Patios de Córdoba: GRUP REDUÏT
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Patios de Córdoba: GRUP REDUÏT
 • 6 dies, autocar, tot inclòs, guia acompanyant.
Preu per persona base habitació doble
670 €
Patios de Córdoba: GRUP REDUÏT

Sol·licita el teu pressupost

 • Patios de Córdoba: GRUP REDUÏT

  Preu per persona base habitació doble 670 €

 • Itinerari

  L’art i la gràcia cordovesos arriben al seu màxim esplendor per la celebració anual del Concurs de Los Patios de Córdoba. Des de l’any 1921, l’Ajuntament de la ciutat organitza un concurs de patis, en el que els propietaris d’aquests engalanen els seus habitatges amb afany per aconseguir el prestigiós guardó ofert pel Consistori.

   

  Vols descobrir aquest destí amb imatges? Inspira't amb aquest video: http://bit.ly/1EDqiib

  GRUP REDUÏT: MÀXIM 35 PERSONES

   

   

   

   

  Primer dia. Dilluns.

  Punts d’origen - Almansa - Albacete. 

  Sortida dels nostres punts d’origen en direcció a Almansa. Dinar. En acabar, sortida cap a Albacete. Farem un recorregut pel centre de la ciutat, on destaca la Catedral de Sant Joan Baptista, “Pasaje Lodares”, “posada del Rosario” i el parc Abelardo Sánchez. Sopar i allotjament a l’hotel Beatriz Albacete 4* o similar.

   

  Segon dia. Dimarts.

  Albacete - Córdoba.

  Esmorzar a l’hotel.  Sortida cap a Córdoba, ciutat privilegiada gràcies a la seva situació estratègica, a prop del riu Guadalquivir, i l'herència dels diferents pobles assentats a les seves riques terres. Arribada i dinar. A la tarda, realitzarem un recorregut guiat pel Barri de la Judería, carrers estrets i empedrats on podrem gaudir de l’art i l’arquitectura popular, fins arribar a la Mezquita-Catedral. Visitarem aquest monument, Patrimoni da la Humanitat, el més important de tot l'Occident islàmic i un dels més sorprenents del món. Sopar i allotjament a l’hotel Eurostars Palace 5* o similar.

   

  Tercer dia. Dimecres.

  Córdoba.

  Esmorzar. Continuarem la nostra visita guiada per un dels barris més populars del centre històric de Córdoba, “San Basilio - Alcázar Viejo”. Coincidint les dates de la nostra visita amb el “Festival de los Patios Cordobeses”, acompanyants del nostre guia i les seves explicacions, coneixerem els espais privats i íntims de diversos patis en tot el seu esplendor. Dinar. Tarda lliure per continuar gaudint de la ciutat i la seva festivitat. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Quart dia. Dijous.

  Córdoba - Priego de Córdoba - Córdoba.

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Priego de Córdoba, anomenada també la ciutat dels manantials i la “joia del barroc” cordovès. Farem un recorregut guiat per les Fonts, les esglésies de San Francisco i San Pedro, el “Barrio de la Villa”, les muralles del castell, El Sagrat Cor de Jesús i podrem fer una degustació de productes típics. Destaquem l’església de la Aurora, preciosa per l'exuberant decoració barroca que presenta, que cobreix la cúpula i la volta distribuint-se també al voltant de les finestres. Dinar i temps lliure. A l’hora convinguda, retorn a Córdoba. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Cinquè. Divendres.

  Córdoba – Alcalá de Henares.

  Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora del matí cap a Alcalá de Henares. Arribada a l’hotel AC Alcalá 4* o similar i dinar. A la tarda, realitzarem la visita guiada del centre històric de la ciutat, que inclou la Universitat amb el Col·legi Major de San Ildefonso. La Universitat conserva al seu interior aules de la construcció primitiva. L'actual façana plateresca data del segle XVI i al seu interior es troben bells claustres i patis renaixentistes i barrocs. Sopar típic de tapes. Retorn a l'hotel  i allotjament.

   

  Sisè. Dissabte.

  Alcalá de Henares - Medinaceli- Punts d’Origen.

  Esmorzar. Sortida cap a Medinacelli, on tindrem temps per gaudir d’aquesta ciutat que encara conserva el seu marcat caràcter medieval. Dinar. A l’hora convinguda, retorn cap els nostres punts d’origen.

   

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Autocar de llarg recorregut. Pensió completa durant tot el viatge amb la beguda inclosa als àpats. Allotjament als hotels descrits a l’itinerari. Totes les visites definides a l’itinerari incloses. Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança bàsica d’assistència en viatge.  Serveis no inclosos:

  Esmorzar en ruta del primer dia. Extres de caràcter personal. Qualsevol servei no mencionat  com  inclòs.  Requisits:

  DNI o passaport, el nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

  Barcelona, Girona, Granollers, Mataró Tereses, Sabadell, Vic, Vilafranca del Penedès

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu per persona base habitació doble 780,00 € 670,00 €

  Suplement individual 200.00€

  Opcional:
  Servei de despeses d'anul·lació 15.00€
  60 o + anys -20.00€
  Porta'ns amics -20.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

  Places limitades.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

  • Majors de 60 anys. Si ja teniu 60 anys o els feu abans de l’inici del viatge, gaudireu del nostre preu especial.
  • Porta’ns amics. Si veniu acompanyats d’amics que no ha­gin viatjat mai amb nosaltres. gaudireu del nostre preu espe­cial. Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.
  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.
  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

      Sabadell,  octubre 2014