Praga: Mercats de Nadal
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Praga: Mercats de Nadal
 • Avió 4 dies, tot inclòs, guia acompanyant
Preu base per persona en habitació doble
595 €
Praga: Mercats de Nadal

Sol·licita el teu pressupost

 • Praga: Mercats de Nadal

  Preu base per persona en habitació doble 595 €

 • Itinerari

  5 Desembre. Divendres.

  BARCELONA – PRAGA.

  Presentació a l’aeroport de Barcelona, terminal T1, a les 12:30 h, sortida en el vol OK689 de la companyia Czech Airlines, a les 14:35 h. Arribada a Praga a les 17:00 h. Trasllat a l’hotel Yasmín 4****. Començarem la nostra visita amb l'impressionant Plaça de la Ciutat Vella. Temps per començar a conèixer la ciutat. Sopar i allotjament.

   

  6 Desembre. Dissabte.

  PRAGA.

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap al barri del castell de Praga. Visitarem la Plaça de Sant Jordi, la catedral de San Vito, entrada a l'antic Palau reial i passeig pel Carreró d'Or. Dinar. Continuarem fent un recorregut per la Ciutat Vella situada entre la Plaça St Wenceslau i el Pont de Carles. Anirem cap al barri de Malá Strana i visitarem l’església de Nostra Senyora de la Victoria amb el Nen Jesús de Praga. Resta de la tarda lliure per gaudir dels encants dels Mercats de Nadal, els dos més destacats són el de la Plaça de la Ciutat Vella i el de la Plaça de St. Wenceslau, a les seves típiques casetes de fusta trobareu figures, espelmes, joguines de fusta, artesania i el típic vi calent amb espècies. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  7 Desembre. Diumenge.

  PRAGA.

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap al barri jueu de Josefov, nom tribut dels jueus a Josep II, governant que va començar a integrar als jueus a la vida de Praga. Visitarem el Cementiri jueu, el lloc més impactant de la ciutat i representant de la seva història, la Sinagoga Pinkas, una de les més famoses, la Sinagoga Maisel, reconstruïda en estil barroc i remodelada en estil neogòtic, i la Sinagoga Klaus. Pujarem a la Torre de l'Ajuntament des d'on gaudirem de les magnífiques vistes sobre les teulades de Praga. Dinar. Tarda lliure per acabar de gaudir de la ciutat i dels seus Mercats de Nadal. Sopar i allotjament a l’hotel.

  Opcional: Teatre Negre: entrada per assistir a aquest espectacle de teatre mut originari de Praga, a la representació d’Alicia al país de les meravelles. 33€

   

  8 Desembre. Dilluns.

  PRAGA - BARCELONA.

  Esmorzar a l’hotel. A l’hora convinguda, trasllat a l’aeroport per sortir en el vol OK688, de la companyia Czech Airlines, a les 11:25 h. Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 13:50 h.

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  Bitllet d’avió classe turista. Guia acompanyant en tot el viatge. Allotjament en hotel 4* a Praga. Pensió completa. Visites segons itinerari. Assegurança bàsica d'assitència en viatge.  Serveis no inclosos:

  Extres personals. Begudes als àpats. Altres no mencionats expressament com a inclosos.  Requisits:

  Document Nacional de Identitat o Passaport en vigor, el nom i cognoms han de coincidir amb el del DNI o Passaport
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu mercat Preu client
  Preu base per persona en habitació doble 699,00 € 595,00 €

  Suplement individual 180.00€
  Taxes aèries, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida. 145.00€
  Compra Anticipada -20.00€

  Opcional:
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€
  Opcional espectacle Teatre Negre 33.00€
  Descompte pagament total -20.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 25 persones.

  L'Itinerari final pot tenir alguna variació en quant a l'ordre de les visites, sense alterar el contingut.

  El tercer llit de les habitacions triples es petit.

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjat a menys preu

   • Compra anticipada. Descompte per la contractació d`un viatge amb més de 60 dies abans de la sortida.

   • Compra anticipada amb pagament total.  Si en el moment de contractar el viatge dins el termini de compra anticipada,  feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

  • Si compliu les condicions d`una de les nostres promocions, gaudireu del Preu Especial i si en compliu dues, us duplicarem el descompte.       

  Articles prohibits a les aeronaus

 • Condicions generals

  Resum de les condicions. Podeu veure les condicions generals completes en la nostra web: www.promoviatges.cat

  Organització tècnica de Promoinversora del Vallés s.l., que actua sota la marca registrada de PROMOVIATGES, agencia minorista amb llicencia GC-918 MD.  Cif B-62016720,  amb domicili social a Arimón, 60 - 64, 08202-Sabadell.

  1.     Pagament de la reserva. En el moment de fer la reserva, es necessari fer efectiu el 25% del import contractat. 40 dies abans de la sortida s’abonarà el 75% restant.

  2.     Despeses d’anul·lació.

  En el supòsit que un client anul·li el viatges abans de la sortida, l’agencia organitzadora tindrà el dret al reembossament de les següents quantitats. Despeses de gestió i anul·lació degudament justificades, i les següents penalitzacions 

  • Entre 40 i 20 dies abans de la sortida, el 5% del import contractat.
  • Entre 19 dies i 10 dies abans de la sortida, el 15% del import contractat.
  • Entre 9 dies i 48 hores abans de la sortida, el 25% del  import contractat.
  • En les 48 hores abans de l’hora de sortida, el 100% del import contractat.

  3.     Mínim de persones :La realització d’aquest viatge requereix la participació d'un mínim de 25 persones. En cas de no arribar a aquest mínim o per alguna causa de força major, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins a 11 dies abans de la sortida del viatge  i reemborsar al consumidor el total de les quantitats abonades per aquest en el termini màxim d'1 mes, sense que el client tingui dret a cap tipus d'indemnització.

      Sabadell,  gener 2014