París en TGV: Mercats de Nadal
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • París en TGV: Mercats de Nadal
 • 4 dies, tren i autocar, tot inclòs i guia acompanyant
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base per persona en habitació doble
795 €
París en TGV: Mercats de Nadal

Sol·licita el teu pressupost

 • París en TGV: Mercats de Nadal

  Preu base per persona en habitació doble 795 €

 • Itinerari

  5 de desembre.

  Dissabte. Barcelona - Girona - Figueres - París.

  Presentació a l’estació de Barcelona-Sants a les 8:45 h. Sortida amb el tren TGV a les 9:20 h. Els viatgers de Girona es presen­taran a l’estació del TGV de Girona a les 9:45 h. Sortida a les 10:01 h. Els viatgers de Figueres es presentaran a l’estació del TGV de Figueres-Vilafant a les 10:00 h. Sortida a les 10:18 h. (Tots els viatgers excepte els que tinguin origen a Barcelona-Sants, han de pujar directament al tren, el guia acompanyant pujarà a Barcelona). Les sortides de Figueres i Girona son sota petició. Arribada a l’Estació de Paris Gare de Lyon a les 15:53 h (dinar no inclòs). El nostre autocar privat ens estarà esperant per gaudir d’una visita a Montmartre, el Sagrat Cor, l’abadia medieval de Montmartre i la bohèmia plaça du Tertre amb els típics cafès, pintors i artistes. Finalitzarem la nostra visita al Mercat de Nadal de Montmartre. A l’hora convinguda, trasllat a l’hotel Ibis Paris Torre Eiffel Cambronne 3* (cèntric) o similar. Sopar i allotjament.

   

  6 de desembre.

  Diumenge. París.

  Esmorzar. Avui realitzarem la visita guiada de París amb autocar privat. Gaudirem d’un recorregut per les principals vies de París: l’Avinguda dels Camps Elisis amb l’Arc de Triomf, la Place Concorde, els jardins de les Tulleries, l’hospital dels Invàlids, el parc de Mart amb la Torre Eiffel... Finalitzarem la visita al Mercat de Nadal de Trocadero, on podrem gaudir de les seves paradetes de fusta just davant de la Torre Eiffel. Dinar en un cèntric restaurant. Resta de la tarda lliure per poder gaudir de la il·luminació i decoracions que aquesta època engalanen la ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.

  Opcional: Espectacular sopar al vaixell Bateaux Mouches amb música, gaudint de les impressio­nants vistes de “Paris la Nuit” (inclosos els trasllats) 105€.

   

  7 de desembre.

  Dilluns. París.

  Esmorzar a l’hotel. Amb el nostre acompanyant ens trasllada­rem al Mercat de Nadal de “La Défense”. Situat al centre ultra modern de la capital francesa és el més gran i autèntic de tota la regió de París. Temps lliure per gaudir de les més de 350 paradetes que ens mostraran el millor de l’artesania i productes típics francesos. Continuació al Mercat de Nadal dels Camps Elisis, on tindrem temps per passejar per l’avinguda i gaudir de la “noria” que posen a aquesta època. A l’hora convinguda, retorn a l’hotel i dinar. A la tarda disposarem de temps lliure per acabar de gaudir de la ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  8 de desembre.

  Dimarts. París - Figueres - Girona - Barcelona.

  Esmorzar. Passejada pel cen­tre de París. Trasllat a l’estació. Sortida en el tren TGV 14:07 h. (dinar no inclòs). Arribada a l’estació de Figueres-Vilafant a les 19:42 h. Arribada a l’estació de Girona a les 19:59 h. Arribada a l’estació de Barcelona-Sants a les 20:40 h.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllet de tren TGV en classe turista de Barcelona a París d’anada i tornada. Guia acom­panyant en tot el viatge. Allotjament en hotel de 3* a París. Pensió completa en tot el viatge. Totes les visites definides a l’itinerari. Assegurança bàsica d’assistència en viatge.  Serveis no inclosos:

  Extres personals. Begudes als àpats. Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.  Requisits:

  Document Nacional d'Identitat, el nom i cognoms han de coincidir amb els del DNI, no caducat
 • Punts de recollida

  Barcelona. Estació de Sants, BARCELONA. ESTACIO DE SANTS (bus Mataró), Figueres. Estació Figueres Vilafant, Girona Renfe; AVE

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base per persona en habitació doble 975,00 € 795,00 €

  Suplement habitació individual 230.00€
  Compra Anticipada -25.00€

  Opcional:
  Sopar al vaixell Bateaux Mouches, amb trasllat 105.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€
  Descompte pagament total -25.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

  Sortides de Girona i Figueres sota petició.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a menys preu:

  • Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial
  • Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.
  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.
  1. Revisió de preus: aquest preus han estat calculats segons els canvi de moneda, tarifes de transport, combustible i taxes amb data desembre 2013 i a un canvi de 1€ = 1,35$. Qualsevol canvi en la cotització esmentada podrà repercutir en el client fins a 20 dies abans de la sortida
  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

      Sabadell,  octubre 2014