Núremberg: Mercats de Nadal
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Núremberg: Mercats de Nadal
 • 4 dies, avió i autocar, tot inclòs, guia acompanyant
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base per persona en habitació doble
820 €
Núremberg: Mercats de Nadal

Sol·licita el teu pressupost

 • Núremberg: Mercats de Nadal

  Preu base per persona en habitació doble 820 €

 • Itinerari

  5 de desembre. Dissabte.

  Barcelona - Regensburg - Núremberg.

  Presentació a l’aeroport de Barcelona Terminal T1 Mostradors de facturació de la companyia Lufthansa a les 07.00 h. Sortida en el vol LH1809 a les 09.05 h. amb destinació a Múnic. Arribada a les 11.10h. i trasllat a Regensburg (Ratisbona), ciutat declarada Patrimoni de la Huma­nitat per la Unesco. Dinar. A la tarda farem una visita guiada a aquesta ciutat medieval on destaca el pont de pedra “Steinerne Brücke” i la Catedral de Sant Pere. Visitarem també els seus mercats nadalencs plens de paradetes d’artesans. A l’hora convinguda, sortida cap a Núremberg. Arribada, sopar i allotjament a l’hotel NH Nürnberg City 4 * o similar.

   

  6 de desembre. Diumenge.

  Núremberg.

  Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el dia a visitar Núremberg. Començarem per la part exterior de les Muralles, el Cementiri de Sant Johannis i les explanades on es convocaven els congressos del partit nazi. La nostra visita continuarà cap a l’antic barri medieval, del qual destaquen preciosos edificis com el Castell Imperial, l’església de Sant Llorenç i la de Sant Sebald o el Rathaus. Dinar. Disposarem de temps lliure per recórrer un dels mercats nadalencs més antics del món, el Christkindelmarkt, on podrem gaudir de tradicions culinàries, artesania i música. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  7 de desembre. Dilluns.

  Núremberg- Rothenburg ob der Tauber - Núrem­berg.

  Esmorzar a l’hotel. Visitarem la ciutat de Rothenberg ob der Tauber, on gau­direm de la bellesa dels seus carrers i places medieval amb parets d’entramats de fusta. Destaquen especialment la porta Kingentor, la Rathaus, la Torre del Rellotge i les esglésies de Sant Jacob i Sant Wolfgang. Dinar. A la tarda disposarem de temps lliure per visitar el mercat nadalenc que compta amb una tradició de més de 500 anys. A l’hora convinguda, retorn a Núremberg. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  8 de desembre. Dimarts.

  Núremberg - Augsburg - Múnic - Barcelona.

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Augsburg, una de les ciutats més rellevants d’Alemanya des del punt de vista històric. Visitarem el centre històric on les seves fonts, les cases gremials, les esglé­sies i l’antic ajuntament formen un paisatge urbà molt interessant, on destaca la seva catedral. Dinar. A l’hora convinguda, trasllat cap a l’aeroport de Munic, on agafarem el vol LH1816 de les 19.15 hrs amb destinació Barcelona. Arribada prevista a les 21.20 hrs.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllet d’avió classe turista de la companyia Lufthansa (horaris definitius a la documentació de viatge). Guia acompanyant en tot el viatge. Allotjament en hotel 4* a Núremberg. Pensió completa. Visites segons itinerari. Assegurança bàsica d’assistència en viatge,  Serveis no inclosos:

  Extres personals. Begudes als àpats. Altres no mencionats expressament com a inclosos.  Requisits:

  DNI o passaport, amb vigència, el nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport o DNI
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base per persona en habitació doble 960,00 € 820,00 €

  Suplement individual 162.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 95.00€
  Compra Anticipada -25.00€

  Opcional:
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€
  Descompte pagament total -25.00€

  Suplements opcionals per trasllats a l’aeroport

   

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Places limitades.

   Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a menys preu

  • Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial
  • Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

   

  Articles prohibits a les aeronaus

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.
  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.
  1. Revisió de preus: aquest preus han estat calculats segons els canvi de moneda, tarifes de transport, combustible i taxes amb data desembre 2013 i a un canvi de 1€ = 1,35$. Qualsevol canvi en la cotització esmentada podrà repercutir en el client fins a 20 dies abans de la sortida
  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

      Sabadell,  octubre 2014