Myanmar i Cambodja -SORTIDA GARANTIDA-
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Myanmar i Cambodja -SORTIDA GARANTIDA-
 • Avió i autocar 14 dies
Preu per persona en habitació doble
2995 €
Myanmar i Cambodja -SORTIDA GARANTIDA-

Sol·licita el teu pressupost

 • Myanmar i Cambodja -SORTIDA GARANTIDA-

  Preu per persona en habitació doble 2995 €

 • Itinerari

  25 Novembre.  

  Barcelona – Singapur - Yangon.

  Presentació a l`aeroport de Barcelona, terminal 1, mostrador de Singapore Airlines a les 7:00 h. Sortida en el vol SQ/067 de Singapore Airlines a les 9:30 h. Nit a l`avió.

   

  26 Novembre.

  Singapur – Yangon.

  Arribada a l`aeroport de Singapur a les 5:10 h.  Connexió amb el vol de sortida a les 7:55 h., el qual ens portarà fins la capital del país, Yangon. Arribada a l`aeroport internacional a les 9:20 h. Tràmits de duana i recollida d`equipatges. Trasllat en autocar privat al nostre hotel.  Dinar. Per la tarda, gaudirem de la visita al gran Buda reclinat de més de 70 metres de llarg, situat a la pagoda de Chauk Htat Gyi.  A continuació visitarem el complex religiós de la Pagoda de Shewdagon, centre de culte i de reunió de la ciutat i que acull una stupa de més de 100 metres d`alçada, recoberta d`or.  Retorn a l`hotel. Sopar en un cèntric restaurant. Allotjament a l’hotel Kandawgyi Palace o similar.

   

  27 Novembre.

  Yangon –Bagan.

  Esmorzar. A primera hora ens traslladarem a l`aeroport de la ciutat per agafar un avió cap a Bagan. L`antiga capital de Myanmar, va ser fundada al segle IX i està considerada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.  Gaudirem d`una visita panoràmica des d`un mirador. A continuació, visitarem la pagoda de Shwezigon i els temples de Dhamayangyi,  Ananda i el de Thatbyuinnyu, el temple més alt, el qual té una alçada de 60 metres. Visitarem una fàbrica de lacats. Dinar. Per la tarda gaudirem d`una passejada amb cotxes de cavalls.  Sopar i allotjament a l’hotel Tharabar Gate o similar.

   

  28 Novembre.

  Bagan – Mt Popa -Bagan.  

  Esmorzar. Al matí visitarem l’exòtic mercat de Nyaung Oo, on veurem la gent local oferint els seus productes. A continuació ens dirigirem a la muntanya sagrada de  Mont Popa. Aquest antic volcà ens oferirà unes vistes espectaculars. A més, visitarem el temple de Taung Kalat, casa dels trenta-set nats (esperits) de Myanmar. Dinar. Retorn a Bagan. Sopar i allotjament.

   

  29 Novembre .

  Bagan-Mandalay-Amarapura-Ava-Mandalay

  Esmorzar a l`hotel. A primera hora ens traslladarem a l`aeroport per volar a Mandalay, la última capital del regne de Birmània. Només arribar, visitarem la ciutat d’Amarapura, coneguda pel pont de fusta de teca U-Bein. Continuarem fins el monestir de Mahagandayon, on podrem observar la curiosa manera de dinar de més de 1000 monjos.  Seguirem cap a la ciutat de Ava. A travès d’unes barques podrem creuar un riu, on ens esperaran els cotxes de cavalls, amb els quals visitarem els Monestirs de Bargayar i de Maha Aungmye Bozan.  Dinar.  Retorn a Mandalay.  Arribada a l`hotel.  Sopar i allotjament a l’hotel Sedona o similar.

   

  30 Novembre.

  Mandalay.  

  Esmorzar.  Sortida a primera hora per embarcar-nos en un vaixell pel riu Ayeyarwaddy, fins el poblet de Mingun, on visitarem la pagoda inacabada de Pahtodawgyi. Dinar. Retorn a Mandalay per visitar el Palau Reial, situat en la ciutat emmurallada. També visitarem el Temple de Mahamuni, el monestir de fusta de Shewenadaw i la pagoda de Kuthodaw.  A la nit, gaudirem d`una experiència única, podrem compartir el moment en què més de dos-cents monjos budistes resen durant la seva cerimònia diària. Sopar i allotjament.

   

  1 Desembre.

  Mandalay -Heho-Kalaw – Nyaung Shwe Jetty – Llac Inle.  

  Esmorzar a l`hotel. Trasllat a l’aeroport per sortir en avió a Heho.Visita del fotogènic mercat local. La nostra ruta ens portarà fins a  Nyaungshwe, a la vora del llac Inle, on ens embarcarem per gaudir d`aquest impressionant llac. Visitarem la Pagoda Phaung Daw Oo i en acabar, dinarem en un típic restaurant. A la tarda continuarem la visita al llac.  Sopar i allotjament a l`hotel  Myanmar Treasure Resort o similar.

   

  2 Desembre.

  Llac Inle.

  Estada en pensió completa.  Avui visitarem un dels mercats  locals així com, els jardins flotants de Inle. També anirem a la vora est de llac, fins la Pagoda Inn Dein, a la qual s`accedeix per una llarga escala. Una ruta a peu ens portarà fins un tradicional poblet agricultor. Dinar en un típic restaurant. Retorn a l`hotel .Sopar i allotjament.

   

  3 Desembre.

  Llac Inle –Heho – Yangon.

  Esmorzar i sortida cap a l`aeroport de Heho. Vol a Yangon.  Al arribar,  visitarem el mercat de Bogyoke. Dinar i resta de la tarda lliure. Sopar en un cèntric restaurant. Allotjament a l’hotel Kandawgyi o similar.

   

  4 Desembre.  

  Yangon - Siem Reap (Cambodja). Esmorzar a l`hotel. Trasllat a l`aeroport per volar fins a Siem Reap. Tràmit de duanes i trasllat a l`hotel. Dinar. Per la tarda visitarem l’espectacular centre arqueològic de Angkor Wat, considerat una de les set meravelles del món. Gaudirem de la posta del sol des del cim de Bakheng. Sopar i allotjament a l`hotel Tara Angkor o similar.

   

  5 Desembre.  

  Siem Reap. Esmorzar.  A primera hora visitarem el temple de Ta Prohm, rodejat de vegetació, és un dels més populars gràcies a la pel·lícula de Tomb Raider. Continuarem amb les visites dels temples de Banteay Kdei, Sra Srong. Dinar. Per la tarda, visitarem dels temples de Ta Keo, Preah Khan, Neak Poan i Ta Som.  Sopar i allotjament.

   

  6 Desembre.

  Siem Reap.  Esmorzar a l`hotel. Avui visitarem el poblet de Preah Dark, on es troben els temples de Banteay Srei i Banteay Samre amb impressionants relleus. Dinar. Per la tarda visitarem el poblat flotant de Chong Khneas, situat al llac més gran de Cambodja, el  Tonle Sap. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  7 Desembre.

  Siem Reap. Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport per sortir en vol de les 16:35 h. a Singapur. Arribada i connexió vol de la Singapore Airlines SQ/068 a les 00:40. Nit a l’avió

   

  8 Desembre.

  Barcelona

  Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 07:40 h. 

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllet d’avió classe turista en vols regulars de Singapore Airlines. Pensió completa durant tot el recorregut. Allotjament i esmorzar en els hotels definits. Totes les visites definides a l’itinerari. Acompanyant de Promoviatges. Assegurança de viatge.   Serveis no inclosos:

  Extres personals. Propines als guies i conductors. Qualsevol servei no mencionat  com  a inclòs.  Requisits:

  Passaport, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport Visat Myanmar: 40.00€ Visat Cambodja: 20.00USDollars a pagar directament a destí
 • Punts de recollida

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu per persona en habitació doble 3.295,00 € 2.995,00 €

  Suplement habitació individual 690.00€
  Compra Anticipada -85.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 380.00€
  Assegurança assistència en viatge
  Visat d'entrada 40.00€

  Opcional:
  Descompte pagament total -85.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 30.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 25 persones. Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina 

  Visat entrada a Cambodga 30USD / pagament directe

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

   • Compra anticipada. Descompte per la contractació d`un viatge amb més de 60 dies abans de la sortida.

  • Pagament total.  Si en el moment de contractar el viatge feu el pagament total, també tindreu un descompte addicional.

  • Si compliu les condicions d`una de les nostres promocions, gaudireu del Preu Especial i si en compliu dues, us duplicarem el descompte.       

  Articles prohibits a les aeronaus

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  1. Revisió de preus: aquest preus han estat calculats segons els canvi de moneda, tarifes de transport, combustible i taxes amb data desembre 2013 i a un canvi de 1€ = 1,35$. Qualsevol canvi en la cotització esmentada podrà repercutir en el client fins a 20 dies abans de la sortida

   

  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 25 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  gener 2014