Patagonia argentina amb Iguazú -SORTIDA GARANTIDA-
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Patagonia argentina amb Iguazú -SORTIDA GARANTIDA-
 • Avió, 13 dies
Preu per persona en habitació doble
4340 €
Patagonia argentina amb Iguazú -SORTIDA GARANTIDA-

Sol·licita el teu pressupost

 • Patagonia argentina amb Iguazú -SORTIDA GARANTIDA-

  Preu per persona en habitació doble 4340 €

 • Itinerari

  27 Novembre. Dimecres.

  Barcelona - Buenos Aires.

  Presentació a l’aeroport de Barcelona. Terminal 1, mostradors d’Aerolineas Argentinas a les 16:00 h. Sortida en vol directe AR1161 a les 18:20 h. Nit a l’avió.

   

  28 Novembre. Dijous.

  Buenos Aires-Iguassu.

  Arribada a Buenos Aires a les 04:00 h. Conexió vol a Iguassu .  Visita de les Cascades pel costat Brasiler. Dinar. Trasllat a l’hotel Ameria 4* o similar. Sopar i allotjament.

   

  29 Novembre. Divendres.

  Iguassu.

  Esmorzar  visita del costat argentí des d’on gaudirem d’una perspectiva diferent dels salts. Un vaixell ens acostarà fins la Gorja del diable, en una excursió molt emocionant. Dinar. Temps lliure per gaudir d’aquest inigualable entorn. Sopar i allotjament.

   

  30 Novembre. Dissabte.

  Iguassu - Puerto Madryn (Península Valdés).

  Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport i vol a Buenos Aires amb connexió en un altre vol a Trelew. Trasllat a Puerto Madryn. Sopar i allotjament a l’hotel Peninsula 4* o similar

   

  1 Desembre. Dilluns.

  Península Valdés.

  Esmorzar a l’hotel. Excursió a Península Valdés, on ens embarcarem per gaudir de la vista de les balenes i lleons marins. Dinar en una granja a base d’un típic “asado argentino”.  A la tarda continuarem fins la pingüinera de San Lorenzo. Retorn a Puerto Madryn. Sopar i allotjament.

   

  2 Desembre. Dimarts.

  Puerto Madryn - Ushuaia.

  Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport per sortir en avió a Usuahia, la ciutat més austral del món i capital de la Terra del Foc. Trasllat a lhotel Albatros 4* o similar. Distribució d’habitacions i dinar. A la tarda, visitarem el Museu del Presidio i disposarem de temps per anar de compres i prendre una infusió de mate. Sopar i allotjament.

   

  3 Desembre. Dimecres.

  Ushuaia (Terra del Foc).

  Esmorzar a l’hotel. Al matí navegarem pel Canal de Beagle amb una longitud de 180 km, aquest canal desemboca al Pacífic. Retorn a Usuhia per dinar. A la tarda  visitarem el Parc Nacional de la Terra del Foc, una combinació d’autocar i tren més una passejada ens portarà fins “la fi del món”. Sopar i allotjament.

   

  4 Desembre. Dijous.

  Ushuaia (Terra del Foc) - El Calafate.

  Esmorzar a l’hotel. Temps lliure i trasllat a l’aeroport. Sortida en vol a El Calafate. Trasllat a lhotel Patagonia Unique o similar i distribució d’habitacions. Per la tarda farem un passeig pel poble de El Calafate. Sopar a L’hotel.

   

  5 Desembre. Divendres.

  El Calafate (Parque Nacional Los Glaciares).

  Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora per visitar el Parc Nacional de Los Glaciares. Ens traslladarem fins a Punta Bandera on ens embarcarem en una llanxa per navegar pel Llac Argentí fins a les principals glaceres que moren a les seves aigües: Glacera Upsala, la més gran amb un front de 10 km i 50 km de llargada, la Glacera Onelli, coneguda per ser el “cementiri dels icebergs”. Dinar inclòs. A la tarda, retorn a El Calafate. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  6 Desembre. Dissabte.

  El Calafate - Buenos Aires.

  Esmorzar a l’hotel. Al matí visitarem la Glacera Perito Moreno. En el braç sud del llac Argentí, aquesta imponent glacera té un front de gel de 5 kilòmetres i una alçada d’entre 70 i 80 metres. L’estrèpit de la caiguda dels trossos de gel sobre el llac, fan que sigui un espectacle inigualable. Dinar i trasllat a l’aeroport. Arribada a Buenos Aires. Distribució d’habitacions a l’hotel Broadway Suites o similar. Sopar en un cèntric restaurant. Retorn a l’hotel i allotjament.

   

  7 Desembre. Diumenge.

  Buenos Aires.

  Esmorzar a l’hotel.Assistència i trasllat privat a l’hotel Dazzler Recoleta  o similar. Esmorzar. Al matí visitarem la ciutat, de la que destaquem les principals avingudes de la ciutat, 9 de juliol, l’avinguda i la plaça de Mayo, la Casa Rosada, seu de la Presidència de la nació, el Palau de la Moneda, el Congrés de la Nació. Buenos Aires té molt a visitar.  Dinar en un cèntric restaurant. Tarda lliure. Opcional: Sopar en un conegut restaurant per gaudir d’un espectacle de Tangos. Retorn a l’hotel.

   

   

  8 Desembre. Dilluns.

  Buenos Aires- Barcelona.

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora visita dels típics barris de San Telmo i La Boca, amb el famós “caminito”. Dinar de cloenda. Resta de la tarda lliure per compres. Recomanem les Galeries Pacífico. Trasllat a l’aeroport. Sortida en el vol directe a Barcelona AR1160 a les 23:35 h. Nit a l’avió.

   

  9 Desembre. Dimarts.

  Barcelona.

  Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 16.15 h.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllet d’avió en classe turista d’Aerolineas Argentinas en vol directe Barcelona - Buenos Aires - Barcelona. Vols interiors en classe turista amb la mateixa companyia. Allotjament i esmorzar en els hotels definits. Pensió completa en tot l’itinerari. Totes les visites definides en l’itinerari incloses. Guia acompanyant a Argentina. Assegurança de viatge.    Serveis no inclosos:

  Extres de caràcter personal. Begudes en els àpats. Qualsevol servei no mencionat expressament com inclòs  Requisits:

  Passaport, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu per persona en habitació doble 4.715,00 € 4.340,00 €

  Suplement habitació individual 800.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 510.00€
  Assegurança assistència en viatge

  Opcional:
  Compra Anticipada -130.00€
  Descompte pagament total -130.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 30.00€
  Sopar espectacle de tango 70.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 25 persones. Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina 

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

   • Compra anticipada. Descompte per la contractació d`un viatge amb més de 60 dies abans de la sortida.

  • Pagament total.  Si en el moment de contractar el viatge feu el pagament total, també tindreu un descompte addicional.

  • Si compliu les condicions d`una de les nostres promocions, gaudireu del Preu Especial i si en compliu dues, us duplicarem el descompte.       

  Articles prohibits a les aeronaus

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  1. Revisió de preus: aquest preus han estat calculats segons els canvi de moneda, tarifes de transport, combustible i taxes amb data desembre 2013 i a un canvi de 1€ = 1,35$. Qualsevol canvi en la cotització esmentada podrà repercutir en el client fins a 20 dies abans de la sortida

   

  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 25 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  gener 2014