País Basc Francès
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • País Basc Francès
 • 6 dies, autocar, tot inclòs i guia acompanyant.
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base per persona en habitació doble
725 €
País Basc Francès

Sol·licita el teu pressupost

 • País Basc Francès

  Preu base per persona en habitació doble 725 €

 • Itinerari

  1 d’octubre. Diumenge.

  Punts d’origen – Leitza – Elgorriaga

  Sortida des dels nostres punts d’origen definits en direcció a Elgorriaga. Dinar en ruta. Arribada a l’interessant poble de Leitza i visita d’aquesta localitat de típics caserius, un dels quals va servir de decorat per la casa de la famosa pel·lícula “8 Apellidos Vascos”. Coneixerem el seu casc antic on trobem grans cases amb teulades a dues aigües, balcons de fusta i grans ràfecs. També trobarem les habitatges amb entramats de fusta i els edificis de port senyorial. Tindrem temps lliure per gaudir del poble i, a l’hora convinguda, ens traslladarem a l’hotel Balneario Elgorriaga 3* o similar, situat en un entorn tranquil envoltat de naturalesa en estat pur. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  2 d’octubre. Dilluns.

  Lapurdi: Elgorriaga – Espelette – Sara – Elgorriaga  

  Esmorzar a l’hotel. Avui ens endinsarem en el País Basc Francès per la zona històrica de Lapurdi, de gran bellesa arquitectònica i tradicions arraigades al temps. Començarem per Espelette, poble típic autèntic de les províncies basques franceses. Visitarem una de les xocolateries més famoses de la regió i degustarem els seus productes. Continuarem el nostre recorregut pel poble fins arribar al Castell, antiga mansió dels barons Ezpeleta, on es poden trobar exposicions amb motius de la zona. Finalitzarem la visita d’aquest peculiar poble, conegut per la producció de pebrots vermells els quals pengen de les façanes dels maçons, amb la visita d’una fàbrica on veurem els pebrots al camp i coneixerem el seu procés de producció i elaboració. Dinar a un restaurant típic de la zona. A la tarda ens aproparem a l’autèntic poble de Sare, catalogat com un dels pobles més bells de França. A més de sòlides cases del s. XVII, al poble trobarem nombrosos edificis religiosos, com per exemple la església Saint Martin i la capella Sainte-Catherine. Completarem la visita amb les impressionants coves de Sara, on trobarem un meravellós ambient de “llums i sons”. Retorn a Elgorriaga. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  3 d’octubre. Dimarts.

  La côte Baque: Elgorriaga – Hendaya – Saint Jean de Luz – Biarritz – Elgorriaga

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí sortirem cap al coll d’Ibardin, situat a la  frontera dels Pirineus amb unes vistes espectaculars a les badies d’Hendaya i de Saint Jean de Luz. A continuació seguirem el nostre camí cap a Hendaya, poble fronterer, on visitarem l’espectacular Castell Antoine d’Abbadie, chateau francès del segle XIX construït en estil neogòtic entre 1860 i 1870. Acabada la visita, ens traslladarem a Saint Jean de Luz, un bell poble pesquer de tonyina i sardina, el qual s’ha consagrat com un dels destins turístics més atractius de la zona. Coneixerem la plaça principal, el passeig marítim, l’església de San Joan Baptista i el carrer comercial. Per acabar gaudirem del seu autèntic mercat. Dinar. Continuarem el nostre recorregut cap a Biarritz, població que va aconseguir fama internacional a mitjans del segle XIX quan l’emperadriu Eugènia de Montijo, dona de Napoleó III, el va descobrir i es va enamorar dels seus 6 quilòmetres de platges de sorra fina, els seus penya-segats i les seves aigües termals. Poc després, la població va començar a transformar el seu port balener en balneari i destí d’estiueig de moda de l’època. Realitzarem un passeig guiat pel carrer comercial, l’església i tornarem amb una panoràmica per la costa fins a la Gran Platja i el Casino. A l’hora convinguda Retorn a l’hotel, sopar i allotjament a l’hotel.

   

  4 d’octubre. Dimecres.

  Baixa Navarra Francesa: Elgorriaga – Cambo-les-bains – Bastide Clairence – Saint Jean Pied de Port – Elgorriaga  

  Esmorzar a l’hotel. La primera parada del dia la farem a Cambo-les-Bains on visitarem Villa Arnaga, manada construir el 1906 per Edmont Rostand, autor de Cyrano de Bergerac. El complex consta d’una casa típica d’estil neo-basc amb grans salons i una rica decoració. Els seu extraordinari parc amb jardins a l’estil francès i anglès ens delectaran mentre els recorrem. A continuació anirem a la Bastide Clairence, catalogat també com un dels pobles més bells de França. Descobrirem la història d’aquest poble fundat el 1288 com a necessitat del Regne de Navarra de crear una ciutat-fortalesa en aquesta arbrada zona fronterera. Coneixerem la bastida, l’arquitectura de les cases, l’església i el cementiri dels jueus. Veurem una demostració de l’últim artesà de passamaneria de França i visitarem una fàbrica de macarons artesans (dolç típic francès). Dinar en un restaurant típic del poble. A la tarda ens endinsarem en Saint Jean Pied de Port, localitat que forma part del territori històric del País Basc francès i que va ser capital del que es va anomenar Baixa Navarra. Gaudirem d’un agradable passeig per aquest bell poble històric i fronterer, principalment conegut per ser l’inici del Camí de Sant Jaume per molts peregrins. Destaquem les seves muralles, les portes d’entrada i l’església. Temps lliure per continuar el passeig pels seus carrerons i a l’hora convinguda, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  5 d’octubre. Dijous.

  Elgorriaga – Tren de la Rhune – Bayona – Elgorriaga

  Esmorzar a l’hotel. Avui realitzarem un apassionant trajecte en el tren de la Rhune, l’únic de via estreta que queda al sud de França. Durant el recorregut gaudirem de l’increïble paisatge de la zona i descobrirem el panorama excepcional que ofereix la cima de la muntanya Larrun. Des d’aquí tindrem una meravellosa vista de la costa basc francesa i dels cims dels Pirineus. A continuació anirem a Bayona, ciutat de referència i motor comercial del sud de França gràcies al seu gran port i la seva indústria. Visitarem una fàbrica artesana de pernils per conèixer el que és, sense dubte, el producte gastronòmic més autèntic de la zona. Coneixerem el procés de fabricació, salat i assecat, així com la història d’aquest famós menjar i gaudirem d’una degustació. Dinar. A la tarda visitarem aquesta interessant ciutat. Passejarem pels barris més populars i per la part de l’antiga fortificació medieval, fins arribar a la catedral gòtica. A continuació, baixarem pels seus carrers fins a la zona del riu per arribar a l’ajuntament, el centre comercial i el famós carrer de les xocolateries. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

   

  6 d’octubre. Divendres.

  Elgorriaga – Tudela - Punts d’Origen

  Esmorzar a l’hotel. Aquest matí gaudirem d’un circuit termal al balneari de l’hotel. Ens podrem relaxar a les seves aigües, les quals tenen la major salinitat d’Europa, a més de gaudir de diferents tipus de dutxes i saunes. De retorn, pararem a Tudela per dinar. A l’hora convinguda, retorn cap als nostres punts d’origen.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Autocar de llarg recorregut.
  • Recollida des de diferents poblacions (consultar punts de recollida).
  • Pensió completa durant tot el viatge amb beguda inclosa als àpats.
  • Allotjament a l'hotel definit a l’itinerari.
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses.
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.


  Serveis no inclosos:

  • Esmorzar en ruta del primer dia.
  • Propines.
  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.


  Requisits:

  DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI
 • Punts de recollida

  Barcelona, Girona, Granollers, Manresa, Mataró Tereses, Sabadell, Tarragona, Vic

 • Preus
  Preus bàsics Preu client Compra anticipada
  Preu base per persona en habitació doble 725,00 € 705,00 €

  Suplement individual 150.00€

  Opcional:
  Servei de despeses d'anul·lació 15.00€
  60 o + anys -20.00€
  Porta'ns amics -20.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

  Majors de 60 anys. Si ja teniu 60 anys o els feu abans de l’inici del viatge, gaudireu del nostre preu especial.

  Porta’ns amics. Si veniu acompanyats d’amics que no hagin viatjat mai amb nosaltres, gaudireu del nostre preu especial. Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.


  Reserves forma de pagament: Pagament total 30 dies abans de la sortida del viatge.

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. La resta del pagament es realitzarà 30 dies abans de la sortida.

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes al següent link: Condicions Generals                                               

  Sabadell,  febrer 2017