Perú
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Perú
 • 13 dies avió
Preu per persona base habitació doble
3295 €
Perú

Sol·licita el teu pressupost

 • Perú

  Preu per persona base habitació doble 3295 €

 • Itinerari

  Dia 9 d`agost. Dissabte.

  Barcelona – Lima.

  Presentació a l’aeroport de Barcelona a les 15:45 h. per sortir en vol d`Iberia IB2735 a Madrid. Arribada i connexió en el vol LA2707 a les 00:35 h. Nit a l`avió.

   

  Dia 10 d`agost. Diumenge.

  Lima.

  Arribada a l'Aeroport Internacional Jorge Chávez a les 5:45 h. (hora local). Recollida d`equipatges i trasllat al centre de Lima.  Esmorzar en una típica cafeteria del centre de Lima.  Panoràmica del centre de la ciutat, d’on destaquem la plaça Major, en la qual hi trobem la Catedral, el Palau del Govern i el Palau Arquebisbal.  També visitarem el museu privat Larco Herrera, conegut per la seva col·lecció d’art precolombí. Dinar en el famós restaurant Huaca Pucllana. Continuació a l`hotel Casa Andina Select Miraflores o similar. Distribució d`habitacions i temps per descansar.  Sopar a l`hotel i allotjament.

   

  Dia 11 d`agost. Dilluns.

  Lima – Arequipa.

  Esmorzar. A primera hora, trasllat a l'aeroport per volar a Arequipa. Sortida a les 8:40 h. Arribada a les 10:05 h a la “Ciutat Blanca”. Recepció i trasllat a l'Hotel Casa Andina Private Collection Arequipa o similar, on durem a terme la distribució de les habitacions i ens convidaran a un te, el qual ens ajudarà a adaptar-nos a l`alçada (2.350 m.). Dinar en el cèntric restaurant Wayrana. Per la tarda visitarem el Museu dels Santuaris Andinos on podreu veure la mòmia de la nena “Juanita”. Sopar en el restaurant Chicha. Trasllat a l`hotel i allotjament.

   

  Dia 12 d`agost. Dimarts.

  Arequipa.

  Esmorzar. Visita de la ciutat, on podrem passejar per la Plaça d'Armes i la Catedral.  Continuarem amb la visita del Convent de Santa Catalina (una ciutat dins de la ciutat), construïda per les dominiques i que va arribar a acollir fins a 500 monges, moltes d’elles amb les seves criades. Dinar en el restaurant Zigzag.  Resta de la tarda lliure per gaudir d`aquesta acollidora ciutat. Sopar a l`hotel. Allotjament.

   

  Dia 13 d`agost. Dimecres.

  Arequipa - Puno (Llac Titicaca).

  Esmorzar. Trasllat a l`aeroport per sortir en vol directe a l`aeroport de Juliaca, ciutat propera a Puno, on es troba la nostra nova destinació. Començarem per la zona arqueològica de Sillustani, construïda sobre un imponent llac i seguirem fins arribar a Puno, ciutat on dinarem en el restaurant La Casona. Tarda lliure que ens ajudarà a aclimatar-nos a l`alçada. Sopar i allotjament a l`hotel Sonesta Posadas del Inca o similar.

   

  Dia 14 d`agost. Dijous.

  Puno.

  Esmorzar. Recorrerem el llac navegable més alt del planeta, i visitarem les illes flotants dels Uros, i l’illa quechua de Taquile, on gaudirem d`un dinar a base de peix. A l`hora convinguda, retorn a l’hotel en el nostre vaixell. Sopar i allotjament.

   

  Dia 15 d`agost. Divendres.

  Puno – Cuzco.

  Esmorzar. Trasllat a l`estació per embarcar al tren Andean Explorer de la companyia Orient Express. Podrem gaudir d’un autèntic dia de luxe amb un trajecte paisatgístic extraordinari, el qual ens portarà del Llac Titicaca a Cuzco, tot travessant els Andes. Destaquem el vagó cotxe -bar amb un observatori a l`aire lliure. Dinar en el tren. A última hora del dia arribarem a Cuzco. Trasllat a l`hotel Novotel Contemporanea o similar. Sopar i allotjament.

   

  Dia 16 d`agost. Dissabte.

  CUZCO.

  Esmorzar. Visita de la ciutat a peu. El nostre itinerari recorrerà el carrer Hatunrumiyoc amb la “pedra dels 12 angles”, placeta Nazarenas, plaça d'armes, Museu Inca, Mercat Central de Cuzco, Calle Loreto, Catedral i el Koricancha o Temple del Sol. Continuarem per les zones arqueològiques de Sacsayhuaman i Tambomachay. Dinar en el restaurant Divina Comedia.  Tarda lliure. Recomanem que passegeu pel cèntric barri de Sant Blas, amb el nostre guia acompanyant. Sopar en el restaurant El Truco. Retorn a l’hotel i allotjament.

   

  Dia 17 d`agost. Diumenge.

  Cuzco – Valle Sagrado.

  Esmorzar. Visita de la Vall Sagrada dels Inques, incloent el mercat artesanal de Pisac. Continuarem cap a la vall de Urubamba. Dinar i visita de la zona arqueològica de Ollantaytambo. Arribada a la població d`Urubamba on es troba l'Hotel San Agustin Recoleta o similar. Sopar i allotjament.

   

  Dia 18 d`agost. Dilluns.

  Valle Sagrado - Aguas Calientes (Machu Pichu).

  Esmorzar. Trasllat a l`estació per sortir en el tren Vistadome que ens portarà al peu del Machu Pichu, concretament a la població de Aguas Calientes. Un autobús autoritzat ens pujarà fins “la ciutat perduda dels inques”. Dinar i recorregut per la zona arqueològica fins l’hora de la posta de sol.  Allotjament a l`hotel Sumaq de Aguas Calientes (hab. Superior deluxe) o similar. Sopar i allotjament.

   

  Dia 19 d`agost. Dimarts.

  Aguas Calientes - Machu Picchu - Cuzco.

  Esmorzar. Abans de la sortida del sol, tornarem a pujar a la ciutadella de Machu Picchu, on seguirem amb la nostra visita. Retorn Aguas Calientes i dinar. Agafarem el tren Vistadome que ens portarà a última hora de la tarda a Cuzco. Trasllat al restaurant Tanupa Cusco, on gaudirem d`un sopar amb animació folklòrica. Trasllat a l`hotel Novotel Contemporane o similar. Allotjament.

   

  Dia 20 d`agost. Dimecres.  

  Cuzco – Lima – Madrid.

  Esmorzar. Matí per gaudir d`aquesta magnífica ciutat colonial. A l`hora convinguda trasllat a l'aeroport. Sortida amb el vol LA2038 a les 15:00h amb destí Lima. Connexió en el vol LA2706  a les 18:55 h.  Sopar i nit a l`avió.

   

  Dia 21 d`agost. Dijous.

  Madrid - Barcelona.

  Arribada a l`aeroport de Madrid a les 13:50 h. I connexió en vol a Barcelona.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllets d'avió intercontinentals de la companyia Lan així com els vols  interiors en classe turista. Tots els trasllats i excursions detallades en grup. Allotjament i esmorzar en hotels esmentats. Pensió completa i totes les visites definides en l'itinerari com incloses. Guia acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge. Guies locals durant les excursions i assistència en tot el circuit. Entrades a tota la ruta. Assegurança de viatge.  Serveis no inclosos:

  Extres personals. Begudes en els àpats i qualsevol servei no esmentat com inclòs.  Requisits:

  Passaport, amb vigència de 6 mesos des de la sortida del país, el nom i cognoms han de coincidir amb els del passaport
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu per persona base habitació doble 3.660,00 € 3.295,00 €

  Suplement habitació individual 690.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 535.00€
  Compra Anticipada -100.00€
  Assegurança assistència en viatge

  Opcional:
  Salinas de Maras, excursió 25.00€
  Descompte pagament total -100.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 30.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 25 persones. Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina 

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

   • Compra anticipada. Descompte per la contractació d`un viatge amb més de 60 dies abans de la sortida.

  • Pagament total.  Si en el moment de contractar el viatge feu el pagament total, també tindreu un descompte addicional.

  • Si compliu les condicions d`una de les nostres promocions, gaudireu del Preu Especial i si en compliu dues, us duplicarem el descompte.       

  Articles prohibits a les aeronaus

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

   

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

   

  1. Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. Un mes abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

   

  1. Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 30 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

   

  1. Revisió de preus: aquest preus han estat calculats segons els canvi de moneda, tarifes de transport, combustible i taxes amb data desembre 2013 i a un canvi de 1€ = 1,35$. Qualsevol canvi en la cotització esmentada podrà repercutir en el client fins a 20 dies abans de la sortida

   

  1. Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 25  persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

   

   

      Sabadell,  gener 2014