Poznan, Mercats de Nadal
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Poznan, Mercats de Nadal
 • Dates provisionals
En preparació
Poznan, Mercats de Nadal

Sol·licita el teu pressupost

 • Poznan, Mercats de Nadal
 • Itinerari

  05  de desembre. Dissabte.

  Barcelona – Poznan

  Presentació a l’aeroport de Barcelona terminal 1, davant dels mostradors de Lufthansa a 08.00 hores. Sortida en el vol LH/1125 a Poznan via Frankfurt. Arribada a les 14.45 hores. Trasllat a l’Hotel NH Poznan 4* o similar, on deixarem les maletes i de la mà de la nostre guia veurem una de les més belles places de Polònia on, en aquesta època, estan ubicades les diferents paradetes de nadal donant-li un caire màgic a la ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  06 de desembre. Diumenge-

  Poznan – Gniezno – Poznan

  Esmorzar a l’hotel. Al matí visitarem Poznan, ciutat comercial i universitària, capital de la regió de la Gran Polònia. Caminarem per la part històrica on destaca l’edifici renaixentista de l’ajuntament, la bellíssima plaça del mercat amb totes les cases multicolors, la catedral, on són enterrats els dos primers reis del país, el barri jueu, l’església barroca de sant Estanislau i l’edifici exterior del castell reial. En acabar, amb el nostre autocar, marxarem a la històrica Gniezno, ciutat  bressol del país polonès i coneguda sobretot per l’artesania de boles pintades de nadal que després es llueixen als arbres. Visitarem un dels tallers artesans. Dinar en un restaurant. A la tarda passejarem pel centre de Gniezno i visitarem la imponent catedral gòtica d’aquesta ciutat. A l’hora convinguda retornarem a Poznan. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  07 de desembre. Dilluns.

  Poznan – Kórnik – Rogalin Poznan

  Esmorzar a l’hotel. En el dia d’avui visitarem els castells Kórnik i Rogalin. Primer visitarem el castell de Kornik, en una illa a la vora del llac de Kornickie. Aquest edifici d’estil neogòtic anglès és actualment la seu de l’Acadèmia de les Ciències de Polònia. És un dels pocs castells que no va ser destruït durant l’última guerra. Al seu interior veurem obres de marqueteria, mobiliari i pintures perfectament conservats. En acabar ens dirigirem a Rogalin, castell-palau  de la família Raczynski obert al públic des del 1949. Compta amb grans salons clàssics i barrocs ricament decorats amb pintures i escultures . Els jardins que envolten el Palau són coneguts pels seus arbres centenaris. Dinar en un restaurant. En acabar retornem a Poznan on disposarem de temps per la ciutat. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  08 de desembre. Dimarts.

  Poznan – Barcelona

  Esmorzar a l’hotel. Al matí visitarem el museu del croissant, on veurem com es fa el famós i únic croissant de sant Martí, fet de pasta de full i llavors de rosella. Ens explicaran la història d’aquesta tradició i per uns moments serem mestres pastissers fent amb les nostres mans aquesta delícia de la gastronomia de Poznan. En acabar trasllat a l’aeroport. Sortida en el vol LH/1637 de les 12.55 a Barcelona via Munic. Arribada a l’aeroport del Prat a les 17.35 hores. Fi dels nostres serveis.

 • Punts de recollida

 • Preus
  Preus bàsics
  Preu base per persona en habitació doble
 • Condicions generals