Patagònia Argentina amb Iguaçu
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Patagònia Argentina amb Iguaçu
 • Avió i autocar, 13 dies
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base des de 4.150€
4150 €
Patagònia Argentina amb Iguaçu

Sol·licita el teu pressupost

 • Patagònia Argentina amb Iguaçu

  Preu base des de 4.150€ 4150 €

 • Itinerari

  24 Novembre.
  Barcelona - Buenos Aires.


  Presentació a l’aeroport de Barcelona. Terminal 1, mostradors d’Aerolineas Argentinas a les 19:30 h. Sortida en vol directe AR1161 a les 21:20 h. Nit a l’avió.

  25 Novembre.
  Buenos Aires:


   Visita de la ciutat. Arribada a Buenos Aires a les 6:45 h. Assistència i trasllat privat a l’hotel Pulitzer 4* o similar. Distribució d’habitacions i temps per descansar. Dinar en el restaurant Villegas o similar. A la tarda, visita guiada de la ciutat. Les principals avingudes de la ciutat, 9 de juliol, l’avinguda i la plaça de Mayo, Casa Rosada, seu de la Presidència de la nació, el Palau de la Moneda, el Congrés de la Nació. Buenos Aires té molt a visitar. Sopar en el restaurant Sorrento o similar. Retorn a l’hotel i allotjament.

  26 Noviembre.
  Buenos Aires - Iguaçú.


  Esmorzar i trasllat a l’aeroport per sortir en vol a Iguaçú. Arribada i trasllat a l’hotel Bourbon 4* o similar. Dinar i Visita de les Cascades  pel costat Brasileny, destaquem el salt del Diable. Sopar i allotjament.

  27 Novembre.
  Iguaçú.


  Esmorzar i visita del costat Argentí des d’on gaudirem d’una perspectiva diferent dels salts. Un vaixell ens acostarà fins la Gorja del diable, en una excursió molt emocionant. Dinar. Temps lliure per gaudir d’aquest inigualable entorn. Sopar i allotjament.

  28 Novembre.
  Iguaçú - El Calafate.


  Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport i vol a Buenos Aires amb connexió en un altre vol a El Calafate. Trasllat . Sopar i allotjament a l’hotel Alto Calafate 4*o similar.

  29 Novembre.
  El Calafate (Parque Nacional Los Glaciares).


  Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora per visitar el Parc Nacional de Los Glaciares. Ens traslladarem fins a Punta Bandera on ens embarcarem en una llanxa per navegar pel Llac Argentí fins a les principals glaceres que moren a les seves aigües:  Glacera Upsala, la més gran amb un front de 10 km. I 50 km. De llargada., la Glacera Onelli, coneguda per ser el “cementiri dels icebergs”.  Dinar inclòs. A la tarda, retorn a El Calafate. Sopar i allotjament a l’hotel.

  30 Novembre.
  El Calafate (Períto Moreno)-Puerto Madryn.


  Esmorzar a l’hotel. Visita   a la Glacera Perito Moreno. En el braç sud del llac Argentí, aquesta imponent glacera té un front de gel de 5 kilòmetres d’una alçada d’entre 70 i 80 metres. L’estrèpit de la caiguda dels trossos de gel sobre el llac, fan que sigui un espectacle inigualable. Dinar inclòs. A la tarda trasllat a l’aeroport. Vol a Trelew. Arribada a  l’hotel Península 4*o similar.

  1 Desembre.
  Peninsula Valdés.


  Esmorzar a l’hotel. Excursió a Península Valdés, on ens embarcarem per gaudir de la vista de les balenes i lleons marins. Dinar en un hacienda a base d’un típic “asado argentino”. A la tarda continuarem fins la pinguïnera de San Lorenzo. Retorn a Puerto Madryn. Sopar i allotjament.

  2 Desembre.
  Puerto Madryn - Ushuaia (Terra del Foc).


  Esmorzar a l’hotel. Matí lliure. Dinar i trasllat a l’aeroport per sortir en avió a Usuahia, la ciutat més austral del món i capital de la Terra del Foc. Trasllat a l’hotel Las Lengas 4* o similar. Distribució d’habitacions .  Sopar i allotjament.

  3 Desembre.
  Ushuaia (Terra del Foc).


  Esmorzar a l’hotel. Al matí visitarem Ushuaia, el Museu del Presidio i disposarem de temps per fer compres. A la tarda  visitarem el Parc Nacional de la Terra del Foc, una combinació d’autocar i tren més una passejada ens portarà fins “la fi del món”. Sopar i allotjament.

  4 Desembre.
  Ushuaia (Terra del Foc) - Buenos Aires.


  Esmorzar a l’hotel. Al matí navegarem pel Canal de Beagle, amb una longitud de 180 km, aquest canal desemboca al Pacífic.  Retorn a Ushuaia per dinar i vol a Buenos Aires. Trasllat a l’hotel i distribució d’habitacions. Sopar.

  5 Desembre.
  Buenos Aires.


  Esmorzar a l’hotel. A primera hora visita dels típics barris de San Telmo i La Boca, amb el famós “caminito”. Dinar de cloenda. Resta de la tarda lliure per compres. Recomanem les Galeries Pacífico. Trasllat a l’aeroport. Sortida en el vol directe a Barcelona AR1160 a les 23:55 h. Nit a l’avió.

  6 Desembre.
  Barcelona.


  Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 16:00 h.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllet d’avió en classe turista d’Aerolineas Argentinas en vol directe Barcelona-Buenos Aires-Barcelona. Vols interiors en classe turista amb la mateixa companyia. Allotjament i esmorzar en els hotels definits. Pensió completa en tot l’itinerari. Totes les visites definides en l’itinerari incloses. Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança de viatge.   Serveis no inclosos:

  Extres de caràcter personal. Begudes als àpats. Qualsevol servei no mencionat expressament com inclòs.  Requisits:

  Passaport, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base des de 4.150€ 4.715,00 € 4.150,00 €

  Suplement individual 800.00€
  .Taxes aèries i de seguretat 410.00€

  Opcional:
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.
  Els preus estan cotitzats en base a un canvi d’1€ = 1,31 dòlars ( vigent gener 2012)

  Fer arribar copia del passaport a la central de reserves

  Hotel Dazzler Tower Recoleta

  Hotel Bourbon

  Hotel Alto Calafate

  Hotel Península  

  Hotel Las Lengas 

 • Condicions generals

  1. Organització tècnica de Promoinversora del Vallès s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicència GC-918 MD. Cif B-62016720, amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.
  2. Les condicions generals estan a la seva disposició a nostra web.