Nova Zelanda
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Nova Zelanda
 • Avió i autocar. 14 Dies
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
''Tot inclòs'' Sortida al novembre
5755 €
Nova Zelanda

Sol·licita el teu pressupost

 • Nova Zelanda

  ''Tot inclòs'' Sortida al novembre 5755 €

 • Itinerari

   

  23 DE NOVEMBRE
  Barcelona - Auckland.

  Sortida en vol de Singapore Airlines via Singapur. Arribada, trasllat privat a l’hotel. Sopar i allotjament.

   

  26 DE NOVEMBRE.
  Auckland.

  Esmorzar a l’hotel. Aquest matí farem una visita als punts més importants d’Auckland. Visitarem el famós port, els barris residencials de Parnell i Mission Bay, pujarem el Mt Eden el volcà més alt de la ciutat. Visita del Museu de la ciutat, on podrem conèixer la rica història de Nova Zelanda. Dinar a bord del Pride of Auckland mentre naveguem pel Waiteamata Harbour i disfrutem de magnífiques vistes. Temps lliure. Sopar al restaurant Orbit i pujada al Sky Tower. Tornada a l’hotel i allotjament.

   

   

  27 DE NOVEMBRE.
  Auckland - Waitomo - Rotorua.

  Esmorzar a l’hotel. Avui, viatjarem des de Auckland fins a Rotorua, parada per visitar les famoses cavernes de Waitomo. Dinar en una típica barbacoa novazelandesa. Continuació del viatge fins a Rotorua. Visita de les principals atraccions termals de Te Puia: guèisers, fumaroles i fang bullent. També visitarem l’Institut d’art maori i l’emblemàtic i simpàtic Kiwi. Trasllat a l’hotel, sopar i allotjament.

   

  28 DE NOVEMBRE.
  Rotorua.

  Esmorzar a l’hotel. Visita al park termal Wai-o-Tapu, on podrem conèixer les famoses piscines de Champagne, el guèiser Lady Knox i altres meravelles d’origen geotermal. Dinar en un restaurant local. Tarda lliure per poder passejar per la ciutat o fer opcionalment un bany termal. Sopar espectacle tradicional Maori.

   

  29 DE NOVEMBRE.
  Rotorua - Christchurch - Kaikoura.

  Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’hora indicada a l’aeroport, sortida en vol cap a Chistchurch. Arribada i trasllat fins a Kaikorua. Sopar i allotjament.

   

   

  30 DE NOVEMBRE.
  Kaikoura - Hamner Spring - Punakaiki.

  Esmorzar a l’hotel. Aquest matí farem un tour per veure balenes, cada tour és una experiència única, les balenes “Cachalotes” són les estrelles. També podrem veure, dofins Dusky, foques de Nova Zelanda i Albatros... Dinar i continuació del viatge fins a Punakaiki on visitarem les famoses Pacake Rocks. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

   

  01 DE DESEMBRE.
  Punakaiki - Franz Josef. 

  Esmorzar a l’hotel.A primera hora del matí sortida cap al Glaciar Franz Josef, farem una parada en el poble de Hokitika, una petita ciutat famosa pel seus treballs en pedra de Jade. Dinar. Continuarem fins el Franz Joseff, passeig pel park fins apropar-nos a la glacera. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  02 DE DESEMBRE.
  Franz Josef - Queenstown.

  Esmorzar a l’hotel. Avui continuació el nostre viatge cap el sud de l’illa per la costa oest, farem una parada al Glaciar Fox, creuarem els alps pel pas de Haast i dinarem a Wanaka. Continuació del viatge fins a Queenstown. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

   

  03 DE DESEMBRE.
  Queenstown.

  Esmorzar a l’hotel. Al matí visitarem els voltants de Queenstown: el poble miner d’Arrowtown i el Kawarau Bungy Jumping, lloc on va nèixer el “puenting”. Dinar en una de les bodegues del Gibston Valley. Resta de la tarda lliure. Sopar a Skyline, un complexe amb un restaurant ubicat sobre Bob’s Peak.

   

  04 DE DESEMBRE.
  Queenstown - Milford Sound - Queenstown.

  Esmorzar a l’hotel. Excursió des de Queenstown al fiord de Milford Sound. El fiord està ubicat dins del Parc Nacional Fiorland, declarat Patrimoni de la Humanitat. Dinar buffet inclòs a bord. La tornada està prevista per carretera, però si el clima ho permet, es pot tornar opcionalment en avioneta (cost adicional). Sopar a l’hotel.

   

   

  5 DE DESEMBRE.
  Queenstown - Dunedin.

  Esmorzar a l’hotel. Avui deixarem Queenstown i anirem cap al Sud Oest de la illa del Sud, atravessant els característics paisatges de Central Otago per arribar a Dunedin. Una bonica ciutat amb una marcada herència escocesa. Dinar lleuger en ruta i sopar a l’hotel.

   

  6 DE DESEMBRE.
  Dunedin.

  Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el matí a explorar la península d’Otago. Navegarem amb el vaixell Monarch durant 1 hora per apreciar l’abundant fauna marina de la zona i els fascinants Albatros. L’autocar ens esperarà en la península i ens traslladarà al “Penguin Place”, on conèixerem els Pingüins de cresta groga. Sopar en un restaurant local.

   

   

  7 DE DESEMBRE.
  Dunedin - Mount Cook - Christchurch.

  Esmorzar a l’hotel. Al matí viatjarem al parc Nacional Mount Cook, tot vistant les curioses Moeraki Boulders, pedres de forma esfèrica de la Platja de Moeraki . Dinar buffet a Mount cook. A la tarda continuarem cap a Christchurch parant en els llacs Pukaki i Tekapo. Sopar de comiat en un restaurant local. 

   

   

  8 DE DESEMBRE.
  Christchurch - Barcelona.

  Esmorzar a l’hotel. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per agafar el vol de retorn amb la Singapur Airlines via Singapur.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

   

  Bitllet d’avió en classe turista de Singapore Airlines.

  Hotels de categoria superior.

  Pensió completa.

  Totes les visites segons itinerari.

  Guia acompanyant durant tot el viatge.

  Assegurança bàsica d'assistència en viatge.  Serveis no inclosos:

   

  Extres de caràcter personal.

  Begudes durant els àpats.

  Tot allò que no hi és en el programa com inclòs.

 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  ''Tot inclòs'' Sortida al novembre 6.650,00 € 5.755,00 €

  Descompte 3a persona en habitació triple -120.00€
  Suplement individual 890.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 450.00€

  Opcional:
  Servei de despeses d'anul·lació 60.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 25 persones.


  L'Itinerari final pot tenir alguna variació.

 • Condicions generals

   

  1. Organització tèncica per part d' Itinerari 2002, s.l. que actua sota la marca registrada d'Itinerari Viatges, agència minorista amb llicència GC-1.021. CIF B-62806997, amb domicili social al carrer del Pont, 16, 08560 Manlleu.


  2. Les condicions generals completes del viatge estan a la seva disposició a la nostra web.

   

   

  Si algun passatger té problemes de mobilitat o discapacitat sensorial, si us plau, contactin amb nosaltres abans de fer la reserva.