Nova York. Pont desembre
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Nova York. Pont desembre
 • 6 dies, avió i autocar, tot inclòs, guia acompanyant
Preu per persona base habitació doble
1045 €
Nova York. Pont desembre

Sol·licita el teu pressupost

 • Nova York. Pont desembre

  Preu per persona base habitació doble 1045 €

 • Itinerari

  4 de desembre. Divendres.

  Barcelona - Nova York.

  Sortida en vol directe de Delta Airlines a

  les 13:35 h. Arribada a mitja tarda a Nova York, la ciutat més important dels EUA i la ciutat de referència a tot el món. Trasllat a l’hotel Hampton Inn Brooklyn Downtown. Allotjament. Opcional: Sopar en un cèntric restaurant.

   

  5 de desembre. Dissabte.

  Nova York.

  Esmorzar a l’hotel. Visita del Baix Manhattan: Començarem la nostra ruta per la “zona zero”, el solar on es projecta el complex de gratacels que ha de fer oblidar l’enderrocat World Trade Center. Passejarem per Wall Street i veurem l’exterior de la Borsa. Continuarem per Battery Park, des d’on podrem contemplar l’estàtua de la Llibertat. Al acabar visitarem el barri Little Italy. Opcional: Dinar al restaurant italià S.P.Q.R o similar. Resta de la tarda lliure, per la que suggerim gaudir de l’exotisme de Chinatown. No us podreu perdre les falsificacions que ens oferiran les botigues de Canal Street. Opcional: Sopar al centre de Manhattan. Allotjament.

   

  6 de desembre. Diumenge.

  Nova York.

  Esmorzar. Visitarem l’Alt Manhattan i gaudirem d’una missa Gospel al barri de Harlem. Passejarem pel Central Park, el pulmó de Manhattan i podrem veure l’homenatge a John Lennon, davant l’edifici Dakota. A continuació caminarem pel Midtown i les grans avingudes: Broadway, Park Ave, 5ª Ave i Times Square. Opcional: Dinar en un restaurant i visita de l’observatori Top of the Rock. Tarda lliure per fer compres. (Si ho preferiu, el nostre guia us acompanyarà). Opcional: Sopar al centre de Manhattan. Allotjament.

   

  7 de desembre. Dilluns.

  Nova York.

  Esmorzar . Avui visitarem les atraccions de High Line, la qual recorrerem a peu fins arribar al interessant Chelsea Market. Seguirem amb el nostre recorregut panoràmic pels interessants barris de Chelsea i Village. Opcional: Dinar en un cèntric restaurant. Tarda lliure per fer les últimes visites a la zona de Midtown (Si ho preferiu, el nostre guia us acompanyarà) Opcional: Sopar al centre de Manhattan. Allotjament.

   

  8 de desembre. Dimarts.

  Nova York.

  Esmorzar. Avui farem una visita dels barris de Bronx, Queens i Brooklyn. Durant el nostre recorregut, passarem per l’estadi dels Yankees, observarem la diversitat de Queens i veurem el famós pont de Brooklyn. Opcional: Dinar en un restaurant. Trasllat a l’aeroport. Sortida en vol directe de Delta Airlines a les 20.11. Nit a l’avió.

  9 de desembre. Dimecres.

  Barcelona.

  Arribada a Barcelona a les 09.45 hores. Fi dels serveis

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllet d’avió de Delta Airlines en classe turista. Allotjament als hotels definits amb esmorzar. Totes les visites incloses. Guia acompanyant durant tot el viatge. Assegurança de viatge.  Serveis no inclosos:

   Altres no mencionats expressament com inclosos. Extres personals.  Requisits:

  Passaport electrònic, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu per persona base habitació doble 1.200,00 € 1.045,00 €

  Suplement habitació individual 320.00€
  Descompte per habitació triple -285.00€
  Descompte per habitació quàdruple -620.00€
  Visat ESTA entrada USA 15.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 390.00€
  Compra Anticipada -30.00€
  Assegurança assistència en viatge

  Opcional:
  Descompte pagament total -30.00€
  Suplements menjars i entrada Top ok the rock 395.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 35.00€

  Aquest viatge ha sigut calculat seguint la següent relació de canvi 1 Euro = 1.17 Dolar USA, revisable fins a 20 dies abans de la sortida


  Suplements opcionals per trasllats a l’aeroport

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

  • Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d'anticipació, podreu gaudir del nostre Preu Especial

  • Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

  • Si compliu les condicions d`una de les nostres promocions, gaudireu del Preu Especial i si en compliu dues, us duplicarem el descompte.       

  Articles prohibits a les aeronaus

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  1. Revisió de preus: aquest preus han estat calculats segons els canvi de moneda, tarifes de transport, combustible i taxes amb data gener 2015 . Qualsevol canvi en la cotització esmentada podrà repercutir en el client fins a 20 dies abans de la sortida

   

  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  abril 2015