Myanmar i Singapur
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Myanmar i Singapur
 • Avió i autocar, 13 dies
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
''Tot Inclòs'' sortida 12 d'agost
2445 €
Myanmar i Singapur

Sol·licita el teu pressupost

 • Myanmar i Singapur

  ''Tot Inclòs'' sortida 12 d'agost 2445 €

 • Itinerari

  12 d’agost (diumenge ):
  Barcelona - Singapur.


  Presentació  a l´aeroport de Barcelona terminal 1, mostrador de la Singapur Airlines  a les 16.55h. Vol directe a Singapur. Nit a l’avió.

  13 d’agost (dilluns):
  Singapur.


  Arribada a l’aeroport de Singapur a les 13.45h. Trasllat i visita  panoràmica d’aquesta ciutat-estat del sud-est asiàtic. Varies illes formen aquest país però sens dubte la més rellevant és la de Pulau Ujong o illa de Singapur.En acabar acomodació a l’hotel Rendezvous 4* o similar. Temps per descansar. Sopar a l’hotel.

  14 d’agost (dimarts):
  Singapur -Yangon.


  Després d’esmorzar visita al famós jardí botànic i el Orquid Garden.  A continuació trasllat a l‘aeroport  i sortida en el vol  MI /518 de les 14.20h. Arribada a Yangon a les 15.45h. Tràmits de duana i recollida de maletes. Trobada amb  el guia local i visita panoràmica de la capital de la unió de Myanmar (Birmània). Allotjament a l’hotel Park Royal o similar (Categoria Primera). Al capvespre anirem al Park kandawgi on soparem al restaurant Karaweik. L’edifici del restaurant  és una  reproducció d’una antiga barca Reial, a l’est del llac Kandwgi. En acabar retorn a l’hotel.

  15 d’agost (dimecres):
  Yangon –Mingun-Mandalay.


  Esmorzar i trasllat a l’aeroport i vol a Mandalay.  Mandalay va ser durant un breu temps la capital de Birmània, (segona meitat del sègle XIX). Amb més d’un milió d’habitants és el centre financer, cultural i religiós del nord  del país. En arribar visitarem Mingun, on veurem la campana més gran del món. Dinar en un restaurant local. A la tarda visitarem la muntanya de Mandalay i els seus temples i pagodas: Shwenandaw, Kuthodaw. Allotjament i distribució d’habitacions a l’hotel Mandalay Hill Resort o similar (Categoria Primera). Sopar en un restaurant local.

  16 d’agost (dijous ):
  Excursió a Mandalay - Amarapura - Ava - Sagaing.


  Esmorzar a l’hotel. Amarpura, Ava i Sagaing son las tres antigues capitals del regne de Myanmar. Començarem la visita amb Amarpura,  on es troba el temple més gran del país, Maha Ghandayon. Després continuarem fins el meravellós  pont de teca U Bein, amb  més de dos-cents anys d’antiguitat i el més gran del món. Creuarem el riu Ayeyarwaddy fins arribar al turó Sagaing, ple de pagodes i monestirs tots ells pintats de blanc. Dinar en un restaurant local. A la tarda visitarem Ava, la capital de Myanmar just abans d’Amarpura, on destaca las ruïnes del Palau Reial i el monestir de Bagaya. Retorn a Mandalay i sopar en un restaurant local. Allotjament.

  17 d’agost (divendres ):
  Mandalay - Bagan (amb creuer pel riu Irrawaady).


  Esmorzar a l’hotel. Trasllat al moll  Gawwein per fer un creuer en vaixell privat fins  Bagan (duració de 7 hores) on gaudirem del paisatge natural del riu i de les poblacions de les seves vores. Dinar picnic en el vaixell. A l’arribada a Bagan, trasllat a l´hotel Tharabar Gate o similar (Categoria Primera). Sopar en un restaurant.

  18 d’agost (dissabte):
  Bagan.


  Esmorzar a l’hotel. A primera hora visitarem el mercat de Nyaung U on podrem veure els diferents productes regionals i l’animat ambient. En acabar, iniciarem la visita de Bagan. Aquesta ciutat compte amb una riquesa cultural enorme, dels seus 4.400 antics temples, en queden encara 2.200. Visitarem la pagoda de Shwezigon, gran centre d’oració i reflexió per milers de persones. Continuarem a la pagoda Htilominlo, coneguda per la bellesa dels seus gravats. Dinar en un restaurant. A la tarda visitarem el temple de  Dhammayangyi, el més gran de Bagan.Gaudirem de les vistes i de la posta de sol des d’aquest temple. Retorn a l’hotel. Sopar en un restaurant.

  19 d’agost (diumenge ):
  Bagan - Salay - Excursió Mt.Popa.

     
  Esmorzar a l’hotel. Al matí continuarem cap a Salay, coneguda pels seus monestirs i edificis colonials. Visitarem el monestir de Yoke-Sone-Kyaung, famós per les seves espectaculars talles de fusta. Dinar en un restaurant. Continuació a la muntanya sagrada de  Mont Popa. Aquest antic volcà ens oferirà vistes espectaculars. Visita del temple de Taung Kalat, casa dels trenta set nats (esperits) de Myanmar. Retorn a Bagan. Sopar i allotjament.

  20 d’agost (dilluns):
  Bagan - Heho - Inle.


  Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport i sortida en vol domèstic a Heho. Recorregut per carretera a Inle . El llac Inle és el segon més gran de Myanmar, amb setanta kilòmetres quadrats d’extensió. Dinar en un restaurant. A la tarda amb petites embarcacions coneixerem els diferents mercats flotants i  jardins del llac Inle .  Arribada al nostre hotel Myanmar Treasure (Categoria Superior ) o similar. Instal·lació en les diferents cabanes sostingudes per pilons sobre el llac. Sopar a l’hotel

  21 d’agost (dimarts):
  Inle - Excursió a Indein.


  Esmorzar a l’hotel. Al matí gaudirem d’un viatge amb barca pel llac fins arribar a Indein. Per un petit camí mig amagat en el poble tribal O Pa arribarem a les impressionants ruïnes de cents de pagodes, algunes d’ elles amagades en la vegetació. Des de l’estupa principal, podrem gaudir de les meravelloses vistes de les rodalies i de la vall, amb el llac a la distància. Dinar en un restaurant. A la tarda retorn a l’hotel. Sopar

  22 d’agost (dimecres):
  Inle/Heho - Yangon (vol pel matí).


  Esmorzar a l’hotel i trasllat a l’aeroport per emprendre el vol a Yangon. En arribar, visitarem el barri xinès per obtenir una visió diferent de la ciutat. Instal·lació a l’hotel i posterior dinar en un restaurant. A la tarda tindrem temps en el mercat de Bogyoke per fer les últimes compres. Al capvespre visita de la  pagoda Botataung i l’embarcador Nanthida. Sopar en un restaurant local.
   
  23 d’agost (dijous):
  Yangon - Barcelona (via Singapur).


  Esmorzar a l’hotel. Visita a la pagoda Kyaukhtatgyi, coneguda pel seu famós buda reclinat de més de setanta metres de llarg i visita a la pagoda Shwedagon, on  nombrosos budistes fan les seves oracions. A continuació trasllat a l’aeroport de Yangon, tràmits de facturació i sortida en el vol MI/517 a les 16.40h.
  Arribada a Singapur a les 21.15h i enllaç en el vol de la Singapur Airlines directe a Barcelona.

  24 d’agost (divendres):
  Barcelona.


  Arribada a l’aeroport de Barcelona, Terminal 1 a les 08.55h.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllet d’avió en classe turista. Acompanyant de Promoviatges en tot el recorregut. Allotjament en hotels de categoria superior. Pensió completa. Visites segons itinerari. Assegurança bàsica.  Serveis no inclosos:

  Extres de caràcter personal. Begudes als àpats. Altres no mencionats expressament com a inclosos.

 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  ''Tot Inclòs'' sortida 12 d'agost 2.915,00 € 2.445,00 €

  Suplement individual 350.00€
  .Taxes aèries i de seguretat 415.00€
  Visat d'entrada 40.00€

  Opcional:
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.
  Els preus estan cotitzats en base a un canvi d’1€ = 1,31 dòlars ( vigent gener 2012)

   

  Fer arribar copia passaport a la central de reserves 

 • Condicions generals

  1. Organització tècnica de Promoinversora del Vallès s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicència GC-918 MD. Cif B-62016720, amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.
  2. Les condicions generals estan a la seva disposició a nostra web.