País Basc al complert
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • País Basc al complert
 • autocar 6 dies
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base
550 €
País Basc al complert

Sol·licita el teu pressupost

 • País Basc al complert

  Preu base 550 €

 • Itinerari

   

  Diumenge.

  Punts d`Origen – Vitòria – Leioa.

  Sortida dels punts de recollida assignats en direcció a Vitòria. Dinar. Passejada per la capital Alabesa. A continuació seguirem fins arribar al Hotel NH La Avanzada 4*. Distribució d’habitacions. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Dilluns.

  Leioa– San Juan de Luz - Hondarribia - San Sebastian - Leioa. 

  Esmorzar a l’hotel. Sortirem en direcció a la costa basco - francesa fins arribar a San Juan de Luz. Temps lliure per fer una passejada. A continuació, anirem fins a Hondarribia on visitarem la seva part antiga medieval i el seu encisador Barri de La marina amb les cases de pescadors. A l hora convinguda, sortida cap a San Sebastian. Dinar. A la tarda, visita guiada de la ciutat. Farem una panoràmica arribant fins el Monte Igueldo per gaudir de les impressionants vistes de la Badia de la Concha. A continuació, farem un recorregut a peu per tota la part vella de la ciutat.  En acabat, retorn a Leioa. Sopar i allotjament.

   

  Dimarts.

  Leioa - Costa de Bizkaia - Leioa.

  Esmorzar a l’hotel. Aquest mati anirem cap a la costa de Bizkaia per visitar San Juan de Gaztelugatxe (des del mirador), Bermeo i Guernica, en la reserva de la Biosfera de Urdaibai. Dinar en un restaurant. A la tarda, retorn a Leioa. Resta de tarda lliure.Sopar i allotjament.

  OPCIONAL SOPAR EN UNA CINTRARIA: Sortida cap a Amorebieta, a prop de Leioa, on realitzarem el sopar amb el magnífic menú tradicional de Cintraria que inclou: truita de bacallà, tacs de bacallà, chuleton, formatge del pais, nous i la sidra de lliure consumició, servida directament de la "kupela"  o bóta mitjantzant el ritual del "txotx". Acabat, retorn a Leioa. Allotjament.

   

  Dimecres.

  Leioa – Ordizia – Loyola – Guetaria – Zarautz - Leioa.

  Esmorzar a l’hotel. Sortida al mati per anar fins a Ordizia. Aquí gaudirem de l’ ambient del seu mercat setmanal, d’origen del S.XVI, a la Plaça Major. Els preus que aquí es donen, serveixen de referència per establir els preus agrícoles a tot Euskadi.

  A continuació anirem fins a Azpeitia. Visita del Santuari de Loyola. Dinar en un restaurant. A la tarda, anirem fins a Getaria, vila medieval emmurallada. Passejada pels seus carrers. Continuarem fins a Zarautz a on visitarem una Bodega de Txacoli. Realitzarem una visita de les seves instal·lacions i una degustació d’aquest vi blanc tradicional acompanyat per uns pinxos.  Retorn a Leioa. Sopar i allotjament.

   

  Dijous.

  Leioa - Bilbao - Leioa.

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Bilbao. Visita guiada de la ciutat. Panoràmica i recorregut a peu pel casc antic de la ciutat.  Dinar en un restaurant.

  A la tarda, entrada amb audio-guia al Museu Guggenheim i temps lliure per acabar de passejar per la ciutat. Retorn a Leioa. Sopar i allotjament.

   

  Divendres.

  Leioa – Pamplona - Punts d`origen.

  Esmorzar a l’hotel i sortida en direcció a Pamplona. Temps lliure per poder passejar per el carrer de l’estafeta, la Plaça del Castillo, etc. Dinar en un restaurant.  A l’hora convinguda, continuarem el viatge de retorn als nostres punts d’origen.  Fi del viatges i dels nostres serveis.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

   

  Autocar de llarg recorregut amb més espai. Pensió completa durant tot el viatge amb begudes incloses. Allotjament a l`hotel NH La Avanzada 4* de Leioa. Totes les visites definides en l’itinerari.  Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança de viatge.  Serveis no inclosos:

   

  Extres de caràcter personal. Qualsevol servei no mencionat com inclòs.  Requisits:

  Document Nacional d’Identitat, el nom i cognoms han de coincidir amb els del DNI
 • Punts de recollida

  Area del Penedès, Barcelona, Blanes, Figueres, Girona, Granollers, Igualada, Lleida, Manlleu, Manresa, Martorell, Mataró Tereses, Ripoll, Rubí, Sabadell, Tarragona, Terrassa, Vic, Vilafranca del Penedès

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base 650,00 € 550,00 €

  Assegurança assistència en viatge
  Suplement individual 170.00€
  Descompte 3a persona en habitació triple -15.00€

  Opcional:
  Sopar opcional Cintraria en Amorebieta 35.00€
  60 o + anys -15.00€
  Porta'ns amics -15.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 15.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 30 persones

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

  ·        PORTA’NS AMICS. Ajuda’ns a que els teus amics ens coneguin. Gaudeix d’aquesta promoció si vens acompanyat d’amics que no hagin viatjat mai amb nosaltres . Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.

  ·        MAJORS DE 60 ANYS. Si sou joves, però ja heu complert els 60 anys, també gaudireu del descompte.

 • Condicions generals

   

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1.       Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  2.       Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  ·         Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.

  ·         Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.

  ·         Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.

  ·         En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  3.       Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de    __       persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  gener 2013