Patagònia Argentina amb Iguaçu
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges organitzats amb tot inclòs i guia acompanyant • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Patagònia Argentina amb Iguaçu
 • Grup màxim 20 persones
Preu base per persona en habitació doble
5215 €
Patagònia Argentina amb Iguaçu

Sol·licita el teu pressupost

 • Patagònia Argentina amb Iguaçu

  Preu base per persona en habitació doble 5215 €

 • Itinerari

  Lliurament  documentacions 03 de novembre , 17:30 hrs. a l’hotel Catalonia Ramblas.

   

   

   

  25 de novembre. Dissabte.

  Barcelona – Buenos Aires.

  Presentació als mostradors d’Aerolineas Argentinas de la terminal 1 de l’aeroport de Barcelona a les 16:00 hores. Sortida en vol directe AR1161 a les 18:20 hores. Nit a l’avió.

   

  26 de novembre. Diumenge.

  Buenos Aires – Iguaçu.

  Arribada a Buenos Aires. Connexió amb el vol en direcció a Iguaçu. Un cop arribem, visitarem les famoses cascades pel costat brasiler. A través de les passarel·les i miradors d’aquest costat, es pot apreciar una panoràmica de quasi la totalitat dels salts, fins i tot ens podem apropar fins a la impressionant Gorja del Diable. Dinar. Opcional: Sobrevolar en helicòpter les cascades d’Iguaçu. Trasllat a l’hotel Amerian 4* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  27 de novembre. Dilluns.

  Iguaçu.

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia visitarem el costat argentí dels salts des d’on, a més de gaudir d’una perspectiva diferent, ens podem endinsar en el cor dels mateixos salts i caigudes d’aigua. Les passarel·les permeten al visitant recórrer els saltants des de diferents angles. També realitzarem una emocionant excursió amb vaixell que ens acostarà als saltants més importants del cantó Argentí. Dinar. Temps lliure per gaudir d’aquest inigualable entorn salvatge. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  28 de novembre. Dimarts.

  Iguaçu – Puerto Madryn.

  Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport per agafar un vol cap a Buenos Aires. Dinar a l’avió i connexió cap a Trelew. Trasllat a Puerto Madryn . Sopar. Allotjament a l’hotel Peninsula 4* o similar.

   

  29 de novembre. Dimecres.

  Península Valdés.

  Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el dia a realitzar una excursió a Península Valdés, considerat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Pocs llocs al món ofereixen la possibilitat d’observar en el seu àmbit natural tanta quantitat d’animals com a Península Valdés. Pingüins, llops i elefants marins i nombroses aus, entre d’altres, es concentren en els seus 360 mil hectàrees. Dinar en una granja a base d’un típic “asado argentino”.  A la tarda ens desplaçarem fins a la pingüinera de San Lorenzo on podrem observar de ben a prop aquest simpàtics animals. Retorn a Puerto Madryn. Sopar i allotjament a l’hotel. Opcional: Albirament de Balenes a Puerto Piràmides.

   

  30 de novembre. Dijous.

  Puerto Madryn – Ushuaia

  Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport per sortir cap a Ushuaia, la ciutat més austral del món i capital de la Terra del Foc. Trasllat a l’hotel Los Acebos  4* o similar. Dinar i distribució d’habitacions. A la tarda visitarem el Museu del Presidio, a través del qual podrem descobrir la vida en terres australs al llarg dels anys. Més tard, disposarem de temps lliure per anar de compres i prendre una infusió de mate. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  1 de desembre. Divendres.

  Ushuaia (Terra del Foc).

  Esmorzar a l’hotel. Al matí navegarem pel Canal de Beagle, el qual disposa d’una longitud de 180 quilòmetres i  desemboca al Pacífic. Retorn a Ushuaia per dinar. A la tarda ens desplaçarem a través del conegut “Tren del Fin del Mundo” fins a El Parc Nacional de la Terra del Foc, el qual integra paisatge de bosc, muntanya i llacs. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  2 de desembre. Dissabte.

  Ushuaia (Terra del Foc) – El Calafate.

  Esmorzar a l’hotel. Al matí gaudirem de temps lliure. Després ens traslladarem fins a l’aeroport per agafar el vol directe a El Calafate. Dinar a l’avió. Trasllat a El Calafate. Arribada  a l’hotel Patagonia Unique 4* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  3 de desembre. Diumenge.

  El Calafate.

  Esmorzar a l’hotel. Al matí visitarem la glacera més coneguda i imponent del Parc Nacional Los Glaciares, Perito Moreno, situada al braç sud del Llac Argentí. Els seus 5 quilòmetres d’amplada i la seva alçada de 70 metres impressionen als seus visitants. Aquesta glacera mostra un sorprenent i curiós fenomen. A causa de l’increment constant de la temperatura i de la gran acumulació de massa de gel, els despreniments de gegants blocs de gel, provoquen un espectacle visual inigualable. Dinar. A la tarda realitzarem una excursió amb vaixell per arribar el més a prop possible a les parets de la glacera. En acabar retorn a El Calafate . Sopar i allotjament a l’hotel

   

  4 de desembre. Dilluns.

  El Calafate (Parque Nacional Los Glaciares).

  Esmorzar a l’hotel. Sortirem a primera hora del matí cap al Parc Nacional de Los Glaciares. Ens traslladarem fins a Punta Bandera, on navegarem pel Llac Argentí, amb una llanxa que ens portarà a descobrir les principals glaceres que banyen aquestes aigües. La glacera Upsala, ubicada al braç nord del mateix llac, és la de major grandària, amb una extensió de 50 quilòmetres i una amplada de quasi 10 quilòmetres. També coneixerem la Glacera Onelli, coneguda per ser el “cementiri dels icebergs”. Dinar tipus pic -nic. A la tarda, retorn a El Calafate. Sopar i allotjament a l’hotel

   

  5 de desembre. Dimarts.

  El Calafate – Buenos Aires.

  Esmorzar a l’hotel. Matí lliure per descansar o fer un passeig pel poble de El Calafate. Trasllat a l’aeroport per volar fins a Buenos Aires. Dinar a l’avió. Arribada  a mitja tarda  a Buenos Aires. Trasllat a l’hotel NH Crillon o similar. Sopar en un restaurant. Allotjament a l’hotel.

   

  6 de desembre Dimecres.

  Buenos Aires.

  Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el dia a visitar la capital del país, de la que destaquem les principals avingudes de la ciutat, com la del 9 de juliol, l’avinguda i la plaça de Mayo, la Casa Rosada, seu de la Presidència de la nació, el Palau de la Moneda i el Congrés de la Nació. Dinar en un cèntric restaurant. Continuarem la visita pels barris de San Telmo i La Boca, amb el seu famós “caminito”. Sopar en un  restaurant. Retorn a l’hotel i allotjament.

  Opcional: Sopar en un conegut restaurant per gaudir d’un espectacle de Tangos. Retorn a l’hotel.

   

  7 de desembre. Dijous.

  Buenos Aires – Barcelona.

  Esmorzar a l’hotel. Al matí tindrem temps lliure per a realitzar algunes compres. Dinar de cloenda. Trasllat a l’aeroport. Sortida en el vol directe a Barcelona AR1160 a les 22:55 h. Nit a l’avió. Opcional: Excursió Delta del Tigre.

   

  8 de desembre. Divendres.

  Barcelona

  Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 15:35 hores.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllet d’avió en classe turista de la companyia Aerolinias Argentinas. (Horaris definitius a la documentació de viatge).
  • Pensió completa durant tot el viatge (alguns menjars per horari podran ser a l’avió)
  • Allotjament als hotels definits a l’itinerari.
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses.
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Guia local.
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
  • Propines serveis locals. 


  Serveis no inclosos:

  • Begudes en els àpats.
  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.


  Requisits:

  Passaport amb vigència minima de 6 mesos. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport. Fer arribar una còpia del passaport a la nostra oficina
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics PREU CLIENT COMPRA ANTICIPADA
  Preu base per persona en habitació doble 5.215,00 € 5.070,00 €

  Suplement habitació individual 770.00€
  Compra Anticipada -145.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 590.00€

  Opcional:
  Descompte pagament total -145.00€
  Creuer albirament de balenes 105.00€
  Opcional: visita delta tigre 50.00€
  Sopar espectacle de tango 70.00€
  Servei de despeses d´anul·lació 45.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 16 persones. Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina 

   

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

   

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial

  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

   

  Articles prohibits a les aeronaus

   

  Equipatge de mà (avió) 


  Reserves forma de pagament: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. El pagament de la resta caldrà fer-lo 30 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte de pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

   

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 30 dies abans de la sortida.

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: www.promoviatges.cat

                                                                                  

  Sabadell,  febrer 2017