Nepal
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges organitzats amb tot inclòs i guia acompanyant • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Nepal
 • Avió, 11 dies
Preu per persona en habitació doble
1885 €
Nepal

Sol·licita el teu pressupost

 • Nepal

  Preu per persona en habitació doble 1885 €

 • Itinerari

  11 novembre.

  Barcelona – Istanbul – Nit a l`avió.

  Presentació a l`aeroport de Barcelona, terminal 1, mostrador de Turkish Airlines, per sortir amb el vol de la Turkish Airlines a les 1145 h., informació relació de vols,Tràmits de facturació directes a Katmandú. Arribada a l`aeroport de Istanbul i connexió en vol directe a les 20:45 h. a  Katmandú.  Nit a l`avió.

   

  12 Novembre.

  Katmandú.

  Arribada a l`aeroport internacional de Katmandú a les 7:15 h. Assistència i trasllat privat a l`hotel Radisson 4****o similar. Distribució d`habitacions i dinar a l`hotel.  Per la tarda farem una visita del centre de la ciutat, d’on destaquem els barris de Ason, Macchindra Bahal, Indra Chow, Naradewi, Sigal i el popular barri de Thamel on disposarem de temps lliure. Retorn a l`hotel. Sopar i allotjament.

   

  13 Novembre.

  Katmandú: Swoyambhunath y Patan.

  Esmorzar bufet. Visita de la gran stupa de  Swoyambhunath, la monumental Plaça Reial de Katmandu, amb els temples de Taleju Bhawani amb l`estatua del rei Pratap Malla i els palaus de Basantapur i de Kumari, on viu la deessa vivent, així com la pagoda de Kasthamandap. Dinar. Continuarem per la ciutat de Patan, la més antiga de la vall de Katmandú. Cal destacar la plaça Durbar, considerada Patrimoni de la Humanitat, significa plaça del Palau Reial; els temples Taleju, de Krishna, el de Hiranya Barna Maha Bihara. Disposarem de temps en el mercat de Mangal Bazar. Retorn a l`hotel sopar i allotjament.

   

  14 Novembre.

  Katmandú – Bandipur - Pokhara.

  Esmorzar bufet. Sortida en autocar privat amb el qual recorrerem els primers cims de l`Himàlaia com el Himalchuli, Manaslu i els Annapurnes. En ruta visitarem el poblet de Bandipur on dinarem. Acabarem el nostre gran recorregut a Pokhara, “la porta de les grans muntanyes” i punt de partida de moltes expedicions.  

  Allotjament a l`hotel Temple Tree Resort 4****o similar . Temps lliure per gaudir de la amplia oferta comercial, com de tot tipus de material relacionat amb el muntanyisme a preus de ganga. Sopar i allotjament.

   

  15 Novembre.

  Pokhara.

  A primera hora ens traslladarem a Sarangkot, un mirador des d`on podem gaudir dels cims del Dhaulaguiri, Annapurna i Machapuchare.  Retorn a l`hotel per esmorzar. Visita de Pokhara, on es troba el temple de Bindabasini i la cova de Gupteshwor. Visitarem un camp de refugiats tibetans i gaudirem d`una passejada amb vaixell pel llac Fewa.  Dinar. A continuació visitarem el barri vell.  Sopar i allotjament a l`hotel.

   

  16 Novembre.  

  Pokhara – Tansen - Lumbini.

  Esmorzar bufet. Sortida en autocar privat; durant la ruta visitarem la població de Tansen. Dinar. Arribada a la nostra destinació on visitarem la ciutat de Lumbini.  Sopar i allotjament a l`hotel Lumbini Garden 4**** o similar.

   

  17 Novembre.  

  Selva de Chitwan.

  Esmorzar bufet. Trasllat al Tiger Land Safari resort (o similar), des d`on podrem recorrer el millor parc nacional d`Àsia i veure animals salvatges en llibertat.  Gaudirem d`una passejada amb elefants per la jungla i d`una baixada pel riu en canoes. Pensió completa en el resort.

   

  18 Novembre.  

  Selva de Chitwan.

  Estada en pensió completa en el resort, des d`on podrem realitzar activitats en plena natura.

   

  19 Novembre.   

  Chitwan – Manakamana – Katmandú.

  Esmorzar i sortida cap a la capital. En ruta visitarem el santuari hinduista de Manakamana, Deessa dels desitjos. Un funicular ens permetrà arribar fins aquest lloc sagrat i poder gaudir d’una vista panoràmica de tota la vall. Dinar en un agradable resort. Continuarem cap a Katmandú . Allotjament i sopar a l`hotel Radisson 4**** o similar

   

  20 Novembre.  

  Katmandú: Bhaktapur, Pashupatinath, Boudhanath  

  Esmorzar i sortida cap a la vall de Kathmandu, on visitarem Boudhanath , la estupa més gran del Nepal i la població medieval de Bhaktapur, considerada Patrimoni de la humanitat. Destaquem el palau de les 55 finestres, la pagoda de Nyatapola i la plaça Dattatrya.  Dinar.  A continuació visitarem Pashupatinath, santuari sagrat del déu Shiva i on es celebren les cremacions a la vora del riu sagrat Bagmati. Més tard, visitarem  Nagarkok, cim proper a Katmandú i des d`on gaudirem de la posta de sol dels Himalaies. Si el dia és clar podrem veure l’Everest. Continuació a l`hotel Radisson. Sopar i allotjament.

   

  21 Novembre.  

  Katmandú - Istanbul - Barcelona.  

  Trasllat a primera hora a l`aeroport de Katmandú. Sortida en vol de Turkish Airlines a les 8:45 h. Arribada a Istanbul i conexió en vol de sortida a les 14:00 h. Arribada a l`aeroport de Barcelona a les 16:45 h.

   

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllet d’avió classe turista en vols regulars de Turkish Airways.  Pensió completa en tot el recorregut. Allotjament i esmorzar en els hotels definits. Totes les visites definides a l’itinerari incloses. Acompanyant de Promoviatges. Assegurança de viatge.  Serveis no inclosos:

  Extres personals. Propines als guies i conductors. Qualsevol servei no mencionat  com  a inclòs. Visat d'entrada a Nepal 30$ pago directe

   
   


  Requisits:

  Passaport, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport Visat d'entrada a al Nepal: 30 USDollars
 • Punts de recollida

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu per persona en habitació doble 2.150,00 € 1.885,00 €

  Suplement habitació individual 485.00€
  Compra Anticipada -55.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 325.00€

  Opcional:
  Descompte pagament total -55.00€
  Servei de despeses d´anul·lació 30.00€
  Vol Himàlaia 190.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 25 persones. Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina

  Taxes sortida Nepal 11USD pagament directe

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

   • Compra anticipada. Descompte per la contractació d`un viatge amb més de 60 dies abans de la sortida.

  • Pagament total.  Si en el moment de contractar el viatge feu el pagament total, també tindreu un descompte addicional.

  • Si compliu les condicions d`una de les nostres promocions, gaudireu del Preu Especial i si en compliu dues, us duplicarem el descompte.       

  Articles prohibits a les aeronaus

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  1. Revisió de preus: aquest preus han estat calculats segons els canvi de moneda, tarifes de transport, combustible i taxes amb data desembre 2013 i a un canvi de 1€ = 1,35$. Qualsevol canvi en la cotització esmentada podrà repercutir en el client fins a 20 dies abans de la sortida

   

  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 25 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  gener 2014