Paisatges d'Aragó i el tren d'Artouste
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Paisatges d'Aragó i el tren d'Artouste
 • 6 dies, autocar, tot inclòs i guia acompanyant
Preu base per persona en habitació doble
610 €
Paisatges d'Aragó i el tren d'Artouste

Sol·licita el teu pressupost

 • Paisatges d'Aragó i el tren d'Artouste

  Preu base per persona en habitació doble 610 €

 • Itinerari

  12 de setembre. Dimarts

  Punts d’origen Huesca Jaca

  Sortida des dels punts d’origen definits en direcció a Huesca. Dinar. A la tarda farem una visita guiada pel casc antic de Huesca per conèixer els llocs més emblemàtics de la ciutat. Durant el nostre recorregut podrem admirar la façana de l’ajuntament del s.XVI, la Plaça del Mercat, la Catedral i l’església i claustre romànic de Sant Pere el Vell. També visitarem el Museu Provincial on destaca la sala en la que es situen els fets de la llegenda de la “Campana de Huesca”. Acabada la visita, trasllat a Jaca. Sopar i allotjament a l’hotel Eurostars Felicia 4*.

   

  13 de setembre. Dimecres

  Jaca Monestir de San Juan de la Peña Santa Cruz de la Serós Jaca

  Esmorzar a l’hotel. Avui anirem cap al Monte Oroel per visitar un lloc ben singular, el Reial Monestir de San Juan de la Peña. Aquesta joia del romànic assentada sota una gran roca compta amb un impressionant claustre. A l’interior visitarem l’església preromànica, les pintures de Sant Cosme i Sant Damià, del s.XII, el Panteó dels Nobles, l’església superior i la capella gòtica de Sant Victorià. Després anirem cap a Santa Cruz de la Serós, on destaca l’església de Santa Maria, joia del romànic aragonès. Dinar a l’hotel. A la tarda visitarem Jaca. Farem una visita guiada del seu centre històric, un dels més ben conservats d’Aragó i on han confluït tots els estils i totes les èpoques. Destaquen la Catedral i la Ciutadella. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  14 de setembre. Dijous

  Jaca Tren d’Artouste Formigal Panticosa Jaca

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a la Sagette on agafarem el telefèric que ens portarà fins a l’estació de sortida del petit tren d’Artouste. Iniciarem un recorregut de 10 quilòmetres a través d’un dels ferrocarrils més alts d’Europa que ens permetrà gaudir dels impressionants paisatges pirinencs. Disposarem de temps lliure a l’acabar el trajecte per passejar per la zona del llac d’Artouste. Retorn a la Sagette, dinar, i sortida cap a Formigal. A la tarda ens dirigirem a Panticosa, situat a la confluència dels rius Caldarés i el Bolàtica on podrem admirar l’església de l’Assumpció, originària del s.XIII i el pont de Caldarés construït al 1556. A l’hora convinguda, retorn a Jaca. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

   

  15 de setembre. Divendres

  Jaca Parc Nacional d’Ordesa en 4x4 El Serrablo Jaca

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí ens desplaçarem al Parc Nacional d’Ordesa. Anirem en 4x4 fins als Miradors d’Ordesa, un lloc únic per admirar la vall d’Ordesa a vista d’ocell des de 2.200 metres d’alçada. Una vegada a dalt passejarem per gaudir del paisatge cadascú al seu ritme (cal portar calçat còmode i roba d’abric). Retorn a Broto. Dinar. A la tarda anirem cap a la comarca del Serrablo on trobem un conjunt de singulars d’esglésies mossàrabs construïdes entre els segles X i XI, visitarem les més emblemàtiques. A l’hora convinguda, retorn a Jaca. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  16 de setembre. Dissabte.

  Jaca Mallos de Riglos Loarre Jaca

  Esmorzar a l’hotel. Avui dedicarem el dia a conèixer el Regne de “Los Mallos”. Sortida cap a Bolea, on farem una parada per visitar la seva interessant Col·legiata de Santa Maria. El més destacat d’aquest temple és l’impressionant Retaule Major, obra mestra del Renaixement. A continuació anirem cap al Castell de Loarre construït al segle XI sobre un promontori de roca calcària que es va utilitzar com a fonaments de l’edifici i suposa un gran avantatge defensiu perquè domina tota la plana de la Hoya. Dinar. A la tarda visitarem l’església de San Esteban de Loarre. A continuació sortirem cap a Ayerbe. Passejarem per aquesta bonica població on destaquen el Palau dels Marquesos d’Ayerbe, notable exemple de l’arquitectura civil aragonesa, i les torres del Rellotge i de Sant Pere. Seguirem el nostre recorregut cap a Riglos, on s’alcen els “mallos”, impressionants formacions rocalloses de 300 metres de paret vertical on podem trobar una de les més importants colònies de voltor comú. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  17 de setembre. Diumenge.

  Jaca Aínsa Punts d’Origen

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia sortirem cap a Aínsa, ciutat declarada Conjunt Històric pel seu excel·lent estat de conservació. D’aquesta ciutat destaquen el seu Castell que data del s.XI i que amb les seves muralles encercla l’antiga vila, l’església de Santa Maria i la gran “Plaza Mayor” presidida per l’ajuntament. Disposarem de temps per passejar pels seus carrerons. Dinar. A l’hora convinguda, retorn als nostres punts d’origen.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Autocar de llarg recorregut.
  • Recollida des de diferents poblacions (consultar punts de recollida).
  • Pensió completa durant tot el viatge amb aigua i vi o cervesa  inclosa al àpats.
  • Allotjament a l'hotel definit a l’itinerari.
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses.
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.


  Serveis no inclosos:

  • Esmorzar en ruta del primer dia.
  • Propines.
  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.


  Requisits:

  DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.
 • Punts de recollida

  Barcelona, Girona, Granollers, Manresa, Ripoll, Sabadell, Vic

 • Preus
  Preus bàsics Preu client MAJORS 60 ANYS
  Preu base per persona en habitació doble 610,00 € 595,00 €

  Suplement individual 95.00€

  Opcional:
  60 o + anys -15.00€
  Porta'ns amics -15.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 15.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

   

  Majors de 60 anys. Si ja teniu 60 anys o els feu abans de l’inici del viatge, gaudireu del nostre preu especial.

  Porta’ns amics. Si veniu acompanyats d’amics que no hagin viatjat mai amb nosaltres, gaudireu del nostre preu especial. Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.


  Reserves forma de pagament: Pagament total 30 dies abans de la sortida del viatge.

   

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 30 dies abans de la sortida.

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: www.promoviatges.cat

                                                                                  

  Sabadell,  febrer de 2017.