Praga, mercats de nadal
937 484 330 - Mail - OFICINES
ESP - CAT
Facebook Twitter Blog

Viatges en grup amb guia i viatges a mida • Estàs a
 • Inici
 • > viatges
 • Praga, mercats de nadal
 • 4 dies, avió i autocar, tot inclòs i guia acompanyant.
 • ( Viatge no vigent, consulta disponibilitat de noves dates )
Preu base per persona en habitació doble
780 €
Praga, mercats de nadal

Sol·licita el teu pressupost

 • Praga, mercats de nadal

  Preu base per persona en habitació doble 780 €

 • Itinerari

  07 de desembre. Dilluns.

  Barcelona – Praga

  Presentació als taulells de facturació de la companyia Vueling de la T1 de l'aeroport de Barcelona a les 5.40 hores i sortida en el vol VY 8652 de les 7.40 hores. Arribada prevista a Praga a les 10.10 hores i trasllat al centre. Començarem la nostra visita guiada de la capital de la República Txeca i la ciutat més important de la regió de Bohèmia, passejant pel nucli antic on es troba la Plaça de la Ciutat Vella i l’emblemàtic rellotge astronòmic. Dinar en una cerveseria tradicional txeca. A la tarda disposarem de temps lliure per gaudir dels Mercats de Nadal on trobarem diferents varietats d’artesania i productes gastronòmics locals. A l’hora convinguda trasllat a l’hotel Grand Majestic 4*Sopar i allotjament.

   

  08 de desembre. Dimarts.

  Praga

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap al barri del castell de Praga en autocar. Visitarem la Plaça de Sant Jordi, la catedral de Sant Guiu, entrada a l'antic Palau reial i passeig pel Carreró d'Or. Seguirem el nostre recorregut fins arribar al barri de Malá Strana on visitarem l’església de Nostra Senyora de la Victoria amb el Nen Jesús de Praga. Dinar. A la tarda travessarem el famós pont de Carles i caminarem fins al barri de Josefov, aquí trobarem el cementiri jueu. Antigament aquest era l’únic cementiri de la ciutat on els jueus podien rebre sepultura. També tindrem l’oportunitat de visitar les sinagogues Pinkas, Klausen i Maisel. Temps lliure per acabar de veure els mercats. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  09 de desembre. Dimecres.

  Praga – Karlovy Vary – Praga

  Esmorzar a l’hotel. Sortida cap Karlovy Vary, rodejada per bosc en mig d’una vall, aquesta ciutat balneari va ser escollida per molts aristòcrates del segle XVIII com a lloc d’estiueig, per les fonts termals i la tranquil·litat que s’hi respirava. En arribar, visitarem els racons més històrics de la ciutat, com l’església ortodoxa de Sant Pere i Sant Pau, la casa de Mozart i l’antiga seu dels cavallers de Malta. A continuació, visitarem les diferents columnates que cobreixen les fonts i deus de la ciutat, cada una està feta d’un material i estil arquitectònic diferent. Aquesta localitat també es coneguda pels seu productes com el licor Becherovka, les Oblies i el famós vidre de Bohèmia. Dinar. A l’hora convinguda retornarem a Praga. Sopar i allotjament a l’hotel.

   

  10 desembre. Dijous.

  Praga – Sedlec – Kutná Hora – Barcelona

  Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí en dirigirem a la petita localitat de Sedlec per visitar la famosa Ossera, una petita capella catòlica situada sota l’església del cementiri de Tots els Sants. Tot seguit visitarem Kutná Hora centre medieval d’extracció de plata i segona ciutat del regne de Bohèmia. Aquesta ciutat va arribar a competir amb Praga en aspectes polítics, econòmics i culturals a partir del segle XIII. No va ser fins al segle XVI que va començar a entrar en declivi a causa de la inundació de les mines, guerres i epidèmies.Durant el nostre recorregut passejarem pels carrers laberíntics de la ciutat antiga on veurem la catedral de Santa Barbara, símbol de Kutná Hora, la cort Italiana i l’antiga casa de monedes. Dinar. Temps lliure. A l’hora convinguda, ens traslladarem a l’aeroport per sortir en el vol VY8657, de la companyia Vueling Airlines a les 21.25 h. Arribada a l’aeroport de Barcelona a les 23.55 h. Recollida d'equipatge i fi dels nostres serveis. 

   

 • Serveis

  Serveis inclosos:

  • Bitllet d’avió en classe turista de la companyia Vueling. Barcelona - Praga - Barcelona. (Horaris definitius a la documentació del viatge).
  • Pensió completa durant tot el viatge.
  • Allotjament a l'hotel definit a l’itinerari.
  • Visites definides a l’itinerari com a incloses.
  • Acompanyant de Promoviatges durant tot el viatge.
  • Assegurança bàsica d’assistència en viatge.


  Serveis no inclosos:

  • Begudes en els àpats.
  • Propines.
  • Extres de caràcter personal.
  • Qualsevol servei no esmentat com a inclòs.


  Requisits:

  DNI amb vigència. El nom i cognoms de la reserva han de coincidir amb els del DNI.
 • Punts de recollida

  Aeroport de Barcelona

 • Preus
  Preus bàsics Preu client Compra anticipada
  Preu base per persona en habitació doble 780,00 € 750,00 €

  Suplement habitació individual 190.00€
  Compra Anticipada -30.00€
  Taxes aèries incloses, a reconfirmar 30 dies abans de la sortida, per persona 45.00€

  Opcional:
  Descompte pagament total -30.00€
  Servei de despeses d'anul·lació 25.00€

  Condicions garantides amb una participació mínima de 20 persones.

   

  Gaudeix de les nostres promocions per viatjar a millor preu

  Compra anticipada. Si contracteu el vostre viatge amb 60 dies d’antelació a la sortida del viatge, podreu gaudir del nostre Preu Especial.

  Pagament total. Si en el moment de contractar el viatge dins del termini de compra anticipada, feu el pagament total, tindreu un descompte addicional sobre el preu especial.

   

  Articles prohibits a les aeronaus (+info)

  Assegurança assistència en viatge; inclosa (+info)

  Servei despeses de cancel·lació (+info)

  Equipatge de mà (avió) (+info)


  Reserves forma de pagament: Pagament total 40 dies abans de la sortida. Els viatgers que s’acullin al descompte del pagament total, disposaran de 3 dies laborables per a realitzar-lo, des de la formalització de la reserva anticipada.

  Reserves online: Pagament d’un 25% del total com a dipòsit, sigui quina sigui la tipologia del viatge. La resta del pagament es realitzarà 40 dies abans de la sortida.

 • Condicions generals

  Podeu veure les condicions generals completes en el següent link: www.promoviatges.cat

                                                                                  

  Sabadell, febrer 2020