Nuremberg, Mercats de Nadal
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Nuremberg, Mercats de Nadal
 • 4 dies, avió i autocar, tot inclòs, guia acompanyant
Preu base per persona en habitació doble
865 €
Nuremberg, Mercats de Nadal

Sol·licita el teu pressupost

 • Nuremberg, Mercats de Nadal

  Preu base per persona en habitació doble 865 €

 • Itinerari

  Primer dia.

  Barcelona – Regensburg - Nuremberg

  Presentació als mostradors de facturació de la companyia Lufthansa de la Terminal T1 de l’aeroport de Barcelona a les 06.15 h per sortir en el vol directe LH1817 a les 08.05 h. amb destinació a Munic. Arribada a les 10.05h. i trasllat a Regensburg (Ratisbona), ciutat declarada Patrimoni de la Huma­nitat per la Unesco. Dinar. A la tarda farem una visita guiada en aquesta ciutat medieval, on destaca el pont de pedra “Steinerne Brücke” i la Catedral de Sant Pere. També visitarem els seus mercats nadalencs plens de paradetes d’artesans. A l’hora convinguda, ens desplaçarem fins a Nuremberg. Arribada, sopar i allotjament a l’Hotel Park Inn by Radisson Nuremberg 4* o similar.

   

  Segon dia.

  Nuremberg

  Esmorzar a l’hotel. Avui dedicarem el dia a visitar Nuremberg. Començarem per la part exterior de les Muralles, el Cementiri de Sant Johannis i les explanades on es convocaven els congressos del partit nazi. La nostra visita continuarà cap a l’antic barri medieval, del qual destaquem preciosos edificis com el Castell Imperial, l’església de Sant Llorenç i la de Sant Sebald o el Rathaus. Dinar. Disposarem de temps lliure per recórrer un dels mercats nadalencs més antics del món, el Christkindelmarkt, on podrem gaudir de tradicions culinàries, artesania i música. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  Tercer dia.

  Nuremberg – Rothenburg ob der Tauber – Nuremberg

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia visitarem  Rothenburg ob der Tauber, on gau­direm de la bellesa dels seus carrers i places medievals amb parets d’entramats de fusta. D’aquesta ciutat podem destacar la porta Kingentor, la Rathaus, la Torre del Rellotge i les esglésies de Sant Jacob i Sant Wolfgang. Dinar. A la tarda disposarem de temps lliure per visitar el mercat nadalenc que compta amb una tradició de més de 500 anys. A l’hora convinguda, retorn a Nuremberg. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Quart dia.

  Nuremberg – Augsburg – Múnic – Barcelona

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Augsburg, una de les ciutats més rellevants d’Alemanya des del punt de vista històric. Visitarem el centre històric on les seves fonts, les cases gremials, les esglé­sies i l’antic ajuntament formen un paisatge urbà molt interessant, i on destaca la seva catedral. Dinar. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport de Munic per agafar el vol directe LH1816 de les 19.15 h. amb destinació Barcelona. Arribada prevista a les 21.15 h.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllet d’avió classe turista de la companyia Lufthansa (horaris definitius a la documentació de viatge), amb el vol directe a Munic. Guia acompanyant en tot el viatge. Allotjament en hotel 4* a Nuremberg. Pensió completa. Visites segons itinerari. Assegurança bàsica d’assistència en viatge.  Serveis no inclosos:

  Extres personals. Begudes als àpats. Altres no mencionats expressament com a inclosos.  Requisits:

  DNI o passaport, amb vigència, el nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport o DNI
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base per persona en habitació doble 995,00 € 865,00 €

  Suplement individual 160.00€
  Taxes aèries i per embarcar, a reconfirmar 21 dies abans de la sortida. 105.00€
  Compra Anticipada -25.00€

  Opcional:
  Descompte pagament total -25.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Places limitades.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a menys preu

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial.
  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.
   

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1.       Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. 40 dies abans  de la sortida s’abonarà el 75% restant.

  2.       Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  ·         Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.

  ·         Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.

  ·         Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.

  ·         En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

  3.       Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

      Sabadell,  Abril 2016