Paris, Mercats de Nadal
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Paris, Mercats de Nadal
 • 4 dies, AVE i autocar, tot inclòs, guia acompanyant
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu per persona base habitació doble
795 €
Paris, Mercats de Nadal

Sol·licita el teu pressupost

 • Paris, Mercats de Nadal

  Preu per persona base habitació doble 795 €

 • Itinerari

  Primer dia.

  Barcelona - Girona - Figueres - París.

  Presentació a l’estació de Barcelona-Sants a les 8:45 h per sortir amb el tren TGV a les 9:20 h. Els viatgers de Girona es presen­taran a l’estació del TGV de Girona a les 9:45 h. Sortida a les 10:01 h. Els viatgers de Figueres es presentaran a l’estació del TGV de Figueres-Vilafant a les 10:00 h. Sortida a les 10:18 h. (Tots els viatgers excepte els que tinguin origen a Barcelona-Sants, han de pujar directament al tren, el guia acompanyant pujarà a Barcelona). Les sortides de Figueres i Girona són sota petició. Arribada a l’Estació de Paris Gare de Lyon a les 15:53 h (dinar no inclòs). En arribar, ens traslladarem amb autocar fins a la Sainte Chapele, una joia del gòtic radiant edificada en ple Palais de la Cité i que destaca per les seves vidrieres. Més tard, descobrirem Notre Dame, una de les catedrals gòtiques més antigues del món. A l’hora convinguda, trasllat a l’hotel Ibis Paris Torre Eiffel Cambronne 3* (cèntric) o similar. Sopar i allotjament.

   

  Segon dia.

  París.

  Esmorzar. Avui realitzarem la visita panoràmica de París amb autocar privat. Gaudirem d’un recorregut per les principals vies de París: l’Avinguda dels Camps Elisis amb l’Arc de Triomf, la Place Concorde, els jardins de les Tulleries, l’hospital dels Invàlids i el parc de Mart amb la Torre Eiffel, entre d’altres. La nostra ruta acabarà al barri de “La Defense”, on podrem gaudir del seu enorme mercat de Nadal, el qual compta amb més de 350 paradetes amb artesania i productes típics. Trasllat a l’hotel per dinar. Resta de la tarda lliure per descobrir nous mercats de Nadal com el de Trocadero o Champs Elysees, on podrem gaudir de les paradetes de fusta a la zona de la Torre Eiffel. Sopar i allotjament a l’hotel. Opcional: Espectacular sopar al vaixell Bateaux Mouches amb música, gaudint de les impressio­nants vistes de “Paris la Nuit” (inclosos els trasllats) 105€.

   

  Tercer dia.

  París.

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia coneixerem els passatges interiors de París, les galeries envidrades construïdes el s.XIX en mig dels edificis de la ciutat. Aquestes són una curiositat arquitectònica típica de la ciutat i moltes d’elles actualment estan ocupades per botigues, salons de te i restaurants. Més tard ens desplaçarem fins a Montmatre, un dels barris més encantadors i peculiars de París gràcies als seus empinats carrerons coronats per la basílica del Sagrat Cor.  Dinar en un cèntric restaurant. A la tarda, disposarem de temps lliure per acabar de gaudir de la ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Quart dia.

  París - Figueres - Girona - Barcelona.

  Esmorzar. Al matí, disposarem de temps lliure per passejar pel cen­tre de París. A l’hora convinguda, trasllat a l’estació. Sortida en el tren TGV 14:07 h. (dinar no inclòs). Arribada a l’estació de Figueres-Vilafant a les 19:42 h. Arribada a l’estació de Girona a les 19:59 h. Arribada a l’estació de Barcelona-Sants a les 20:40 h.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllet de tren TGV en classe turista de Barcelona a París d’anada i tornada. Guia acompanyant en tot el viatge. Allotjament en hotel 3* a París. Pensió completa en tot el viatge. Totes les visites definides a l’itinerari. Assegurança bàsica d’assistència en viatge.   Serveis no inclosos:

  Extres personals. El dinar del primer dia i l’últim dia. Begudes als àpats, qualsevol servei no mencionat com a inclòs          Requisits:

  DNI o passaport, amb vigència obligatòria, el nom i cognoms han de coincidir amb el del document
 • Punts de recollida

  Barcelona. Estació de Sants, Figueres. Estació Figueres Vilafant, Girona Renfe; AVE

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu per persona base habitació doble 915,00 € 795,00 €

  Suplement habitació individual 230.00€
  Compra Anticipada -25.00€
  Assegurança assistència en viatge

  Opcional:
  Descompte pagament total -25.00€
  .Sopar al vaixell Bateaux Mouches 105.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina 

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

  • Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial
  • Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1.       Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. 40 dies abans  de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  2.       Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  ·         Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.

  ·         Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.

  ·         Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.

  ·         En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  3.       Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  juny 2016