Perigord blanc, verd i púrpura
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Perigord blanc, verd i púrpura
 • 5 dies, autocar, tot inclòs i guia acompanyant
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base per persona en habitació doble
795 €
Perigord blanc, verd i púrpura

Sol·licita el teu pressupost

 • Perigord blanc, verd i púrpura

  Preu base per persona en habitació doble 795 €

 • Itinerari

  Primer dia.

  Punts d’origen-Montauban-Perigueux

  Sortida a primera hora del matí des dels nostres punts d’origen en direcció a Montauban. Dinar. Més tard, a Montauban, capital de la regió del Tarn-et-Garonne, realitzarem una breu passejada pel centre històric de la ciutat. A continuació, ens desplaçarem fins a Perigueux. Arribada a l’hotel Mercure Perigueux 4* o similar. Sopar en un restaurant i allotjament.

   

  Segon dia.

  Perigueux – Bergerac - Castell de Monbazillac - Monpazier - Perigueux

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia ens traslladarem fins a Bergerac, capital del Perigord Púrpura,  anomenat així per les seves vinyes.  Farem un passeig guiat pel laberint de carrerons i placetes plenes de cases d’entramats de fusta.  Seguirem cap al  Castell de Monbazillac que, gràcies a la seva localització entre vinyes, disposa d’unes vistes extraordinàries de la Vall de la Dordonya. Hi trobarem una arquitectura única i original, una conjunció de sistemes defensius medievals i ornaments renaixentistes. Després de la visita, gaudirem d’una degustació de vins. Dinar. A la tarda, anirem cap a Monpazier, on trobarem l’arquitectura característica de les vil·les formades a final del S.XIII: de planta quadrada i una plaça central. A l’hora convinguda, retorn a Perigueux. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  Tercer dia.

  Perigueux - Abadia de Chancelade – Sorges - Perigueux

  Esmorzar a l’hotel. El tercer dia farem una visita guiada de Perigueux, on podrem passejar pel centre antic medieval format per estrets carrerons i façanes de pedra blanca calcària extreta de les pedreres que donen nom a la comarca del Perigord Blanc. La catedral de Saint Front, amb el seu bonic campanar del S.XII, i les seves peculiars cúpules que es van afegir el segle XIX, donen forma a l’edifici més característic de la ciutat. Seguirem la nostra visita cap a l’Abadia de Chancelade, original del S.XII. Dinar. A la tarda visitarem l’ecomuseu de la Tòfona a Sorges i descobrirem els secrets  del “diamant negre” .  A l’hora convinguda, retorn a Perigueux. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  Quart dia.

  Perigueux - Brantome- Grotte villars – Saint Jean i Saint Pierre de Cole - Perigueux

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Brantome, coneguda com la “Venècia ” del Perigord, on hi destaca la seva abadia del S.XII construïda en un penya-segat. Dinar. Després farem una visita guiada a la Grotte de Villars, la qual té un doble interès geològic i prehistòric. En acabar, anirem cap a Saint Jean i Saint Pierre de Cole, dos poblets reconeguts com uns dels més bonics de França i a on podrem descobrir els seus pintorescos racons. A l’hora convinguda, retorn a Perigueux. Sopar en un restaurant i allotjament a l’hotel.

   

  Cinquè dia.

  Perigueux – Castelnaudary - Punts d’origen

  Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora del matí cap a Castelanudary, el qual va ser un important centre càtar a finals del S.XII i d’on destaquem el seu port fluvial al Canal du Midi. En aquesta ciutat farem un passejada pel seu centre històric. Dinar. A l’hora convinguda, retorn als nostres punts d’origen.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Autocar de llarg recorregut. Pensió completa durant tot el viatge amb beguda inclosa als àpats. Allotjament l'hotels descrit a l’itinerari. Totes les visites definides a l’itinerari com a incloses. Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança bàsica d’assistència en viatge.  Serveis no inclosos:

  Esmorzar en ruta del primer dia. Extres de caràcter personal. Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.  Requisits:

  DNI o passaport, amb vigència, el nom i cognoms han de coicidir amb els del passaport o DNI
 • Punts de recollida

  Barcelona, Girona, Granollers, Manresa, Mataró Tereses, Sabadell, Tarragona, Terrassa, Vic

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base per persona en habitació doble 950,00 € 795,00 €

  Descompte 3a persona en habitació triple -45.00€
  Suplement individual 165.00€

  Opcional:
  60 o + anys -20.00€
  Porta'ns amics -20.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 15.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Places limitades.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a menys preu

  Majors de 60 anys. Si ja teniu 60 anys o els feu abans de l’inici del viatge, gaudireu del nostre preu especial.

  Porta’ns amics. Si veniu acompanyats d’amics que no hagin viatjat mai amb nosaltres, gaudireu del nostre preu especial. Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.
  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.
  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

      Sabadell,  Setembre 2015