuda per part del guia i traslladat a l'hotel pel check-in. Les habitacions estan disponibles des de les 14.00 hores. Early check-in està subjecte a la disponibilitat i amb suplement. Avui realitzarem un tour panoràmic a peu per la ciutat de Yangon, gaudirem dels seus carrers replets de llocs de segona mà i podrem veure la pagoda de Sule, símbol de la ciutat. Després de la posta del sol ens dirigirem a l'àrea del Barri Xinès on podrem gaudir de l'atmosfera d'aquesta petita Xina en Yangon. Dinar i sopar per compte propi. Allotjament en Yangon.

  Nota: Si els clients arriben tard i no poden participar al programa de la tarda, ho faran l'últim dia al matí.

   

  Tercer dia

  Yangon – Heho – Llac Inle

  Esmorzar. Trasllat a l'aeroport de Yangon per prendre el vol a Heho. Trasllat des de Heho al llogaret de Nyaung Shwe, Llac Inle (32 km – 1 hora). Pel camí, visitarem els tallers artesans especialitzats en les tradicionals ombrel·les de paper de Shan i veurem el monestir de teca de Shweyanpyayy.

  En arribar al llac, embarcarem en una llanxa a motor, privada, per arribar a l'hotel. Començarem descobrint el llegendari llac amb la visita al monestir de Nga Hpe Chaung, després ens dirigirem a la Pagoda Phaung Daw Oo, la més important del Llac Inle. Finalitzarem el dia visitant el poble tèxtil de Inpawkhone i una fàbrica de cigars tradicionals. Dinar i sopar per compte propi. Allotjament en hotel.

   

  Quart dia

  Llac Inle – Indein

  Esmorzar. Després de l’esmorzar recomanem visitar el Mercat matutinal del llac. Després, passeig amb llanxa d'aproximadament una hora a través d'un petit canal al llogaret de Indein, situat en la riba oest del llac Inle. Un agradable passeig pel poble abans de començar la pujada al cim del pujol: El complex de la pagoda de Indein és sens dubte, un dels llocs més impressionants dels voltants de la riba del llac i es compon de centenars de petites estopes envaïdes per la molsa i la vegetació. Retorn a l'hotel. dinar i sopar per compte propi. Allotjament en hotel. Nit en el Llac Inle.


  Cinquè dia

  Llac Inle – Pindaya

  Esmorzar. Sortida des de l’hotel fins al poble de Khaung Daing, a través del llac, conegut per la seva producció de formatge de soia i fesols de tot tipus. Trasllat a Pindaya, on visitarem les seves famoses coves. Un lloc únic on hi ha milers de representacions de Buda. Avui compartirem el temps amb una família local on tindrem l'oportunitat de passejar a través d'una plantació de te, recollir les fulles i de retorn a la casa local, podrem gaudir de la preparació i la seva degustació. Dinar i sopar per compte propi. Allotjament.


  Sisè dia

  Pindaya – Mandalay

  Esmorzar. Continuarem el viatge a Mandalay (al voltant 8 hores). Mandalay, la segona ciutat més important de Myanmar i una de les capitals més antigues, situada en el marge del riu Irrawaddy. A l'arribada, trasllat fins a la ciutat de Mandalay. Check in a l'hotel. Resta de la tarda lliure. Dinar i sopar per compte propi. Allotjament. 

   

  Setè dia

  Mandalay – Amarapura

  Esmorzar. Començarem el dia amb la visita a la pagoda Mahamumi que alberga una imatge de Buda completament coberta amb làmines d'or aplicades diàriament pels devots. Continuarem a la pagoda Kuthodaw i veurem el Monestir Shwenandaw. Visitarem Amarapura, “Ciutat de la immortalitat” i el monestir de Mahagandayon, llar de més de mil joves monjos. Quan es posi el sol, podrem passejar pel llegendari pont O Bein, construït en teca en 1782. Dinar i sopar per compte propi. Allotjament en Mandalay.

   

  Vuitè dia

  Madalay – Bagan

  Esmorzar. Al matí, explorarem la vida quotidiana durant un agradable passeig pel majestuós riu Irrawaddy. Visitarem un mercat local i partirem a Paleiik (45minuts/ 30km) conegut localment com la llar del Temple de la Serp, on podrem visitar el antics temples de Ava. Després partirem a Bagan per la nova carretera panoràmica (5 hores/ 304Km). A la tarda arribada a Bagan i temps lliure. Dinar i sopar per compte propi. Allotjament.

   

  Novè dia

  Bagan

  Opcional: passeig amb globus sobre Bagan.

  Tindrem l'oportunitat de començar amb un excitant passeig amb globus sobre els camps de Bagan, gaudint d'una vista impressionant quan el sol surt sobre el riu Irrawaddy i les pagodes de la regió. (Només disponible des d'octubre a març; en cas de cancel·lació per les condicions climàtiques es reemborsa la totalitat de l'import).

  Esmorzar. Avui ens dirigirem al bulliciós mercat de Nyaung Oo, on els locals vénen a comerciar productes frescos i altres mercaderies i des d'aquí podrem veure la ciutat antiga, començant per visitar la Pagoda de Shwezigon i el temple de Ananda un dels temples més bonics de Bagan. A la tarda, visitarem els temples de Gubyaukgyi, Manuha i el de Nan Paya, i visitarem els tallers on es produeixen els seus famosos productes lacats i talles en fusta. Dinar i sopar per compte propi. Allotjament.

   

  Desè dia

  Bagan – Yangon

  Trasllat a l'aeroport de Bagan i vol a Yangon al matí. Trasllat a la ciutat i vista de la pagoda Kyaukhtatgyi. Farem una breu visita en Royal Lake, situat al parc de Kandawgyi d'on podrà gaudir d'una vista espectacular de la pagoda daurada de Shwedagon. Check-in (a partir de les 14.00 hores) i temps lliure. A l'hora indicada, visitarem la pagoda més famosa de Birmània, la de Shwedagon. No hi ha cap viatge a Birmània que pugui considerar-se veritablement complet si falta una visita a la pagoda Shwedagon. Retorn a l'hotel. Dinar i sopar per compte propi. Allotjament. 

   

  Onzè dia

  Yangon – Bangkok

  És moment de dir adéu a un dels països més increïbles del món. Depenent de l'horari del vol, tindrem l'oportunitat de descobrir el deliciós mercat de Bogyoke (o Scott) sense guia. Podrem passejar entre els llocs d'artesania i roba, comprant els últims records de l'estada a Myanmar. (El mercat tanca els dilluns i els festius). Trasllat des de l'hotel a l'aeroport de Yangon sense guia, per prendre el vol a la propera destinació. Vol en classe turista. Arribada a Bangkok. Trasllat a l'hotel. Allotjament.


  Dotzè dia

  Bangkok

  Esmorzar. Visita de la ciutat de Bangkok, començarem la nostra visita recorrent els carrers principals de Bangkok. Incloent Xina Town i visitarem el Temple de Wat Pho i el Temple de Buda de Marbre. En el camí de tornada visitarem la Fàbrica de pedres precioses. Allotjament.

  Nota: El dia de sortida de les excursions en regular, es confirmaran una vegada el client arribi a destinació, excepte en cas d'excursions en privat.


  Tretzè dia

  Bangkok

  Esmorzar. Dia lliure a Bangkok. Possibilitat d'excursions opcionals. Allotjament. 

   

  Catorzè dia

  Bangkok – Barcelona

  Esmorzar. A l'hora acordada trasllat a l'aeroport per prendre el vol AY142 de les 08.55h de retorn a Barcelona. Connexió amb el vol AY1653 de les 17.25 hores d'Hèlsinki. Arribada prevista a les 20.25 hores a Barcelona. Fi dels nostres serveis.
   

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Vol internacional en classe turista amb Finnair
  • Vols domèstics
  • Trasllats inclosos
  • Règim alimentari segons programa
  • Allotjaments als hotels seleccionats o similars
  • Guies locals de parla hispana i entrades a les visites esmentades
  • Taxes aèries i carburant aprox. 465€
  • Assegurança de viatge amb Intermundial


  Serveis no inclosos:

  • E-visa: Link per e-visa: http://evisa.moip.gov.mm/
  • Propines al guia, xofer i maleters
  • Qualsevol visita, àpat o extres no especificats en l'itinerari
    


  Requisits:

  Passaport amb vigència (mínim 6 mesos). El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport. Fer arribar una còpia del passaport a la nostra oficina.
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu client COMPRA ANTICIPADA
  Preu base per persona en habitació doble 2.190,00 € 2.125,00 €

  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 465.00€
  Compra Anticipada -65.00€
  Assegurança assistència en viatge DesdtinoAsia, inclosa

  Opcional:
  Assegurança despeses de cancel·lació (FIATC) 62.00€

  Hotels previstos

  • Yangon: Bestwestern Green Hill Hotel // Sedona Hotel
  • Inle Lake: Amata Garden Resort // Serenity Inle Resort // Inle Resort
  • Pindaya: Inle Inn
  • Mandalay: Shwe Pyi Thar Hotel // Eastern Palace Hotel // Yadanarpon Dynasty Hotel
  • Bagan: Amata Boutique // Myanmar Treasure
  • Bangkok: Holiday Inn

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: DESTINOASIA

                                                                                  

  Sabadell,  maig 2018