Nova York: Shopping Week
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Nova York: Shopping Week
 • avió 6 dies, tot incòs, guia acompanyant
Nova York: Shopping Week

Sol·licita el teu pressupost

 • Nova York: Shopping Week
 • Itinerari

  4 Desembre.

  Barcelona - Nova York.

  Sortida en vol directe de Delta Airlines a les 11:10 h. Arribada a Nova York la ciutat més important dels EUA i ciutat de referència a tot el món. Opcional : Sopar en un cèntric restaurant .Trasllat a l’hotel Hampton Inn Manhattan Madison Square Garden o similar

   

  5 Desembre.

  Nova York.

  Esmorzar a l’hotel. Visita a Central Park, pulmó de Manhattan on podrem veure l’homenatge a John Lennon, davant l’edifici Dakota,  lloc on el van assassinar. Continuació per el Midtown i les gran avingudes : Broadway, Park Ave., 5ª Ave., Times Square  i el mercat de Chelsea. Opcional : Dinar en un restaurant  i pujada a l’observatori Top of the Rock. Tarda lliure per fer compres. (Si ho preferiu el nostre guia us acompanyarà). Opcional : Sopar al centre de Manhattan i allotjament.

   

  6 Desembre. 

  Nova York.

  Esmorzar a l’hotel. Visita del Baix Manhattan: Començarem per la “zona zero”, el solar on es projecta el complex de gratacels que ha de fer oblidar l`enderrocat World Trade Center. Continuarem per Battery Park, des d’on podrem contemplar l’estàtua de la Llibertat. L’antic moll de pescadors del South Street Seaport, ara  centre comercial, molt a prop del pont de Brooklyn. Continuació cap a Little Italy. Opcional : Dinar al restaurant italià S.P.Q.R o similar . Resta de la tarda lliure, que suggerim gaudir de l’exotisme de Chinatown. No podem deixar de banda les “imitacions” que ens oferiran les botigues de Canal Street. Opcional : Sopar al centre de Manhattan i allotjament.

   

  7 Desembre.

  Nova York.

  Esmorzar a l’hotel. Avui farem una visita dels barris de Bronx, Queens i Brooklin: al Bronx passarem per l’estadi dels Yankees i veurem els contrastos d’aquests barris. Acabarem a Brooklin  per veura el famós pont acabant a South Street Seaport . Opcional :Dinar en un restaurant. Tarda lliure per fer compres. (Si ho preferiu el nostre guia us acompanyarà). Opcional :Sopar al centre de Manhattan i allotjament.

   

  8 Desembre.

  Nova York-nit a l’avió.

  Esmorzar a l’hotel. Visita de l’Alt Manhattan: i  assistencia a una misa Gospel. Opcional : Dinar de cloenda al rest. Herthland o similar. Trasllat a l’aeroport. Sortida en vol directe de Delta  Airlines a les 19.35 h.  Nit a l’avió.

   

  9 Desembre. 

  Barcelona. Arribada a Barcelona a les 09.25 hores.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Serveis bàsics: Bitllet d’avió de Delta Airlines en classe turista.

  Allotjament als hotels definits amb esmorzar. Totes les visites incloses. Guia acompanyant durant tot el viatge. Assegurança de viatge.  Serveis no inclosos:

  Extres personals. Begudes als àpats. Altres no mencionats expressament com inclosos.  Requisits:

  Passaport electrònic, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics
  Preu base
 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  1. Revisió de preus: aquest preus han estat calculats segons els canvi de moneda, tarifes de transport, combustible i taxes amb data gener 2013 i a un canvi de 1€ = 1,31$. Qualsevol canvi en la cotització esmentada podrà repercutir en el client fins a 20 dies abans de la sortida

   

  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  juliol 2013