Polònia de Nord a Sud
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Polònia de Nord a Sud
 • 10 dies, avió i autocar, tot inclòs i guia acompanyant
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base per persona en habitació doble
1640 €
Polònia de Nord a Sud

Sol·licita el teu pressupost

 • Polònia de Nord a Sud

  Preu base per persona en habitació doble 1640 €

 • Itinerari

   

   

  Primer dia.

  Punts d'origen – Barcelona – Gdansk

  Recollida amb el nostre autocar des dels punts d’origen definits per traslladar-nos a l’aeroport de Barcelona. Presentació als mostradors de Lufthansa de la terminal T1 de l’aeroport de Barcelona a les 13:15 hores per agafar el vol LH1813 a les 15:50 hores. Arribada a Gdansk (via Munich) a les 20:40 hores i trasllat a l’hotel Sadova 4* o similar. La ciutat de Gdansk, situada al mar Bàltic, és una de les més belles de Polònia. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Segon dia.

  Gdansk

  Esmorzar a l’hotel. Avui realitzarem la visita guiada de la ciutat antiga de Gdansk, una de les més riques d’Europa durant el segle XVII, curosament reconstruïda respectant la seva època de glòria de la Lliga Hanseàtica després de quedar arrasada a la Segona Guerra Mundial. Coneixerem el Palau Municipal, el Mercat Llarg, l’Església de Santa Maria, considerada l'església de maó més gran d’Europa i la font del Neptú, símbol de la ciutat. Dinar. Continuarem la nostra visita al Palau d’Artus amb la seva magnífica façana d’estil gòtic i on trobarem un baix relleu de Hans Brandt de 1485 que representa la batalla de San Jordi i el drac o una pintura mural d’Anton Möller del 1603 que il·lustra el Judici final. Temps lliure per acabar de gaudir de la ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Tercer dia.

  Gdank – Malbork – Torun

  Esmorzar a l’hotel. Aquest dia ens dirigirem a Malbork per visitar el seu impressionant Castell, el més gran de l’Europa medieval. Va ser fundat el 1274 per l’Ordre Teutònica, una de les ordres militars que a la Edat Mitjana van tenir una influència vital a Europa, tant a nivell religiós com polític. Declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, el castell és realment espectacular. Destaquen les seves muralles, la profunditat del seu fossat, els seus ponts llevadissos, les seves reixes, canons, magatzems, alguns patis i les seves escales de cargol. A l’interior trobarem la capella, les sales dels monjos i les casernes dels soldats. Dinar. Continuarem el nostre recorregut cap a Torun, ciutat natal de Nicolás Copèrnic. Arribada a l’hotel Mercure 4* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Quart dia.

  Torun – Plock – Varsovia  

  Esmorzar a l'hotel. Dedicarem el matí a la visita guiada de la ciutat medieval de Torun. Coneixerem aquesta ciutat, assentada vora del riu Vístula, que posseeix la major riquesa d’arquitectura gòtica de Polònia. Destaca la Plaça Major, l’estàtua de Copèrnic, tres esglésies gòtiques, les muralles defensives i els accessos medievals a la ciutat i les runes d’un castell dels cavallers teutònics, entre d’altres. Torun és també la capital de piernik, un pa/pastís d’espècies i mel. A l’hora convinguda, ens desplaçarem a Plock. Dinar. A la tarda visitarem la ciutat de Plock, una de les més antigues i històriques del país. Avui dia és una ciutat dinàmica i plena d’encant. Gaudirem dels seus carrers, places, monuments i de l’increïble entorn natural que l’envolta. Finalitzarem la visita amb un creuer pel riu Vístula. Seguirem el nostre viatge fins a Varsòvia, capital del país. Arribada a l’hotel Golden Tulip 4* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Cinquè dia.

  Varsòvia

  Esmorzar a l’hotel. Aquest matí realitzarem la visita guiada de Varsòvia, a través de la qual visitarem el Parc Lazienkowski, el més important de la ciutat i on es troba el monument a Fédéric Chopin, juntament amb importants escultures i palaus. Continuarem la nostra ruta fins al Monument al Soldat Desconegut, el Palau de Cultura i Ciència, la ciutat antiga de Varsòvia amb la Catedral de San Juan i la Plaça del Mercat. Ens sorprendrà la recuperació de la ciutat vella, feta a partir dels quadres de Canaletto, que es troben dins de la muralla. Dinar. Temps lliure per acabar de gaudir de la ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.

  Opcional: Concert de Chopin a la tarda amb una copa de vi i els trasllats inclosos. 39€. Mínim obligatori per poder fer aquesta opcional és de 15 persones.

   

  Sisè dia.                                                

  Varsòvia – Czestochowa – Cracòvia

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí sortirem cap a Czestochowa, capital religiosa de Polònia i un dels centres de pelegrinatge més importants de Centre-Europa. Visitarem el Monestir Paulí de Jasna Gora, conegut per la veneració del Papa Joan Pau II a la Verge Maria de Czestochowa, anomenada també La Madonna Negra. La fortalesa i el convent dels paulins constitueixen un dels més valuosos exemples d’arquitectura del país. Els fragments de les seves construccions més antigues i la capella de la Verge Maria daten del segle XIV i la resta dels segles XVI i XVII. La característica torre ronda els cent anys d’antiguitat. Dinar. Sortida cap a Cracòvia, una de les ciutats més sorprenents i belles d’Europa. Arribada a l’hotel Galaxi 4* o similar. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Setè dia. Dissabte.

  Cracòvia

  Esmorzar a l’hotel. Aquest matí visitarem el centre històric de la ciutat. Cracòvia és una de les ciutats més grans, importants i antigues de Polònia i l’antiga capital. Descobrirem el Turó de Wawel, majestuós sobre el riu Vístula, en el qual es troba el Castell Reial, amb el magnífic pati renaixentista i les seves clàssiques arcades. Baixarem a la ciutat vella, on la vida gira al voltant de la Plaça del Mercat, la plaça medieval més gran d’Europa. Aquí trobarem l’església de Santa Maria, un dels monuments més representatius i coneguts de la ciutat. Continuarem la nostra visita amb la Porta de San Florian, la qual va ser la porta principal de la ciutat durant cents d’anys i que guarda l’entrada a la ciutat des del Nord, i la Barbacana, part més interessant que es conserva de les fortificacions medievals de Cracòvia i una de les poques construccions del seu estil que es conserven a Europa. Dinar. A la tarda visitarem les mines de sal de Wieliczka, encara actives i explotades des del segle XIII. La mina forma una ciutat subterrània amb les capelles i escultures que els miners han anat esculpint durant segles, llacs i túnels que ens sorprendran. Retorn a Cracòvia. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Vuitè dia.

  Cracòvia – Auschwitz – Cracòvia

  Esmorzar a l’hotel. Dedicarem el matí a conèixer el territori de l’ex-camp de concentració d’extermini nazi, construït pels alemanys durant l’ocupació nazi a Polònia. Avui dia, el camp de concentració d’Auschwitz forma part del Patrimoni Mundial de la UNESCO. Dinar. Retorn a Cracòvia i temps lliure. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Novè dia.

  Cracòvia – Zacopane – Cracòvia

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí sortirem cap a les muntanyes Pieniny, fascinants per la fabulosa gorja de Dunajec. Realitzarem un passeig en rai tradicional de fusta sobre el riu. Dinar. Continuarem el nostre recorregut cap a Zacopane, poble situat a les muntanyes de Tatra. L’excepcional bellesa del paisatge muntanyós amb nombroses mostres d’una arquitectura en fusta única que es mostren en cases, esglésies i capelles, així com la riquesa del folklore local fan de Zakopane un dels llocs amb més encant de Polònia. Recorrerem el carrer Krupówki, l’arteria principal del poble, plena de parades d’artesania. A l’hora convinguda, retorn a Cracòvia. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  Desè dia.

  Cracòvia – Barcelona - Punts d'origen

  Esmorzar a l’hotel. Temps lliure per acabar de gaudir de la ciutat i poder fer les últimes compres. A l’hora convinguda, trasllat fins a l’aeroport per agafar el vol LH1625 en direcció a Barcelona (via Munich) a les 16:50 hores. Arribada a la Terminal T1 de l’aeroport de Barcelona a les 21:00 hores. Recollida d’equipatges i sortida amb el nostre autocar cap als nostres punts d’origen.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllet d’avió en classe turista de la companyia Lufthansa, Barcelona - Munich - Gdansk d'anada i Cracòvia - Munich - Barcelona de tornada (Horaris definitius a la documentació de viatge).
  • Trasllat des de les poblacions de recollida a l’aeroport de Barcelona (consultar punts de recollida de cada data).
  • Pensió completa durant tot el viatge amb aigua i vi o cervesa inclosa al àpats.
  • Allotjament als hotels definits a l’itinerari.
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses.
  • Guia local.
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.


  Serveis no inclosos:

  • Dinar del primer i l'últim dia.
  • Propines. 
  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no mencionat com a inclòs.


  Requisits:

  DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona, Barcelona, Girona, Granollers, Manresa, Ripoll, Sabadell, Tarragona, Terrassa, Vic

 • Preus
  Preus bàsics Preu client Compra anticipada
  Preu base per persona en habitació doble 1.640,00 € 1.590,00 €

  Suplement individual 405.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 120.00€
  Compra Anticipada -50.00€

  Opcional:
  Opcional Concert Chopin a Varsòvia amb trasllats inclosos 39.00€
  Descompte pagament total -50.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones. 

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial

  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

   

  Articles prohibits a les aeronaus


  Reserves forma de pagament: Pagament total 40 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte del pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

   Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit. La resta del pagament es realitzarà 40 dies abans de la sortida.

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes al següent link: Condicions Generals

  Sabadell,  desembre 2016