Nepal 2020, circuit regular_
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Nepal 2020, circuit regular_
 • 8 dies, 7 nits, trasllats i hotels
Preu base per persona en habitació doble
784 €
VIATGE A MIDA
Nepal 2020, circuit regular_

Sol·licita el teu pressupost

 • Nepal 2020, circuit regular_

  Preu base per persona en habitació doble 784 €

 • Itinerari

  Selecciona la data de sortida per confirmar disponibilitat i preu de la tarifa aèria.

   

   

  Primer dia. Diumenge

  Barcelona – Katmandú

  Presentació a l’aeroport de Barcelona per sortir en un vol cap a Katmandú. Recepció a l’aeroport de Katmandú i trasllat a l'Hotel Shambala. Temps per descansar un parell d’hores a l’hotel.  A la tarda, sortida per a visitar el barri antic de Katmandú, Ason, Macchindra Bahal, Indra Chowk, Shreeghaar i el barri Thamel. A l’acabar les visites, temps lliure per conèixer la zona de Thamel lliurement. A l'hora convinguda, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.


  Segon dia. Dilluns

  Katmandú – Swoyambhunath – Patan – Bhaktapur – Katmandú

  Esmorzar a l'hotel. Al matí, excursió a la gran stupa de Swoyambhunath, que significa "auto creador", situada sobre un turó i conegut amb el nom de "Temple dels Micos", on es poden veure els pelegrins nepalesos oferint els seus pooja i oracions constantment. Aquest ritu més acolorit el podem veure al matí. Continuació cap a la segona ciutat de la vall, Patan, la més vella de les tres ciutats de la vall de Katmandú. També se la coneix com a Lalitpur o “ciutat de les belles arts”. Visita de la plaça Durbar a Patan, que significa plaça del Palau Reial, on vivien els antics reis i al voltant de la qual s’han construït diversos temples i monuments, un museu a l'aire lliure declarat Patrimoni de la Humanitat. A la plaça es visita el temple de Taleju, amagat dins d'un dels patis principals. També es visita el temple de Krishna, construït en pedra de només una peça de muntanya amb 21 pinacles, el temple d'Hiranya Barna Maha Bihara que vol dir el “temple d'or” i el mercat de Mangal Basar. A la tarda, sortida per a visitar la ciutat de Bhaktapur, la tercera ciutat de la vall de Katmandú, que significa "la ciutat dels devots". Aquesta ciutat va ser la capital antiga de Nepal fins a finals del segle XV. A més, continua conservant el seu ambient medieval i està declarada Patrimoni de la Humanitat. Igual que en altres ciutats, aquí hi trobem una plaça amb un palau anomenat el Palau de les 55 Finestres. Diuen que algunes de les finestres van ser construïdes pel Rei Miso. La pagoda més alta del Nepal és el Nyatapola, que significa “temple de cinc sostres”. També es visita una plaça on es practica la terrisseria i on es pot veure el dia a dia de la ciutat. A l’hora convinguda, retorn a l'hotel. Sopar i allotjament.

   

  Tercer dia. Dimarts

  Katmandú – Bandipur – Pokhara

  Després d’esmorzar, sortida per carretera cap a Bandipur, un poble situat damunt d'un pujol a uns 1.300 metres des d'on es podran contemplar els pics Himalchuli, Manaslu i la cadena dels Annapurnas. Es realitza una visita d’un poble típic de Bandipur situat a Bandipur Bazaar. Dinar en un restaurant local de Bandipur. Continuació cap a Pokhara, punt de partida de nombroses excursions i expedicions. És una vall des d'on es poden contemplar diversos pics de l'oest de Nepal com el Dhaulagiri, Annapurna, Machhapuchare, etc. Arribada a Pokhara i trasllat a l'Atithi Resort & Spa. A la tarda, es farà la visita de la ciutat coneguda com la “Porta dels Annapurnas", on la visió dels cims nevats del Hyatt exerceix un magnetisme especial. Passeig amb barca per les tranquil·les aigües del llac Phewa, on es reflecteix l'Annapurna i la muntanya sagrada Macchapucchare o la cua de peix. Sopar i allotjament a l’hotel.


  Quart dia. Dimecres

  Pokhara

  A primera hora del matí, sortida amb cotxe cap a Sarangkot, un lloc molt especial per a veure l'alba. Aquí podrem gaudir d'una magnífica vista de les muntanyes de la serralada d'Annapurna i Dhaulagiri. Retorn a l'hotel per esmorzar. En acabar, realitzarem la visita de Pokhara, incloent el temple Bindabasini, la cova Gupteshwor, la cascada de Devis i el camp de refugiats dels tibetans de Tashiling. Dinar a l’hotel. A la tarda, visita de la stupa de Pau Mundial des d'on es pot obtenir una espectacular panoràmica de la vall de Pokhara i, fins i tot, del llac Fewa i la serralada dels Annapurnas. Sopar i allotjament a l’hotel.


  Cinquè dia. Dijous

  Pokhara – Selva de Chitwan

  Esmorzar a l'hotel. Sortida per carretera cap a la selva de Chitwan. Aquest parc nacional està considerat un dels millors llocs d'Àsia per veure fauna salvatge en llibertat. Durant l'estada a la reserva, s'efectuarà un safari en elefant, un passeig per la jungla i un descens del riu Budhi Rapti en canoa. Arribada a l'hora de dinar i allotjament al Tigerland Safari Resort amb pensió completa.


  Sisè dia. Divendres

  Selva de Chitwan

  Continuació de les activitats a la selva. Visita de la granja de cocodrils i del poble típic dels Tharus, caminada pel Parc Nacional de Chitwan, espectacle de danses típiques del Tharus, mostra en una pantalla de la flora i fauna, etc. Retorn a l’hotel amb pensió completa.


  Setè dia. Dissabte

  Selva de Chitwan – Katmandú

  Després d’esmorzar, sortida per carretera per tornar a Katmandú. Arribada i trasllat a l'Hotel Shambala. Tarda lliure. Sopar i allotjament a l’hotel.


  Vuitè dia. Diumenge.

  Katmandú – Barcelona

  Esmorzar a l'hotel. Dia lliure per acabar de gaudir de la ciutat de Katmandú. A l’hora convinguda, trasllat a l'aeroport per a embarcar en el vol de retorn a casa. Arribada a Barcelona. Recollida d’equipatges i fi dels nostres serveis.

   

   

   

  DATES DE SORTIDA (MÍNIM DUES PERSONES)

   

   

  Gener

  Febrer

  Març

  Abril

  Maig

  Juny

  12 i 26

  9 i 23

  8 i 22

  5 i 26

  10 i 24

  7 i 21

  Juliol

  Agost

  Setembre

  Octubre

  Novembre

  Desembre

  12, 19 i 26

  2, 9, 16 i 30

  6,13 i 20

  4 i 11

  1 i 22

  6 i 20

   

   

  Si busques una proposta personalitzada, tenim un departament de viatges a mida capaç de tot i més. Explica’ns la teva idea de viatge i junts la convertirem en realitat. Posa’t en contacte amb nosaltres al 93 748 43 30 (Sabadell) o al 93 131 70 94 (Barcelona). Si ho prefereixes, pots enviar-nos la teva proposta a info@promoviatges.cat i ens posarem en contacte amb tu!

   

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Trasllat aeroport – hotel – aeroport.
  • 3 nits d’allotjament a l’Hotel Shambala o similar a Katmandú en règim de mitja pensió.
  • 2 nits d’allotjament a l’Atithi Resort & Spa o similar en règim de mitja pensió.
  • Un dinar a l’Atithi Resort & Spa o similar.
  • 2 nits d'allotjament a Tigerland Safari Resort en règim de pensió completa.
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses.
  • Guia local de parla hispana.
  • Visita de Bandipur amb dinar en un restaurant local.
  • Entrades de les ciutats i dels monuments.
  • Assegurança bàsica d'assistència en viatge.


  Serveis no inclosos:

  • Vols internacionals.
  • Visat de Nepal.
  • Menjars no esmentats i begudes.
  • Assegurança de cancel·lació per causes de força major.
  • Propines als serveis locals.
  • Qualsevol servei no esmentat com a inclòs.
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu client
  Preu base per persona en habitació doble 784,00 € • Condicions generals