Nàpols i La Costa Amalfitana: Pont de Desembre
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Nàpols i La Costa Amalfitana: Pont de Desembre
 • 4 dies, avió i autocar, tot inclòs, guia acompanyant
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base per persona en habitació doble
715 €
Nàpols i La Costa Amalfitana: Pont de Desembre

Sol·licita el teu pressupost

 • Nàpols i La Costa Amalfitana: Pont de Desembre

  Preu base per persona en habitació doble 715 €

 • Itinerari

  5 de desembre. Dissabte.

  Barcelona – Sorrento.

  Presentació a l’aeroport de Barcelona, Terminal T1, als mostradors de facturació de la companyia Alitalia. Sortida en el vol AZ077 de les 11.40 hrs amb destinació a Nàpols via Roma. Arribada prevista a les 15.45 h (dinar no inclòs). Trasllat a l’hotel Michelangelo 4* o similar de Sorrento. Arribada i distribució d’habitacions. Temps lliure per passejar pel centre històric de Sorrento i gaudir de les llums de Nadal. A l'hora convinguda retorn a l'hotel, sopar i allotjament.

   

  6 de desembre. Diumenge.

  Sorrento: Nàpols.

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Nàpols on farem la visita guiada al centre històric de la ciutat declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco.  Visitarem la Via San Gregorio Armeno, el carrer dels tallers artesans dels pessebristes napolitans de fama mundial. Dinar. A la tarda disposarem de temps lliure per visitar el mercat de Nadal. A l’hora convinguda, retorn a Sorrento. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  7  de desembre. Dilluns.

  Sorrento: Costa Amalfitana.

  Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el dia a fer un recorregut panoràmic per la costa Amalfitana farcida de petits pobles mariners; com Positano amb casetes d’estil mediterrani i carrerons estrets. Breu parada per contemplar la panoràmica d’aquesta població i continuació cap a Amalfi, de la qual destaquem la seva catedral d’estil àrab-normand i la font barroca de St. Andreu. Dinar. A la tarda anirem cap a Ravello que compta amb molts edificis d’estil àrab-sicilià. A l’hora convinguda, retorn a Sorrento. Sopar i allotjament.

   

  8  de desembre. Dimarts.

  Sorrento - Pompeia i el Vesuvi – Barcelona.  

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Pompeia, l`espectacular ciutat romana que va resultar sepultada per l’erupció del Vesuvi i on podrem admirar les estructures de les cases típiques romanes, les termes, la casa de Neptú i la palestra. Continuació al volcà Vesuvi on tindrem l`oportunitat de gaudir d`una passejada. Dinar. A l’hora convinguda, sortida cap a l’aeroport de Nàpols, on agafarem el vol AZ1274 de les 19.20 h amb destinació Barcelona via Roma. Arribada prevista a les 23.15 h.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllet d’avió en classe turista de la companyia Alitalia, via Roma (consulteu els horaris definitius a la documentació de viatge). Guia acompanyant en tot el viatge. Allotjament en hotel 4* a Sorrento. Pensió completa. Visites segons itinerari. Assegurança bàsica d’assitència en viatge.  Serveis no inclosos:

  Extres personals. Begudes als àpats. Altres no mencionats expressament com a inclosos.  Requisits:

  DNI o passaport, amb vigència, el nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport o DNI
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base per persona en habitació doble 855,00 € 715,00 €

  Suplement individual 95.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 175.00€
  Compra Anticipada -20.00€

  Opcional:
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€
  Descompte pagament total -20.00€

  Suplements opcionals per trasllats a l’aeroport

   

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Places limitades.

   Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a menys preu

  • Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antel·lació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial
  • Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

   

   

  Articles prohibits a les aeronaus

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.
  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.
  1. Revisió de preus: aquest preus han estat calculats segons els canvi de moneda, tarifes de transport, combustible i taxes amb data desembre 2013 i a un canvi de 1€ = 1,35$. Qualsevol canvi en la cotització esmentada podrà repercutir en el client fins a 20 dies abans de la sortida
  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

      Sabadell,  octubre 2014