Perú
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges organitzats amb tot inclòs i guia acompanyant • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Perú
 • Viatge de 13 dies. Grup màxim de 20 persones.
Preu base per persona en habitació doble des de
4110 €
Perú
 • Perú

  Preu base per persona en habitació doble des de 4110 €

 • Itinerari

  Reunió Informativa Peru 11 de Gener 2018 a les 17:30 hores. Inscriu-te aquí

   

   

  Encara no coneixes Perú? Deixa’t seduir per la bellesa dels seus paisatges, la seva impressionant història i l’amabilitat de la seva gent. Viatjaràs al cor de l’Imperi Inca, descobrint la Vall Sagrada i Machu Picchu; l’impressionant Llac Titicaca; Lima, Arequipa i Cuzco les seves joies colonials i l’imponent Canó del Colca. No t’ho pots perdre!

   

   

  20 d’abril. Divendres. 

  Barcelona – Lima    

  Presentació als mostradors de facturació de la companyia Latam de la Terminal 1 de l’Aeroport de Barcelona. Sortida en el vol LA/2431 de les 16.25 h directe en direcció a Lima. Arribada i trasllat a l’hotel Casa Andina Select o similar. Allotjament a l’hotel.  

   

  21 d’abril. Dissabte. 

  Lima 

  Esmorzar a l’hotel. Pel matí, visita de la ciutat de Lima recorrent el Parc de l’Amor a Miraflores; vista panoràmica de la Huaca Pucllana, centre cerimonial de la cultura de Lima; la zona financera de San Isidro i la Plaza de Armas, on es troba el Palau de Govern i el Palau Municipal. Visita a l’església i al Convent San Francisco, un dels conjunts arquitectònics colonials més notable de Lima. Després visitarem la Catedral de Lima, la qual destaca pel seu magnífic Cadirat del Cor, els retaules barrocs i neoclàssics i unes importants talles religioses. Dinar. A la tarda visitarem el Museu Larco, que està ubicat en una palau del segle XVII i que ens ofereix la més gran col·lecció privada d’art precolombí que existeix en tot el món. També veurem la gran col·lecció d’or i plata de l’antic Perú. En acabar la visita, sopar en un restaurant i retorn a l’hotel.  

   

  22 d’abril. Diumenge. 

  Lima – Arequipa  

  Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport i vol en direcció a Arequipa. En arribar, visita a la ciutat i al Monestir de Santa Catalina, un impressionant monument religiós que alberga al seu interior estrets carrers, places i jardins que ens recorden als antics barris de Sevilla. També visitarem la Plaça d’Armes, amb la Catedral i els arcs que rodegen la plaça. Dinar. Tarda lliure per recórrer la ciutat. Sopar en un restaurant. Allotjament a l’hotel Casa Andina Premium o similar.  

   

  23 d’abril. Dilluns. 

  Arequipa – Colca 

  Esmorzar a l’hotel. Sortida fins a Colca en un viatge de 5 hores en autocar. Durant el camí, podrem gaudir de les vicunyes, llames i alpaques que es troben a la Reserva Nacional de Pampa Cañahuas. Arribada a Chivay, un poble molt pintoresc. Dinar. Trasllat a l’hotel Colca Lodge o similar. A la tarda, podrem gaudir dels banys termals que te el propi hotel. Sopar i allotjament a l’hotel. 

   

  24 d’abril. Dimarts.  

  Colca – Puno  

  Esmorzar a l’hotel. Avui visitarem el Mirador del Cóndor, des d’on podrem visualitzar el vol dels còndors que surten dels seus nius. Podrem apreciar la profunditat del Canyó de Colca, i a la zona de Cabanaconde gaudirem de la vista espectacular dels pobles de la rivera oposada (que semblen penjar de les mateixes parets del canyó). Després continuarem cap a Puno. Dinar tipus pic nic. Arribada i trasllat a l’hotel Sonesta Lago Titicaca o similar. Sopar i allotjament.  

   

  25 d’abril. Dimecres.  

  Puno 

  Esmorzar a l’hotel. Sortida per realitzar un tour complet de tot el dia pel Llac Titicaca. Primer farem una visita a les illes flotants dels Uros, on viurem  la seva cultura ancestral. Després continuarem fins a la Illa de Taquile, la més gran del llac. Dinar a un restaurant típic. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.  

   

  26 d’abril. Dijous. 

  Puno – Juliaca – Cuzco  

  Esmorzar a l’hotel. En ruta a l’aeroport visitarem les restes arqueològiques de Sillustani i el llac Umayo. En acabar la visita, trasllat a l’aeroport per agafar el vol en direcció a Cuzco, capital de l’imperi Inca en el segle XV. Arribada i dinar. Més tard, començarem el passeig a peu amb una breu parada a la Plaça d’Armes. Visitarem la Catedral, el principal temple de la ciutat del Cuzco, i continuarem la visita al Monestir de Santo Domingo, el llegendari Temple de Korikancha. Sopar a un restaurant i allotjament a l’hotel Costa del Sol Picoaga o similar.  

   

  27 d’abril. Divendres.  

  Cuzco – Valle Sagrado – Aguas Calientes  

  Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora fins el Valle Sagrado mitjançant la ruta de Pisac. Primer visitarem Awanacancha, a on podrem veure camèlids com la llama, l’alpaca i la vicunya, i veurem els tèxtils típics exposats. També visitarem el mercat de Pisaq. Continuarem fins a Urubamba. Dinar. Seguirem fins Ollantaytambo, a on visitarem el poble i les seves restes arqueològiques. Trasllat a l’estació de tren per agafar el tren Inca Rail Executive. Arribada i trasllat a l’hotel El Mpai By Inkaterra o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.  

   

  28 d’abril. Dissabte.  

  Machu Pichu – Vall Sagrat

  Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’estació d’autobusos, a on agafarem un autobús que ens portarà fins a la Ciutadella. Visita a la Ciutadella de Machu Pichu, considerada una de les Noves 7 Meravelles del Món. Recorregut guiat en servei privat pels seus passadissos, visitant els seus recintes cerimonials i terrasses. Dinar. Retorn al poblat d’Aguas Calientes. Temps lliure per conèixer el poble i visitar el seu centre artesanal. Sortida en el tren Inca Rail Executive. Arribada a Ollanta i trasllat a l’hotel Sonesta o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.  

   

  29 d’abril. Diumenge. 

  Valle Sagrado – Cuzco  

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Moray. Pels estudiosos d’aquest lloc, Moray era un centre d’investigació agrícola incaic a on es portaven a terme experiments de cultius a diferents alçades. Es creu que pot haver servit com a model pel càlcul de la producció agrícola no només del Vall del Urubamba, sinó també de diferents parts del Tahuantinsuyo. Continuarem fins les salineres de Maras i el poble de Chincheros, a on visitarem el poblat i contemplarem una demostració de l’elaboració de la llana d’alpaca. Arribada a Cuzco per dinar. Visita a les restes arqueològiques Inques de Sacsayhuamán, una fortalesa impressionant de pedres monumentals i d’excel·lent arquitectura. També visitarem Qengo, el centre cerimonial i ritual que va ser l’amfiteatre a on es realitzaven sacrificis, i Tambomachay, un lloc arqueològic que va ser destinat al culte d’aigua. Arribarem al famós barri d’artistes de San Blas, a on podrem admirar els tallers i obres. Després continuarem a peu fins a la plaça d’Armes, admirant els vestigis de la cultura inca. Trasllat a l’hotel Costa del Sol Picoaga o similar. Sopar en un restaurant. Allotjament a l’hotel.  

   

  30 d’abril. Dilluns. 

  Cuzco

  Esmorzar a l’hotel. Al matí deixarem la ciutat per visitar el recinte i els jardins reials de Tipón. També visitarem l’església d’Andahuaylillas, anomenada la capella sixtina d’Amèrica per les seves impressionants pintures murals. En acabar la visita, retorn a Cuzco. Dinar en un restaurant. Tarda lliure per gaudir dels carres i racons de la ciutat. Sopar a un restaurant. Allotjament a l’hotel.

   

  01 de maig. Dimarts.

  Cuzco – Lima – Barcelona 

  Esmorzar a l’hotel. Matí lliure per acabar de visitar la ciutat. Trasllat a l’aeroport per agafar l’avió en direcció a Barcelona (Via Llima).  

   

  02 de maig. Dimecres.

  Arribada a Barcelona a les 14.15 h. Fi dels nostre serveis.

   

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllet d’avió en classe turista de la companyia Latam Airlines.(Horaris definitius a la documentació de viatge).
  • Pensió completa durant tot el viatge (alguns menjars per horari podran ser a l’avió
  • Allotjament als hotels definits a l’itinerari.
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses.
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Guia local a destí
  • Assegurança Ampliada d’assistència en viatge.


  Serveis no inclosos:

  • Extres de caràcter personal.
  • Begudes en els apats
  • Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.


  Requisits:

  Passaport amb vigència (mínim 6 mesos). El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del passaport. Fer arribar una còpia del passaport a la nostra oficina.
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu client COMPRA ANTICIPADA
  Preu base per persona en habitació doble 4.110,00 € 3.995,00 €

  Suplement habitació individual 745.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 450.00€
  Compra Anticipada -115.00€
  Assegurança assistència en viatge; INCLÒS, AMPLIADA

  Opcional:
  Servei de despeses d´anul·lació 45.00€
  Descompte pagament total -115.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 15 persones. Ens han de fer arribar una copia del passaport a la nostra oficina 

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

   

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial

  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

   

  Articles prohibits a les aeronaus (+info)

   

  Assegurança assistència en viatge; INCLÒS, AMPLIADA (+ info)

   

  Servei despeses de cancel·lació (+info)

   

  Equipatge de mà (avió) (+info)


  Reserves forma de pagament: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. El pagament de la resta caldrà fer-lo 30 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte de pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

   

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 30 dies abans de la sortida.

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: www.promoviatges.cat

                                                                                  

  Sabadell, setembre 2017