Perigord negre i Rocamadour. Setmana Santa
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Perigord negre i Rocamadour. Setmana Santa
 • 5 dies, autocar, tot inclòs i guia acompanyant
Preu base per persona en habitació doble
735 €
Perigord negre i Rocamadour. Setmana Santa

Sol·licita el teu pressupost

 • Perigord negre i Rocamadour. Setmana Santa

  Preu base per persona en habitació doble 735 €

 • Itinerari

  13 d’abril. Dijous.

  Punts d’origen – Toulouse – Vitrac.

  Sortida a primera hora del matí des dels nostres punts de recollida definits en direcció a Toulouse. Dinar. Passejada pel centre històric de la “ciutat rosa” de carrers estrets, edificis de maons, patis interiors i torres medievals. Seguirem la nostra ruta fins a Vitrac. Arribada a l’hotel Plaisance 3* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  14 d’abril. Divendres.

  Vitrac: Coves de Padirac i Rocamadour.

  Esmorzar a l’hotel. Avui ens desplaçarem fins a les Coves de Padirac, les més importants de França. Després de baixar a 103 metres de profunditat, ens embarcarem a través de les seves majestuoses galeries per gaudir d’una passejada pel riu subterrani. Per la visita a aquestes coves és recomanable portar roba d’abric, ja que la temperatura sol ser de 13 graus. Acabada la visita, ens dirigirem a Rocamadour, poble que es troba incrustat a la roca de forma impressionant. Dinar. A la tarda visitarem aquesta ciutat medieval i una granja de cria d’ànecs on podrem degustar productes típics de la zona. A l’hora convinguda, retorn a Vitrac. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  15 d’abril. Dissabte.

  Vitrac: Sarlat La Caneda, Castell de Beynac, Jardins de Marqueyssac.

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia el dedicarem a visitar Sarlat, una de les ciutats més boniques de França. Passejarem pels carrers del centre històric medieval i tindrem ocasió de visitar el seu famós mercat. Dinar. A la tarda visitarem el Castell Medieval de Beynac, objecte de disputes entre francesos i anglesos durant la guerra dels cent anys. En el seu interior podrem admirar l’ornamentació gòtica que es troba a l’oratori i gaudirem d’unes vistes increïbles. En acabar, ens dirigirem als jardins de Marqueyssac, mirador sobre la vall de Dordonya que ofereix la vista més bonica del Perigord. Es tracten d’uns jardins romàntics i pintorescos, d’interès artístic, amb més de 6 quilòmetres de camins envoltats de més de 150.000 arbres i arbustos, balcons, cursos d'aigua, cabanes de pedra seca i una capella gòtica. A l’hora convinguda, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  16 d’abril. Diumenge.

  Vitrac: Rouffignac, “La Roque Saint-Christophe” i “La Roque Gageac”.

  Esmorzar a l’hotel. Avui visitarem la cova prehistòrica de Rouffignac, famosa per una característica que la fa destacar entre la resta de santuaris decorats del paleolític superior: a les seves parets i sostres abunden les representacions gravades o dibuixades de mamuts. Aquestes són tan nombroses que va ser batejada com “la cova dels cent mamuts”. Dinar. Continuarem la nostra ruta cap a “La Roque Saint-Christophe”, un veritable mur de pedra calcària i vuitanta metres d’alçada, ple de cavitats naturals que van ser ocupades per l’home de la Prehistòria i després es van modificar fins a convertir-se en una fortalesa i una ciutat a l’edat mitjana. Seguirem cap a “La Roque Gageac”, situat al peu d’un penya-segat a la riba del riu Dordonya, un poblet de bellesa singular on farem un passeig en una barcassa típica. A l’hora convinguda, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  17 d’abril. Dilluns.

  Vitrac – Carcassone –Punts d’origen.

  Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora del matí cap a Carcassone, situada a la riba dreta de l’Aude i on podrem fer una passejada pel seu centre medieval. Dinar. A l’hora convinguda, retorn als nostres punts d’origen.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Autocar de llarg recorregut.
  • Pensió completa durant tot el viatge amb la beguda inclosa als àpats.
  • Allotjament a l'hotel descrit a l'itinerari.
  • Totes les visites definides a l'itinerari incloses.
  • Acompanyant de Promoviatges en tot el viatge.
  • Assegurança bàsica d'assistència en viatge.


  Serveis no inclosos:

  • Esmorzar en ruta del primer dia.
  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no mencionat com inclòs.


  Requisits:

  DNI o passaport, amb vigència, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport o DNI.
 • Punts de recollida

  Barcelona, Girona, Granollers, Mataró Tereses, Sabadell, Tarragona, Vic

 • Preus
  Preus bàsics CLIENTS MAJORS DE 60 ANYS
  Preu base per persona en habitació doble 735,00 € 710,00 €

  Descompte 3a persona en habitació triple -30.00€
  Suplement individual 130.00€

  Opcional:
  60 o + anys -25.00€
  Porta'ns amics -25.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 15.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. Places limitades.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a menys preu

  Majors de 60 anys. Si ja teniu 60 anys o els feu abans de l’inici del viatge, gaudireu del nostre preu especial.

  Porta’ns amics. Si veniu acompanyats d’amics que no hagin viatjat mai amb nosaltres, gaudireu del nostre preu especial. Us aplicarem el descompte a tants clients habituals com clients nous ens porteu.

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1.       Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. 30 dies abans  de la sortida s’abonarà el 75% restant.

  2.       Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  ·         Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.

  ·         Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.

  ·         Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.

  ·         En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

  3.       Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim 20 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

      Sabadell,  Novembre 2016