Pèrsia. GRUP REDUÏT
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Pèrsia. GRUP REDUÏT
 • 11 dies, avió i autocar, tot inclòs i guia acompanyant
Preu per persona base habitació doble
2495 €
Pèrsia. GRUP REDUÏT

Sol·licita el teu pressupost

 • Pèrsia. GRUP REDUÏT

  Preu per persona base habitació doble 2495 €

 • Itinerari

  21 de maig. Dissabte.

  Barcelona – Shiraz.

  Presentació a la terminal 1 de l’aeroport de Barcelona a les 10:25 per agafar el vol TK1854 de Turkish Airlines a les 12:25 hores fins a Shiraz (via Istanbul). Arribada a les 02:30 hores del matí a Shiraz. Trasllat a l’Hotel Homa 5* o similar i allotjament.

   

  22 de maig. Diumenge.

  Shiraz.

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia podrem descobrir la ciutat coneguda com la dels poetes i de les flors, Shiraz. Al matí visitarem l’escola alcorànica Khan, la qual va ser la més important del segle XVII a la ciutat. També descobrirem la mesquita més bonica de Shiraz amb les seves rajoles de color rosa, la mesquita Nasir al Molk del segle XIX. Més tard visitarem el Palau Narenjestan, el qual era el palau administratiu del governador Ghavam el segle XIX. També podrem visitar el jardí Eram, considerat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco i que, tal i com el seu nom indica, es tracta d’un autèntic paradís. A més, visitarem el santuari del Poeta Hafez, un dels poetes iranians més importants del país. Continuarem la nostra visita al Santuari de Ali Ibne Kazmhe, un dels més importants dels xiïtes. Dinar. A la tarda  tindrem temps per gaudir del basar de Shiraz, l’ànima de la ciutat. La visita ens portarà fins a la Ciutadella d’Arg-e Karim Khan, construïda el segle XVIII durant la dinastia Zand, va ser la residència de Karim Khan. També coneixerem la mesquita Vakil, coneguda per la decoració de les seves cúpules centrals. Per acabar el dia, ens desplaçarem fins a la Porta del Coran del segle XVIII, dedicada a beneir les caravanes que sortien i entraven a la ciutat per sota de l’arc del gran pòrtic. Sopar i allotjament.

   

  23 de maig. Dilluns.

  Shiraz – Persèpolis – Necròpolis - Shiraz.

  Esmorzar a l’hotel. Des de Shiraz, ens desplaçarem fins a Persèpolis, on hi trobarem aquestes restes arqueològiques declarades patrimoni de la Humanitat per la Unesco. Aquesta ciutat va ser construïda per Dario I l’any 518 a.C. com a capital cerimonial dels perses i lloc on les delegacions de l’imperi es reunien per celebrar les festes d’Any Nou. Durant la visita podrem veure els edificis més significatius de la història des dels imperis de Dario I fins a la conquesta d’Alexandre Magne. Dinar. Més tard, visitarem Naghsh-e Rostam, necròpolis aquemènida, i on es troben les tombes dels emperadors Dario I, Artaxerxes I, Xerxes i Dario II i els baix relleus del període Sassànida sota les tombes que representaven Rostam, un heroi mitològic persa. L’última visita del dia serà a Naghsh-e Rajab, on trobarem els alt relleus sassànides. En aquesta, al situar-se al marge del camí comercial, dos emperadors Ardeshir i el seu fill Shapur van deixar els seus relles en aquest lloc. Retorn a Shiraz. Sopar i allotjament.

   

  24 de maig. Dimarts.

  Shiraz – Pasargada – Abarkuh – Yazd. (450 Km) 

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia ens traslladarem fins a Yazd, però de camí podrem conèixer Pasargada, ciutat fundada pel Cir II El Gran i on es troba actualment la seva tomba. Es tracta d’una de les millors mostres de les tombes perses del període aquemènida i és l’únic monument del país que ha sigut declarat dues vegades Patrimoni de la Humanitat. Dinar. Continuarem el nostre recorregut per paisatges àrids i muntanyosos fins arribar a Abarkuh, on visitarem l’arbre xiprer més antic de la seva espècie. Arribada a Yazd i trasllat a l’Hotel Safayee 4* o similar. Sopar i allotjament.

   

  25 de maig. Dimecres.

  Yazd

  Esmorzar a l’hotel. Durant el nostre itinerari podrem descobrir Yazd, el gran centre de la cultura zoroastriana. La religió zoroastriana, nascuda entre el segle IX i X A.C., és considerada com una de les religions vives més antigues del món. Començarem la visita a les torres de silenci, on els zoroastrians col·locaven els morts al servei dels voltors. Després visitarem el Temple del Foc; tot i que l’edifici és de 1934, la flama sagrada encara es conserva encesa i sense apagar-se des de més de 1500 anys. També visitarem el Museu de l’aigua, un interessant espai per conèixer el tractament i administració de l’aigua en una terra tan seca com l’Iran Central i descobrir la tradició d’excavar galeries subterrànies per garantir el seu subministrament. Dinar. Ens desplaçarem fins al centre i passejarem per la plaça amir Chagh Magh i veuren per fora la Mesquita amir Chagh magh. Més tard, podrem visitar el jardí Dolat Abad del segle XVII, el qual forma part dels jardins Perses declarats Patrimoni de la Humanitat. També passejarem pel laberíntic barri Fahadan, construït íntegrament amb cases d’adob del segle XI. Si disposem de temps, podrem veure l’espectacle tradicional d’esport dels forçuts. I per acabar el dia, una visita imprescindible, la mesquita dels Divendres, la més bonica de Yazd. Aquesta posseeix uns bells mosaics i rajoles i el portal d’entrada està flanquejat per dos magnífics minarets de 48 metres d’alçada. Abans de tornar a l’hotel, tindrem temps per una breu passejada pel Basar de Yazd. Sopar i allotjament.

   

  26 de maig. Dijous.

  Yazd – Isfahan. (330 Km)

  Esmorzar a l’hotel. La nostra ruta ens portarà fins a Isfahan, la bonica capital cultural del país. De camí ens aturarem al poble Meybod per poder veure la fortalesa de Narim del període sassànida dels segle III. Al estar construïda a sobre d’una muntanya, ens ofereix unes vistes magnífiques de la ciutat de tova de Meybod, una de les més ben conservades d’Iran. Durant la ruta, podrem visitar un Caravanserai, un refugi destinat a les caravanes del comerç, de pelegrinatge o militars. Després a la ciutat de Nain veurem la mesquita de divendres amb la seva sala subterrània usada tan a l’estiu com a l’hivern, ja que es pot mantenir la seva temperatura fixe durant tot l’any. Dinar. A la tarda, un cop haguem arribat a Isfahan, podrem visitar el pont Sio se pol, un dels ponts més coneguts de la dinastia dels safàvides, i caminar a la vora del riu de Creació (Zayanderud). Trasllat a l’Hotel Kowsar 5* o similar. Sopar i allotjament

   

  27 de maig. Divendres.

  Isfahan

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia descobrirem alguns dels monuments més destacats de Isfahan com la mesquita de divendres, construïda durant més de mil anys, motiu pel qual, els arquitectes la consideren una enciclopèdia de l’arquitectura del període musulmà al país. Després recorrerem els fastuosos jardins de Chehel Sotun, on es troba el palau amb el mateix nom. Aquest s’anomena el Palau de les 40 columnes, pel reflex de les seves 20 columnes a les aigües de l’estanc. El Palau va ser declarat Patrimoni de la Humanitat i és conegut amb el sobre-nom de “el Jardí persa”. Dinar. També visitarem l’església armènia Vank i el barri dels armenis anomenat Jorfa. L’església i el barri van ser fundats pels armenis el segle XVII quan van haver de marxar de la seva ciutat materna Jolfa a les fronteres d’Iran i l’imperi otomà. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

   

  28 de maig. Dissabte.

  Isfahan.

  Esmorzar a l’hotel. Avui coneixerem la Plaça Shah Abbas el Gran, actualment l’anomenen Imam i està considerada Patrimoni de la Humanitat. Aquesta plaça va ser construïda per ordre de l’emperador Anbbas I el Gran, la idea era crear el lloc més bonic entre les ciutats del món musulmà, i per això Abbas va contractar als millors arquitectes, artistes, pintors i cal·lígrafs... per crear una obra mestra. El conjunt de la plaça compta amb diversos monuments com la Mesquita Shah Abbas (Imam), la mesquita Loftfolah, antigament era la mesquita de les dones de la cort, i el palau Ali Ghapu, el palau administratiu i el mirador dels partits de polo que acostumaven a celebrar a la plaça. Dinar. A la tarda, passejarem pel Pont Sharestan i el Pont Khajoo, dos dels 11 ponts amb els que compta la ciutat. I per acabar, gaudirem de temps per visitar el Basar de Isfahan, situat al perímetre de la plaça. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

   

  29 de maig. Diumenge.

  Isfahan – Kashan – Tehran (440 Km)

  Esmorzar a l’hotel. Durant la nostra ruta fins a Tehran, la capital del país, podrem descobrir altres racons del país que ens permetran conèixer antigues tradicions. La primera parada serà al petit poble de Abyaneh, el qual s’aferra a un caràcter i una tradició que no entén de revolucions. A través de les costums, cases i habitants d’aquest poble podrem descobrir l’Iran més rural i autèntic. L’anomenada vila vermella s’ha guanyat aquest nom gràcies al color del sòl del paisatge que la rodeja i al color de les seves cases. Més tard, ens desplaçarem fins a Kashan, on podrem visitar les cases antigues del segle XIX, com la casa dels Borujerdies i Tabatabaies. Dinar. També visitarem el Jardí Fin, històric jardí persa considerat Patrimoni de la Humanitat. Kashan és famosa per la seva producció d’aigua de roses i hi podrem veure moltes botigues que es dediquen a la venda d’aigua i perfum de roses. Arribada a Theran i trasllat a l’Hotel Azadi 5* o similar. Sopar i allotjament.

   

  30 de maig. Dilluns.

  Tehran.

  Esmorzar a l’hotel. L’últim dia de ruta, descobrirem la capital del país, Tehran, on podrem visitar el museu arqueològic més important del país, que manté peces úniques de tota la història de Persia. La nostra visita ens portarà per l’edifici de la història preislàmica. Després visitarem el museu de les joies nacionals que es considera com el millor museu de joies del món. Dinar. A la tarda, farem una visita panoràmica de la ciutat per poder observar la Plaça Azadi, el símbol de Tehran, construït per ordre de Shah de Persia. Per últim, visitarem el complex del Palau Niavaran, dins del qual hi trobem multitud de monuments de gran importància. Durant la nostra ruta visitarem el Palau Sahebgharanieh i el Palau Hozkhaneh decorat per Farah Diba.

   

  31 de maig. Dimarts.

  Tehran – Barcelona

  Esmorzar a l’hotel. Matí lliure per poder visitar el Basar o el Palau de Golestan amb la nostre guia acompanyant .Trasllat a l’aeroport per agafar el vol de Turkish Airlines TK871 a les 15:40 hores. Arribada a l’aeroport d’Istanbul a les 17:40 hores per agafar el vol fins a Barcelona TK 1851 a les 20:10 hores. Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 23:00 hores.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllets d’avió Barcelona - Shiraz / Tehan - Barcelona (via Istanbul). Allotjament als hotels esmentats. Pensió completa des de l’esmorzar del dia 22 de maig fins a l’esmorzar del últim dia. Visites esmentades com incloses. Guia acompanyant de Promoviatges. Assegurança d’assistència en viatge.  Serveis no inclosos:

  Qualsevol cosa no esmentada expressament com inclosa. Extres personals. Begudes als àpats.  Requisits:

  Passaport, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport, sense segells d’Israel
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu per persona base habitació doble 2.870,00 € 2.495,00 €

  Suplement habitació individual 440.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 295.00€
  Visat d'entrada a l'Iran 100.00€
  Compra Anticipada -70.00€
  Assegurança assistència en viatge

  Opcional:
  Descompte pagament total -70.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 40.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 16 persones. Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina 

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

  • Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial
  • Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

  Articles prohibits a les aeronaus

  Equipatge de ma (avió)


  Consulteu els requeriments del visat a l’hora de fer la reserva d’aquest viatge (fer clic aquí) .

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1.       Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. 40 dies abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  2.       Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  ·         Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.

  ·         Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.

  ·         Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.

  ·         En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  3.       Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 16 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  desembre 2015