París amb AVE: Mercats de Nadal
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • París amb AVE: Mercats de Nadal
 • Tren i autocar, 3 dies
Preu per persona en habitació doble
695 €
París amb AVE: Mercats de Nadal

Sol·licita el teu pressupost

 • París amb AVE: Mercats de Nadal

  Preu per persona en habitació doble 695 €

 • Itinerari

  Primer dia.

  Barcelona / Girona / Figueres.

  Presentació a l’estació de Barcelona-Sants a les 8:45 h. Sortida en el tren AVE a les 9:20 h.  Els participants de Girona es presentaran a l`estació de l`AVE de Girona a les 9:45 h. Sortida a les 10:01 h. Els participants de Figueres es presentaran en l`estació de l`AVE de Figueres-Vilafant a les 10:00 h. Sortida a les 10:18 h. (Tots els participants excepte els que tinguin origen a Barcelona-Sants, han de pujar directament al tren, el guia acompanyant pujarà a Barcelona). Arribada a l`Estació de Paris Gare de Lyon a les 15:53 h.  (dinar no inclòs). El nostre autocar privat ens estarà esperant per gaudir d`una visita a Montmartre, el Sagrat Cor, l`abadia medieval de Montmartre i la bohèmia plaça du Tertre amb els típics cafès, pintors i artistes. Sopar. Allotjament a l`hotel Tryp François 3* (molt cèntric). 

   

  Segon dia.

  París.

  Esmorzar. Visita guiada de París. Visita guiada de Paris amb autocar privat. Gaudirem d`una recorregut per les principals vies de París: l`Avinguda dels Camps Elisis, amb l`Arc de Triomf la Place Concorde, els jardins de les Tulleries, l`hospital dels Invàlids, el parc de Mart amb la Torre Eiffel... Dinar en un cèntric restaurant.  Resta de la tarda lliure per poder gaudir dels seus típics Mercats de Nadal. Sopar i allotjament.

  Opcional: Espectacular sopar en el vaixell Bateaux Mouches amb sopar i música inclosos, gaudint de les impressionants vistes de “Paris la Nuit”. 99€

   

  Tercer dia.

  París – Figueres / Girona / Barcelona.

  Esmorzar.  Passejada pel centre de París. Trasllat a l`estació. Sortida en el tren AVE 14:07 h. (dinar no inclòs). Arribada a l`estació de Figueres-Vilafant a les 19:42 h. Arribada a l`estació de Girona a les 19:59 h.  Arribada a l`estació de Barcelona-Sants a les 20:40 h. 

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllet de tren AVE en classe turista de Barcelona a París, d`anada i tornada. Allotjament i esmorzar a l`hotel Tryp François 3*. Pensió completa en tot el viatge. Totes les visites definides en l`itinerari. Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança bàsica de viatges.   Serveis no inclosos:

  Begudes als àpats, extres personals, qualsevol servei no mencionat expressament com a inclòs.  Requisits:

  Document Nacional d’Identitat, el nom i cognoms han de coincidir amb els del DNI, no caducat
 • Punts de recollida

  Barcelona. Estació de Sants, Figueres. Estació Figueres Vilafant, Girona. Estació de Girona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu per persona en habitació doble 790,00 € 695,00 €

  Suplement habitació individual 135.00€
  Compra Anticipada -20.00€

  Opcional:
  Sopar al vaixell Bateaux Mouches, amb trasllat 99.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€
  Descompte pagament total -20.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 25 persones.

  Sortides de Girona i Figueres sota petició. 

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

   • Compra anticipada. Descompte per la contractació d`un viatge amb més de 60 dies abans de la sortida.

  • Pagament total.  Si en el moment de contractar el viatge feu el pagament total, també tindreu un descompte addicional.

  • Si compliu les condicions d`una de les nostres promocions, gaudireu del Preu Especial i si en compliu dues, us duplicarem el descompte.       

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1.     Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. 40 dies abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

  2.     Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 40 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

  3.     Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 25 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

      Sabadell,  gener 2014