Noruega. amb el creuer Hurtigruten
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Noruega. amb el creuer Hurtigruten
 • 10 dies, avió i creuer, autocar guia acompanyant
2016 EN PREPARACIÓ
Noruega. amb el creuer Hurtigruten

Sol·licita el teu pressupost

 • Noruega. amb el creuer Hurtigruten
 • Itinerari

  Primer dia.

  Barcelona - Oslo.

  Presentació a l’aeroport de Barcelona, terminal 1, al mostrador de Scandinavian Airlines. Tràmits de facturació i sortida segons l’horari previst. Arribada a l’aeroport de Oslo, assistència i trasllat hotel Thon Hotel Bristol 4* o similar. Distribució d’habitacions. Sopar i allotjament.

   

  Segon dia.

  Oslo.

  Esmorzar. Visita guiada de la capital noruega. Coneixerem el parc d’escultures de Vigeland, el palau Reial, el Parlament, el Teatre Nacional i l’Ajuntament. Dinar. Tindrem la resta de la tarda per gaudir d’aquesta acollidora ciutat.  Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Tercer dia.

  Oslo - Kirkenes - Creuer Hurtigruten. 

  Mapa de la ruta

  Esmorzar. Sortida cap a l’aeroport per sortir en el vol SK4472 a les 8:55 h. Arribada a les 11:00 h. a la ciutat de Kirkenes, situada molt a prop de la frontera russa. Ens traslladarem tot seguit al moll, on embarcarem en el famós exprés del Litoral, de la companyia HurtigrutenDinar. La navegació ens portarà rumb al sud, passant per les costes Àrtiques de la península de Veranger. Sopar i allotjament a bord.

   

  Quart dia.

  Creuer Hurtigruten: Excursió al Cap Nord. 

  Esmorzar. Arribada al moll de Honninsvag on gaudirem d’una espectacular excursió al Cap Nord, amb l’illa de Mageroya i les comunitats sami, recorrerem el fiord de Porsanger, fins a Hammersfest on embarcarem novament. Dinar. Seguirem la nostra navegació fins al moll de Tromso.  Sopar i allotjament a bord.

   

  Cinquè dia.

  Creuer Hurtigruten: Excursions a les illes Vesteraalen i Lofoten.

  Esmorzar. Arribada al moll de Harstad on començarà l’excursió amb autocar fins al port de Sortland, on gaudirem del meravellós paisatge de l’arxipèlag de les Vesteraalen i visitarem l’església medieval situada més al nord d’Europa. Dinar. A la tarda ens embarcarem per navegar pel fiord de Trollfjord. Arribada al moll de Svolvaer, capital de les illes Lofoten, considerades les més boniques de Noruega, on gaudirem d’un recorregut. Embarcarem i seguirem navegant fins al moll de Bodo.  Sopar i allotjament a bord.

   

  Sisè dia.

  Creuer Hurtigruten: Creuem el Cercle Polar Àrtic.

  Esmorzar. Aquest matí travessarem el Cercle Polar Àrtic. Arribada al moll de Sandnesjoen on tindrem temps de fer una passejada per l’animat carrer comercial. Dinar. A continuació la nostra navegació ens portarà fins a l’impressionant macis muntanyós de “Les set germanes”. Arribada al moll de Bronnoysund i continuació fins a la famosa muntanya foradada de Torgatten. Arribada a Rorvik.  Sopar i allotjament a bord.

   

  Setè dia.

  Creuer Hurtigruten: Visita de Trondheim.

  Esmorzar. Arribada al moll de Trondheim on gaudirem d’una visita de la ciutat, de la qual destaquem la catedral de Nidaros.  Ens embarcarem novament per gaudir del fiord de Trondheim. Dinar. A la tarda farem escala a Kristiansund, la capital mundial del bacallà i les arengades. Embarcarem i seguirem navegant fins al moll de Molde, capital de les roses.  Sopar i allotjament a bord.

   

  Vuitè dia.

  Creuer Hurtigruten - Bergen.  

  Esmorzar. Arribada al moll de Bergen on desembarcarem i ens traslladarem a l’hotel per deixar equipatge. Visita guiada d’aquesta atractiva ciutat, de la que destaquem la fortalesa medieval de Bergenhus, el museu Hanseatic, i els antics molls de Bryggen (Patrimoni de la Humanitat). Dinar. Continuarem pel famós mercat del peix, un dels llocs més animats de la ciutat.  A última hora, pujarem amb un funicular que ens portarà fins al cim del Floyen, on gaudirem d’una impressionant vista de la ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel Clarion Admiral 4* o similar.

   

  Novè dia.

  Bergen.

  Esmorzar. Sortida amb el nostre autocar privat fins a la pintoresca població de Gudvanger, on ens embarcarem en un ferri per gaudir d’una espectacular travessa pels fiords de Naeroy i Aurlands. Arribada a Flam on desembarcarem i tindrem el dinar. A la tarda un tren ens portarà fins Myrdal i Voss, aquest recorregut és considerat com un dels més bonics d’Europa. El nostre autocar ens portarà de tornada a Bergen. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Desè dia.

  Bergen - Barcelona. 

  Esmorzar. A primera hora del matí, trasllat a l’aeroport per sortir en vol de Scandinavian Airlines a Barcelona, via  Oslo.  Fi dels nostres serveis.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  itllets d’avió de Scandinavian Airlines en classe turista. Allotjament en els hotels definits i el creuer definit. Pensió completa. Totes les visites incloses. Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança de viatge.  Serveis no inclosos:

  Extres de caràcter personal. Begudes en els àpats. Altres no mencionats expressament com inclosos.  Requisits:

  DNI o passaport, amb vigència, el nom i cognoms han de coincidir amb el del document
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics
  Preu per persona des de
 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 18 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  febrer 2015