Perigord Negre i Rocamadour: Setmana Santa
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Perigord Negre i Rocamadour: Setmana Santa
 • Autocar 5 dies, tot inclòs, guia acompanyant, Low Cost
Preu base
670 €
Perigord Negre i Rocamadour: Setmana Santa

Sol·licita el teu pressupost

 • Perigord Negre i Rocamadour: Setmana Santa

  Preu base 670 €

 • Itinerari

  17 d`abril. Dijous.

   Poblacions d`origen – Toulousse – Terrasson.

  Sortida a primera hora del matí de les poblacions d’origen definides. Arribada a Toulouse. Dinar. Passejada pel centre històric de la “ciutat rosa” de carrers estrets, edificis de maons, patis interiors i torres medievals. Continuació cap a Terrasson, situat al cor del triangle Perigord Negre, Lot i Limousin. Arribada a última hora de la tarda. Sopar i allotjament a l’hotel Interhotel Moulin Rouge 3*.

   

  18 d’Abril. Divendres.

  Divendres. Terrasson: Coves de Padirac i Rocamadour.

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a les Coves de Padirac, les més importants de França, on després de baixar a 103 metres de profunditat, embarcarem per gaudir una passejada pel riu subterrani al llarg de les galeries majestuoses . Acabada la visita a Padirac, anirem cap a Rocamadour, el poble que està incrustat a la roca de forma impressionant. Dinar. A la tarda, visitarem una granja de cria d’ànecs  on podrem degustar productes típics de la zona. A l’hora convinguda, retorn a Terrasson. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  19 d’Abril. Dissabte.

  Terrasson: Sarlat, La Roque Gageac i Castell de Milandes.

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Sarlat una de les ciutats més boniques de França. Passejarem pels carrers del centre històric medieval i tindrem ocasió de visitar el seu mercat. Dinar. La nostra visita seguirà cap a La Roque-Gageac  .  Situat al peu d’un penya-segat, a la riba del riu Dordonya és, un poblet de bellesa singular on farem un passeig en una barcassa típica. En acabar, anirem cap al Castell de Milandes, una magnífica construcció del s.XV on va viure Josephine Baker. Tornada a Terrasson. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  20 d’Abril. Diumenge.

  Diumenge. Terrasson: Cova de Lascaux i Castell de  d’Hautefort.

  Esmorzar a l’hotel. Visitarem la Cova de Lascaux II, un reproducció del jaciment original, que es troba a 200 m i que es considera un tresor de l’Edat de Gel. Farem un recorregut per diferents corredors i sales, tot un mostrari i representació històrica de les magnifiques pintures rupestres policromades més importants de la Prehistòria.  Dinar. A la tarda anirem fins l’elegant Castell d’Hautefort situat en un cim que domina les valls de la Beuze i la Lourde.  La construcció fou enriquida amb uns bells jardins d’estil francès que mereixen una visita. Tornada a Terrasson. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  21 d`Abril. Dilluns.

  Dilluns. Terrasson – Carcassone - Poblacions d`origen.

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Carcassone, situada a la riba dreta de l’Aude , on podrem fer una passejada pel seu centre medieval. Dinar. A l’hora convinguda, retorn a les nostres ciutats d’origen.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Autocar de llarg recorregut amb més espai. Pensió completa durant tot el viatge amb begudes incloses. Allotjament a l’hotel INTERHOTEL MOULIN ROUGE 3* situat a 2 km del centre de Terrasson. Totes les visites definides a l’itinerari. Guia acompanyant en tot el viatge. Assegurança de viatge.  Serveis no inclosos:

  Extres personals. Altres no esmentats expressament com inclosos.  Requisits:

  Document Nacional d’Identitat, el nom i cognoms han de coincidir amb els del DNI
 • Punts de recollida

  Barcelona, Girona, Granollers, Manresa, Mataró Tereses, Sabadell, Terrassa, Vic, Vilafranca del Penedès

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base 785,00 € 670,00 €

  Suplement habitació individual 97.00€
  Assegurança assistència en viatge

  Opcional:
  60 o + anys -20.00€
  Porta'ns amics -20.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 15.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 25 persones.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

  • PORTA’NS AMICS. Ajuda’ns a que els teus amics ens coneguin. Gaudeix d’aquesta promoció si vens acompanyat d’amics que no hagin viatjat mai amb nosaltres . Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.
  • MAJORS DE 60 ANYS. Si sou joves, però ja heu complert els 60 anys, també gaudireu del descompte.

 • Condicions generals

   

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 25 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  agost 2013